Bolest hlavy při ovulaci

9.9.21 16:04

Bolest hlavy při ovulaci

Holky prosím o pomoc a radu, třeba někdo zažívá podobné.. Uz skoro 20 let mam pravidelné měsíční bolesti hlavy vázané na cyklus.. Hlava začne bolet začátkem krvácení a přestane koncem ovulace, tzn vic jak 14 dní v kuse.. Fakt to bolí, celej den, už toho mám proste plný brejle.. A mam to za ty roky fakt vypozorované, takže od krční páteře, malým pitím a podobně to vážně není.. Samozřejmě to řeším s gynekologem, vyzkoušeli jsme toho vážně dost, jediný co zbývá je komplet zastavit cyklus Depo proverou. Jenze tu uz jsem pred lety mela a pribrala 15 kilo.. Nicmene jsem ve fazi, kdy byt radsi tlusta, ale bez bolesti. Ma některá neco podobného?? Vsude googlim, ale nic jsem nikde nenasla. Diky moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2254
9.9.21 17:09

Co horcik? a pridat nejaky vitaminy? Jeste me napadlo co klasicka HA? pripadne jestli jsi nezkousela gynex nebo treba jen kontryhel dlouhodobe?
Me boli hlava nastesti jen 24hodin pred ms takze to neni tak hrozny jako u tebe, ale i tak je to neprijmemny tak si dokazu predstavit jak Ti asi musi byt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.21 18:26

@Leenvecka dekuju.. Vsechno vyzkouseny.. Horcik, zenske caje, ruzna HA s ruznymi obsahy hormonu.. Za ty roky uz jsme proste projeli vsechno.. Proste nejak blbe ta hlava reaguje na hormony v dobe menses a ovulace..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
9.9.21 18:41

Já na to trpím, nemám to tedy 20 let, ale za ty roky jsem vyzkoušela kde co a jediné co mi pomáhá je pít maliníkový čaj a ženšen, plus zobu hořčík. Nebudu tvrdit že je to na 100%, ale jsou měsíce kdy je to v pohodě. A u mě to třeba zhoršuje i konzumace čokolády a kakaa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.21 19:11

@phedr dekuji za typ, on je malinik myslim i v tom zenskym caji co piju, ale mozna ho zkusim jen samotnej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí