Dobrý den, již asi 2 měsíce mě trápí neustálé bolesti hlavy, které jsou čas od času (1× týdně/10 dní) několik hodin naprosto nesnesitelné, a jinak mě bolí hlava tak jako normálně neustále. Byla jsem u lékařky, která mi udělala vyšetření krve (krevní obraz, biochemii a encefalitidu + bronchitidu - jelikož jsem nedávno měla klíště) a vše je v pořádku. Poté byl asi týden klid, ale nyní už mě zase asi 10 dní hlava bolí - ne nijak extrémně hodně (asi 2× to bylo na ibalgin, a potom v pořádku). K tomu se v posledních asi dvou týdnech přidalo silné nadýmání a plynatost (opravdu hodně, až tak že se stydím jít mezi lidi). Netušíte, o co by mohlo jít, případně jestli spolu mohou tyto problémy souviset? Děkuji (19 let)
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Dobrý den, již asi 2 měsíce mě trápí neustálé bolesti hlavy, které jsou čas od času (1× týdně/10 dní) několik hodin naprosto nesnesitelné, a jinak mě bolí hlava tak jako
normálněneustále. Byla jsem u lékařky, která mi udělala vyšetření krve (krevní obraz, biochemii a encefalitidu + bronchitidu - jelikož jsem nedávno měla klíště) a vše je v pořádku. Poté byl asi týden klid, ale nyní už mě zase asi 10 dní hlava bolí - ne nijak extrémně hodně (asi 2× to bylo na ibalgin, a potom v pořádku). K tomu se v posledních asi dvou týdnech přidalo silné nadýmání a plynatost (opravdu hodně, až tak že se stydím jít mezi lidi). Netušíte, o co by mohlo jít, případně jestli spolu mohou tyto problémy souviset? Děkuji (19 let)