Bolest hlavy u syna 9 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
50
5.5.25 08:15

Bolest hlavy u syna 9 let

Čauky…Zeptám se jestli nemá někdo zkušenosti…Syn má občas bolest hlavy, ale jen vzadu v úrovni uši…jestli víc napravo nebo nalevo to asi není jasné prostě vzadu…Většinou ho zabolí když na něj něco leze..Že to je takovej jako předvoj nějaké virózy nebo tak.. :zed: Má to takhle už asi 3-4 roky(bude mu 9 let) A vždy když řekne mami me bolí hlava tak z toho pak něco vyleze za bacil…Nicméně ta bolest je jenom vzadu snad nikdy ho nebolela jinde než vzadu :zed: A je to bolest že ho to zabolí třeba při rychlém zvednutí, nebo když jakoby zaháze hlavou dopředu a dozadu(jako rocker) :D nebo ze strany na stranu A zabolí na pár sekund a dobrý..(není to že by to bolelo delší dobu.) jen tak jak jsem napsala. Vcera večer mi to řekl 2× při rychlém zvednutí z postele a dneska teda při zakrvrdlani s hlavou. Jinak mu nic není. Po schodech do školy běžel, chuť k jídlu má vše jako v pohodě…
Nemá někdo zkušenost že by bolela hlava vždy jen vzadu? Napadlo mi jeslti to teď nemůže mít i třeba od špatného pohybu nebo tak..Ale ta bolest je prostě když zahyne prudším pohybem tak to zabolí přestane a za 2-3 sekundy je to pryč…Normální jako pohyby mu nevadí, chůze, běh, skákání 8o Hraje i fotbal takže tak se naběhá a naskace…
I jsem se ho ptala jestli nějak se neuhodil nebo tak a říkal že ne… :nevim:
Tak přemýšlím že počkám jeslti nějaká viróza z toho vyleze a nebo mu ukázat nějaké cviky na protažení krční páteře.. :) Tak jestli nemá to někdo taky tak? Děkuji a přeji hezké pondeli :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27591
5.5.25 09:20

Celý roky mě bolí hlava vpravo vzadu, píchne mě tam několikrát a pak to přejde, ale nemoc to u mě neznačí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí