Holky, včera mě čůrání bolelo, ale dneska už ne. Pořád ale
potřebuju celkově víc na záchod. Myslíte, že to je zánět močáku?
Je to zánět močáku?
Nejspíš jo, na druhou stranu, pokud si to neřešila včera s bolestí, tak dneska už to počká taky. Zašla bych zítra ráno k doktorovi.
@j.a.n.i1 Presne. Možná by to zvládla i samolecbou uroligickym čajem a volné prodejnymi preparáty. Otazkou je, jak moc ji to narušuje běžné fungování. Já třeba bolesti nikdy nemám, ale kdyz mé to chytne, chodím curat co 10 minut a musím se non stop prolevat. Což je neskombinovstelne s pracovním režimem, takže u doktorky a na antibiotikach končím prakticky hned. .
nejlepší, tinktura lichořeřišnice. klidně i vyšší dávkování. blokurima. hodně čisté vody. lichořeřišnice je přírodní atb na močové cesty. pokud to nemáš akutní, jako silná bolest, krev, tak to zvládneš takhle doma s tímhle.
Jak už je psáno, hodně pít vodu nebo uro čaj, být v teple, brusinky.
Ale když to už dnes neboli bude to slabší zánět. Já jsem vždy na atb
protože se to nedá vydržet co 5 minut na wc, bolest šílená, krev
v moči
Tohle bude zánět, i když asi slabší, hodně pít, uro.čaj mi zakazovali, suchý teplo, odpočívat a když se to nebude lepšit nebo bude horečka a krev v moči nebo silný bolesti, tak doktor00
Já po své zkušenosti už bych samoléčbu nenasazovala. Měla jsem jen pálení a časté běhání,pila čaj,brala brusinky a během tří dnů skončila na kapačce s ledvinovou kolikou. Žádná krev v moči ani horečka .Momentálně ho mám taky a hned druhý den jsem nasadila ATB. Už to fakt neriskuju.
@Aduš8 píše:
Já po své zkušenosti už bych samoléčbu nenasazovala. Měla jsem jen pálení a časté běhání,pila čaj,brala brusinky a během tří dnů skončila na kapačce s ledvinovou kolikou. Žádná krev v moči ani horečka .Momentálně ho mám taky a hned druhý den jsem nasadila ATB. Už to fakt neriskuju.
Lichorerisnice jsou prirodni atb. Nici vsechny mozny bakterie v mocovych cestach. To ti bohuzel caj ani brusinky neudelaji.
@Verun83 já
věřím,že to může pomoct,ale sama dělám leta ve zdravotnictví a raději
se vždycky svěřím do ruky lékařům. Nemám nic proti homeopatikum,ale sama
se v tom nevyznám a nerada zkouším. Navíc jsem nemocná jednou za pět
let,takže mě ti antibiotika nezabijou. Ale díky za radu,třeba to někdy
využijí!
No mě nezabíraly ani antibiotika a doktor odmítl mi vůbec nějaké
předepsat, za měsíc jsem měla tři záněty močáku. Krev v moči a doktor
řekl „nemůžu vám dát antibiotika“. No,tak jsem vypila neskutečné
množství urologických a brusinkových čajů a za 5 dní bylo po problému.
Tedy, ještě to bolelo, ale už to alespoň neřezalo a nepálilo. Tak jsem
ještě pila brusinkové džusy, v jednom bylo sice jen 20 a v druhém 30%
ale i tak to pomohlo (druhý den jsem byla v pohodě). Důležité je hodně
pít právě třeba ty čaje a brusinkové (nejlépe 100%) džusy, prej se ten
močák musí pořád „pročišťovat“ a proto je dobré pít hodně. Ale
né, že do sebe nalijete litr najednou, to je pak k ničemu, nemá to
účinek.
@Aduš8 píše:
@Verun83 já věřím,že to může pomoct,ale sama dělám leta ve zdravotnictví a raději se vždycky svěřím do ruky lékařům. Nemám nic proti homeopatikum,ale sama se v tom nevyznám a nerada zkouším. Navíc jsem nemocná jednou za pět let,takže mě ti antibiotika nezabijou. Ale díky za radu,třeba to někdy využijí!![]()
To nejsou homeopatika.
Asi to bude zánět močáku,taky mám nejvíc vyzkoušenou tinkturu z lichořeřišnice, což je přírodní antibiotikum a potom Jančův čaj ledvinový..
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.