Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14
16.7.11 07:32

Jsem???

Ahoj, jsem ráda, že jsemobjevila tule diskusi.Dnes jsem si dělala těhutest (ještě dvad dny před MS), ějak to čekání nemůžu vydržet. Nevím jestli se mám radovat, nebo ne. Přikládám foto, vidíte tam něco. Je to duch ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.7.11 08:48

Ahoj,je mi líto ale mě to tak nepřijde.Hlavně bych počkala tak týden po mm a pak dělala test.Ale to,že já to nevidím neznamená,že tam není :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
16.7.11 10:56

Já teda bohužel taky nic envidím, ale třeba ve skutečnosti je to vidět líp. Zkus testnout za dva dny a uvidíš, držím pěstičky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
16.7.11 11:20
Ygraine píše:
Ahoj, jsem ráda, že jsemobjevila tule diskusi.Dnes jsem si dělala těhutest (ještě dvad dny před MS), ějak to čekání nemůžu vydržet. Nevím jestli se mám radovat, nebo ne. Přikládám foto, vidíte tam něco. Je to duch ???

něco nepatrnýho vidím
ale je to prostě buď anebo…tak holt zkoušej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
16.7.11 13:01

Já teda dneska nic, ani duch :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
16.7.11 13:24

ahoj, pokud to neva tak se přidám.
Snažíme se o první mimčo 9 měsíců, MS jsem čekala v pondělí - nic. Testuju průběžně a čisto bílo. Jen v pátek jsem vykoukala dušíka na 25tkovém testu (značku nevím, krabičku jsem vyhodila), dnes ale na mamatestu 10tce nic :( Docela jsem v to doufala.. za těch 9 měsíců to byl náš první dušík :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
16.7.11 13:50
HanHa píše:
ahoj, pokud to neva tak se přidám.
Snažíme se o první mimčo 9 měsíců, MS jsem čekala v pondělí - nic. Testuju průběžně a čisto bílo. Jen v pátek jsem vykoukala dušíka na 25tkovém testu (značku nevím, krabičku jsem vyhodila), dnes ale na mamatestu 10tce nic :( Docela jsem v to doufala.. za těch 9 měsíců to byl náš první dušík :(

Ahoj,neztrácej naději.Mě první test při vynechání 7dní nic neukázal ani dušíka.Až po 10ti dnech jsem měla krásné dvě čárky :palec: a dnes mám úžasnou dcerku.Netuším jak dlouho se to má zkoušet a když nic tak mudr. ale kamarádka a její manžel zkoušeli 1,5roku a pak šli k mudr.Dnes mají dvě krásný a hlavně zdraví dětičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
16.7.11 14:42

holky, netestujte každý den, zkuste to tak za 2-3 dny.
Každopádně kamarádka měla těhu testy různých značek negativní a těhule byla. Takže pokud MS nedorazí do 14 dnů, šupky dupky k doktorovi a na UTZ se dozvíte víc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2716
16.7.11 15:42

holky děkuju za podporu :)
počkám ještě týden a objednám se na injekci a na prohlídku.. stejně mi už dochází listovka, tak bych musela tak jako tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.7.11 14:00

Ahoj.Chtěla bych vás poprosit o radu.Na konci dubna jsem vysadila HA z důvodu neustálé bolesti hlavy.První menstruaci jsem dostala se spožděním čtyř dnů a to 29.5.Teď už mi tři týdny mešká.S manželem jsme měli 5.6.pohlavní styk sice s ochranou ale stejně se hrozně bojím abych nebyla těhotná.Těhotenský test jsem si dělala před deseti dny a negativní.V pondělí 11.6. jsem byla u doktorky a říkala že bych byla v 6tém týdnu a že nic nevidí ale že to ještě nic nemusí znamenat.Píchla mi vyvolávačku a do deseti dnů bych to měla dostat a pořád nic.Nedokážu myslet na nic jiného.Dneska jsem si dělala další test(gravitest a pořád to zkoumám a přijde mi že tam je duch i když po limitu).Manžel nic nevidí a já ho vidím když to opravdu zkoumám pod světlem.Trochu mě bolí břicho a mám divně v puse ale to si myslím že je z nervů.Myslíte že když mě menstruace tak dlouho mešká a TT neukazuje jasný // že můžu být těhotná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.7.11 14:50
minulinka píše:
Ahoj.Chtěla bych vás poprosit o radu.Na konci dubna jsem vysadila HA z důvodu neustálé bolesti hlavy.První menstruaci jsem dostala se spožděním čtyř dnů a to 29.5.Teď už mi tři týdny mešká.S manželem jsme měli 5.6.pohlavní styk sice s ochranou ale stejně se hrozně bojím abych nebyla těhotná.Těhotenský test jsem si dělala před deseti dny a negativní.V pondělí 11.6. jsem byla u doktorky a říkala že bych byla v 6tém týdnu a že nic nevidí ale že to ještě nic nemusí znamenat.Píchla mi vyvolávačku a do deseti dnů bych to měla dostat a pořád nic.Nedokážu myslet na nic jiného.Dneska jsem si dělala další test(gravitest a pořád to zkoumám a přijde mi že tam je duch i když po limitu).Manžel nic nevidí a já ho vidím když to opravdu zkoumám pod světlem.Trochu mě bolí břicho a mám divně v puse ale to si myslím že je z nervů.Myslíte že když mě menstruace tak dlouho mešká a TT neukazuje jasný // že můžu být těhotná?

kočko, můžeš, i když si to nepřeješ slyšet…ale pokud jste měli ochranu, tak pravděpodobnost není velká, třeba to jsou jen rozházené hormony po vysazení prášků :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
18.7.11 15:12

já vím proto se tak bojím.Jen si pořád říkám že by to doktorka v šestém týdnu už třeba poznala.Chtěla bych si dojít na krev ale nevím kde to dělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
18.7.11 19:16
minulinka píše:
já vím proto se tak bojím.Jen si pořád říkám že by to doktorka v šestém týdnu už třeba poznala.Chtěla bych si dojít na krev ale nevím kde to dělají.

najdi si laboratoř ve tvém okolí, taky jsem takhle šla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.7.11 00:26
minulinka píše:

Měla by ti to udělat přímo gyndařka snad!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
19.7.11 21:46
Monca85 píše:
minulinka píše:
Měla by ti to udělat přímo gyndařka snad!

Ta mi to neudělala,ale už je to dobrý dneska jsem to dostala.To je úleva.Už dvě děti mám tak jsem ráda že to takhle dopadlo.Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí