Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5
28.6.12 09:06

Já cítila takovou železitou chuť, když jsem byla těhotná… :-)
Tak uvidíte :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sternka
28.6.12 09:26
@zemlucie píše:
Tak uvidíte :-)

ahojte
ja som dnes rano mala bazalku 37,,, pozrite testík, vidíte tam niečo

ma napadlo či pri ovulacii nebyva rano takato teplota?

• Citovat
  • Upravit
98
28.6.12 14:40
@zemlucie píše:
Tak uvidíte :-)

já právě taky mám všechny příznaky těhotenství ale je to brzo malej má teprve 4měsíce :( jsem si říkala že si tohle miminko užiju když prvního jsem si až tak neužila a ted kdyby přišlo třetí dítko byl by to boj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.2.13 08:37

Ahoj holky, trochu ožvuji diskuzi… prosím o radu… jak se vám zdá tenhle test?? myslím spíš, že to bude negat., přece ale jenom…někde mi ten červíček pořád hlodá.. děkuji za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
15.2.13 10:14
@Lusie96 píše:
Ahoj holky, trochu ožvuji diskuzi… prosím o radu… jak se vám zdá tenhle test?? myslím spíš, že to bude negat., přece ale jenom…někde mi ten červíček pořád hlodá.. děkuji za názor :)

tohle clearblue občas dělá, raději investuj příště 120 kč do mamatestu ;) teď je sice diskuze že jsou nekvalitní, tak můžeš koupit jiné podobné dr. max a nebo mamatest objednat na netu…a pokud by jsi si myslela, že jsi těhotná, můžeš zkusit digitální clearblue, tam je jistota 100%, držím palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
15.2.13 12:10
@Lusie96 píše:
Ahoj holky, trochu ožvuji diskuzi… prosím o radu… jak se vám zdá tenhle test?? myslím spíš, že to bude negat., přece ale jenom…někde mi ten červíček pořád hlodá.. děkuji za názor :)

ja to mela takto a tehotna jsem byla, tak uvidis, ty nervy, jestli jo nebop ne bych ale nevydrzela a sla koupit nejaky ten prouzkovy:-) ;)

Příspěvek upraven 15.02.13 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
15.2.13 12:12
@Valli píše:
Ja to mela takto a tehotna jsem byla, tak uvidis, ty nervy, jestli jo nebop ne bych ale nevydrzela a sla koupit nejaky ten prouzkovy:-) ;)ja to mela takto a tehotna jsem byla, tak uvidis, ty nervy, jestli jo nebop ne bych ale nevydrzela a sla koupit nejaky ten prouzkovy:-) ;)

jjo proužkový jsou nejlepší, navíc za tu cenu se jich dá koupit víc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4258
15.2.13 12:13
@Lusie96 píše:

a jeste neco, tento test je citliv.25,treba je to naznak, ze jsi, ale jeste neni takova tlustice a desitkovy by to zachytil lip… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
15.2.13 12:45

Děkuju vám moc za váš názor, proužkový jsem si dnes samozřejmě dělala taky, ale tam nic - byl to mamatest, mám tam jenom samé stíny, dnes jsem 36.DC, od minulého týdne mě pořád bolí podbřišek a bedra, přesně jak na ms, a už jsem kolikrát myslela podle pocitu vlhka, že už konečně ms mám, ale místo toho 12 dní bílý hustý výtojk bez zápachu a svědění, před 5 dny si pamatuju hnědý výtok na čípku.. Ale ms nikde, druhá čárka nikde..je to vážně na palici, k doktorovi se dostanu až příští pátek, snad mi neřekne, že mám nějakou cystu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.5.18 14:08

Ahoj, vidi tam prosim nekdo nejakeho ducha nebobuz blaznim. :(

• Citovat
  • Upravit
14376
3.5.18 14:09
@Anonymní píše:
Ahoj, vidi tam prosim nekdo nejakeho ducha nebobuz blaznim. :(