Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No uprimne si myslim, ze Te doktorka stejne objedna az tak na 6 - 7tt. Kdyz si zadas tehotenskou kalkulacku do vyhledavace, spocita Ti to kolikaty tyden jsi od data posledni menses a uvidis. Max si zajdi na odber krve abys mela jistotu ale UZV Ti bohuzel nikdo driv neudela, protoze by tam nebylo nic moc videt. Ale kazdy doktor to ma jinak, takze si zavolej a uvidis jak to ma zavedeny ten Tvuj ![]()
Podle poslední ms bych teď měla najíždět 5týden.Už mám pár dní zpoždění víš?A když to nechám ještě ty tři týdny,než přijedu z dovči tak bych měla být v osmým týdnu.Před rokem v pátým týdnu viděla jen gestační váček až dýl srdíčko
sitrunamelissa píše:
No uprimne si myslim, ze Te doktorka stejne objedna az tak na 6 - 7tt. Kdyz si zadas tehotenskou kalkulacku do vyhledavace, spocita Ti to kolikaty tyden jsi od data posledni menses a uvidis. Max si zajdi na odber krve abys mela jistotu ale UZV Ti bohuzel nikdo driv neudela, protoze by tam nebylo nic moc videt. Ale kazdy doktor to ma jinak, takze si zavolej a uvidis jak to ma zavedeny ten Tvuj
Tak jsem volala doktorce-je na dovolené.Mám se zastavit příští týden.Chce se ujistit,že je mímo tam kde má být a ne mimoděložně a asi mě bude dávat něco na udržení.Tak už mě je přes 35let a to se asi tak dělá ![]()
Testy už mě vycházejí pozitivně i během dne ![]()
Ahoj, ráda bych se přidala do Vaší diskuse… Úplný nováček..
Chtěla bych se zeptat (stejně jako spousta dalších)
, zda na mém testu také něco vidíte… nebo jen já už blázním? díky za Vaše názory a příspěvky…
Anonymní píše:
Ahoj, ráda bych se přidala do Vaší diskuse… Úplný nováček..Chtěla bych se zeptat (stejně jako spousta dalších)
, zda na mém testu také něco vidíte… nebo jen já už blázním? díky za Vaše názory a příspěvky…
Ja vidim. Na tom vrchni uz je videt krasne.
Kdy jsi si testy delala?
Kdy mas dostat MS?
Méně viditelný dnes ráno, ten silnější teď odpoledne. Ale jsem teprve tak sedmý den po oplodnění… Je to možné? Strašně toužíme po mimi.. už fakt moc dlouhooo…
Anonymní píše:
Méně viditelný dnes ráno, ten silnější teď odpoledne. Ale jsem teprve tak sedmý den po oplodnění… Je to možné? Strašně toužíme po mimi.. už fakt moc dlouhooo…
a jsi si 100% jista dnem ovulace? Mozna ze byla drive nez si myslis. Kolikaty jsi den cyklu?
Ja videla prvniho ducha 10DPO.
Potichunko gratuluji ![]()
ninaa píše:
Dvacátý… To je ale povzbuzeníčko…
Nevim sice jak jsi to myslela.
Ale myslim ze se muzes potichu radovat. Zkus test za dva dny. Urcite bude carka silnejsi.
![]()
Myslela jsem, že poslední věta „Potichounku gratuluji“ je povzbudivá, hned jsi mi zlepšila náladu… zkusím za dva dny a uvidím… (ale myslím, že se už dobře znám a prubnu to i zítra…)
![]()
ninaa píše:
Myslela jsem, že poslední věta „Potichounku gratuluji“ je povzbudivá, hned jsi mi zlepšila náladu… zkusím za dva dny a uvidím… (ale myslím, že se už dobře znám a prubnu to i zítra…)![]()
Ja zkousela ten 10DPO a pak hned 11DPO a carky byly stejne.. pak jsem zkousela 13DPO a a 14DPO a to uz byly krasne videt.. mrknu jestli tu mam nekde fotku
Urcite dej vedet. Drzim moc palce.
díky, díky, díky!!! budu tiše doufat…a zároveň věřit, že to tentokrát klapne ![]()
ahojky prosim o radu mam dnes devet dni zpozdeni ale rano jsem zacala krvacet ted to zase preslo na husty krvavy vytok pred par dny jsem si delala tast a byl tam slaby duch byl hezky viditelny vubec nechapu co se deje snazime se uz pres sest let prvni den zpozdeni jsem zacala zvracet a v nedeli ustalo zvraceni i bolesti v podbrisku a dnes jsem zacala krvacet nevite co to znamena dr rikala bud zahnizdovani nebo potrat nebo zpozdena menses ale kdyz jsem byla 15 srpna na kontrole brali mim kreva bylo mi receno ze hcg v normalu lehce zvysene tesne na hranici tak nevim co znamena boitehu dekuji za odpoved
Ahoj holky jdu k vám pro radu monžná někdo bude vědět po porodu jsem ještě nedostala MS je to 4měsíce a asi týden mi je dost divně mám v puse jak kdybych jedla hřebíky ráno mi je špatně ale nezvracím včera večer jsme si udělala test a byl tam duch a ráno jsem si udělala druhý a tam už nic nebylo tak nevím kdy udělat další ikdyž asi když počkám týden a udělám další mělo by se to už rozlousknot že nebo se pletu?