Duch na testu-máte zkušenosti s nějakými jinými příznaky?

• Fotoalbum (14)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
909
8.8.11 22:47

čárka teoreticky sílí pokaždé za 1,3 dne…Ráno testni a ukaž :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Peeetra
11.8.11 08:30

Ahoj holky, jsem teď na služebce a nemůžu přidat fotku…ale test byl už včera silnější a dnes byly obě čárky 100procentně vidět:-)) 1.září jdu na gyndu a snad se těhotenství potvrdí;-)

• Citovat
  • Upravit
EBI
11.8.11 11:50

super,gratuluji,to by jsi se mohla přidat do naší skupiny

• Citovat
  • Upravit
31744
19.8.11 06:47

Ahoj holky.
Tak jsem si před chvilkou udělala test a taky duch.Koukala jsem,že tu máte předuchováno což je úžasný.Ani už nemůžu spát jak mě to rozhodilo.Čekám,až se probudí přítel,zda tam taky něco uvidí,ale vidím ho ze všech úhlů tak snad… 8-o
Jsem 3dny před MS tak mě to překvapilo,že je to vidět,ale strach mám šílenej.Stát se může cokoliv :-?
Příznaků mám hafo,včetně zvýšené bt,citlivosti prsou,hlen na čípku,citlivost na pachy,jakoby přicházející chřipka a nic atd. :lol:
Nebo to jsou preme příznaky?Ach jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.11 06:57

Ahojky, no duch je dobre znameni. Niceho se neboj, spis si to uzivej!!! Za 2 dny si udelej dalsi test, HCG stoupa, takze carecka by mela byt uz silnejsi. Drzim palce a dej pak vedet jak jsi dopadla. A tichounce gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
19.8.11 07:07

Myslíš,že to vydržím dva dny? :mrgreen:

sitrunamelissa píše:
Ahojky, no duch je dobre znameni. Niceho se neboj, spis si to uzivej!!! Za 2 dny si udelej dalsi test, HCG stoupa, takze carecka by mela byt uz silnejsi. Drzim palce a dej pak vedet jak jsi dopadla. A tichounce gratuluju :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
19.8.11 07:40

Tak přítel ho taky viděl,ale neradujeme se předčasně-už jsme tohle jednou zažili a pak ms přišla.Zpožděně,silnější a o to bolestnější.
Tak snad jsem neudělala moc velkou chybu,že jsem si ten test udělala 8-o Když já jsem netrpělivka hrozná. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.8.11 12:14

No asi to nevydrzis :-D Tak si ho klidne udelej zitra, ale mozna to do zitra jeste nezesili. Uvidis. Kazdopadne moc drzim palce a cekam na zitrejsi info :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.8.11 10:16

Ahojky,
tak test jsem si udělala a ta čárka je o dost silnější :wink: Pořád ale slabší o nějaký ten stupínek,než bych chtěla. :lol: Jsou to nervíky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.11 10:45

No super, ono to jeste chvili potrva, preci jen je to jeste pred datem menses. Tak tichounce gratuluju a zadne nerviky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
20.8.11 10:47

Snadno se to řekne,hůř dělá :lol: Strach mám,ale snažím se ho potlačit.Zítra se asi testovat nebudu a zkusím až v pondělí.

sitrunamelissa píše:
No super, ono to jeste chvili potrva, preci jen je to jeste pred datem menses. Tak tichounce gratuluju a zadne nerviky :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
22.8.11 12:50

tak hlásím dalšího už asi ne ducha :wink: Čárka pěkně zesílila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
22.8.11 17:18

Super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.11 08:51

Parada, tak ted zadny stres a jen si to uzivej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
23.8.11 10:18

No zatím to nikde neroztrubuju :-) Teda tady jo :mrgreen:
Akorát nevím,kdy k doktorce-chtěla bych chvilku počkat,ale aby to nebylo moc pozdě.Jedeme na dovču za 14 dní,tak přemýšlím,že do té doby bych tam asi měla jít co?

sitrunamelissa píše:
Parada, tak ted zadny stres a jen si to uzivej :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí