Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já cítila takovou železitou chuť, když jsem byla těhotná… ![]()
Tak uvidíte ![]()
@zemlucie píše:
Já cítila takovou železitou chuť, když jsem byla těhotná…
Tak uvidíte
ahojte
ja som dnes rano mala bazalku 37,,, pozrite testík, vidíte tam niečo
ma napadlo či pri ovulacii nebyva rano takato teplota?
@zemlucie píše:
Já cítila takovou železitou chuť, když jsem byla těhotná…
Tak uvidíte
já právě taky mám všechny příznaky těhotenství ale je to brzo malej má teprve 4měsíce
jsem si říkala že si tohle miminko užiju když prvního jsem si až tak neužila a ted kdyby přišlo třetí dítko byl by to boj
Ahoj holky, trochu ožvuji diskuzi… prosím o radu… jak se vám zdá tenhle test?? myslím spíš, že to bude negat., přece ale jenom…někde mi ten červíček pořád hlodá.. děkuji za názor ![]()
@Lusie96 píše:
Ahoj holky, trochu ožvuji diskuzi… prosím o radu… jak se vám zdá tenhle test?? myslím spíš, že to bude negat., přece ale jenom…někde mi ten červíček pořád hlodá.. děkuji za názor
tohle clearblue občas dělá, raději investuj příště 120 kč do mamatestu
teď je sice diskuze že jsou nekvalitní, tak můžeš koupit jiné podobné dr. max a nebo mamatest objednat na netu…a pokud by jsi si myslela, že jsi těhotná, můžeš zkusit digitální clearblue, tam je jistota 100%, držím palečky ![]()
@Lusie96 píše:
Ahoj holky, trochu ožvuji diskuzi… prosím o radu… jak se vám zdá tenhle test?? myslím spíš, že to bude negat., přece ale jenom…někde mi ten červíček pořád hlodá.. děkuji za názor
ja to mela takto a tehotna jsem byla, tak uvidis, ty nervy, jestli jo nebop ne bych ale nevydrzela a sla koupit nejaky ten prouzkovy:-) ![]()
Příspěvek upraven 15.02.13 v 12:12
@Valli píše:
Ja to mela takto a tehotna jsem byla, tak uvidis, ty nervy, jestli jo nebop ne bych ale nevydrzela a sla koupit nejaky ten prouzkovy:-)ja to mela takto a tehotna jsem byla, tak uvidis, ty nervy, jestli jo nebop ne bych ale nevydrzela a sla koupit nejaky ten prouzkovy:-)
jjo proužkový jsou nejlepší, navíc za tu cenu se jich dá koupit víc ![]()
@Lusie96 píše:
a jeste neco, tento test je citliv.25,treba je to naznak, ze jsi, ale jeste neni takova tlustice a desitkovy by to zachytil lip… ![]()
Děkuju vám moc za váš názor, proužkový jsem si dnes samozřejmě dělala taky, ale tam nic - byl to mamatest, mám tam jenom samé stíny, dnes jsem 36.DC, od minulého týdne mě pořád bolí podbřišek a bedra, přesně jak na ms, a už jsem kolikrát myslela podle pocitu vlhka, že už konečně ms mám, ale místo toho 12 dní bílý hustý výtojk bez zápachu a svědění, před 5 dny si pamatuju hnědý výtok na čípku.. Ale ms nikde, druhá čárka nikde..je to vážně na palici, k doktorovi se dostanu až příští pátek, snad mi neřekne, že mám nějakou cystu.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vidi tam prosim nekdo nejakeho ducha nebobuz blaznim.
Nevidím vůbec nic…
@Anonymní píše:
Bohužel také nic nevidím. ![]()
@Anonymní píše:
Neni tam nic. Negativni.
@Anonymní píše:
Nic tam neni