Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Čauky…Zeptám se jestli nemá někdo zkušenosti…Syn má občas bolest hlavy, ale jen vzadu v úrovni uši…jestli víc napravo nebo nalevo to asi není jasné prostě vzadu…Většinou ho zabolí když na něj něco leze..Že to je takovej jako předvoj nějaké virózy nebo tak..
Má to takhle už asi 3-4 roky(bude mu 9 let) A vždy když řekne mami me bolí hlava tak z toho pak něco vyleze za bacil…Nicméně ta bolest je jenom vzadu snad nikdy ho nebolela jinde než vzadu
A je to bolest že ho to zabolí třeba při rychlém zvednutí, nebo když jakoby zaháze hlavou dopředu a dozadu(jako rocker)
nebo ze strany na stranu A zabolí na pár sekund a dobrý..(není to že by to bolelo delší dobu.) jen tak jak jsem napsala. Vcera večer mi to řekl 2× při rychlém zvednutí z postele a dneska teda při zakrvrdlani s hlavou. Jinak mu nic není. Po schodech do školy běžel, chuť k jídlu má vše jako v pohodě…
Nemá někdo zkušenost že by bolela hlava vždy jen vzadu? Napadlo mi jeslti to teď nemůže mít i třeba od špatného pohybu nebo tak..Ale ta bolest je prostě když zahyne prudším pohybem tak to zabolí přestane a za 2-3 sekundy je to pryč…Normální jako pohyby mu nevadí, chůze, běh, skákání
Hraje i fotbal takže tak se naběhá a naskace…
I jsem se ho ptala jestli nějak se neuhodil nebo tak a říkal že ne… ![]()
Tak přemýšlím že počkám jeslti nějaká viróza z toho vyleze a nebo mu ukázat nějaké cviky na protažení krční páteře..
Tak jestli nemá to někdo taky tak? Děkuji a přeji hezké pondeli ![]()
Celý roky mě bolí hlava vpravo vzadu, píchne mě tam několikrát a pak to přejde, ale nemoc to u mě neznačí