Bolest klitorisu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
93
27.5.17 15:06

Bolest klitorisu

Ahoj dámy,
Chtěla jsem se zeptat na vaše zkušenosti, pokud jste byli ve stejné nebo podobné situaci. Nějaké rady třeba. Už mě 4 dny bolí klitoris, bolí na dotek nebo když si sednu a při močení jen někdy. Zdá se mi že je možná i trochu nateklý. Je to opravdu hodně nepříjemné. Žádný výtok nemám a žádný zápach také nemám. Nejprve to bolelo jen trošku po pohlavním styku a další dny se bolest stupňovala. Občas mě to svědí, ale jen první den. Také jsem poslední dobou byla hodně ve stresu.Na dotek to bolí nejvíce. Když jsem si dovnitř dala prst, měla jsem na prstu takové bílé malé hrudky, ale to mi přijde normální nebo ne? Má přítelkyně měla to samé a po 5ti dnech ji to přešlo samo.Je možnost že to není žádná nemoc ale pouze naražené, odřené nebo pouze namožené? Nikdy jsem s tímto problémy neměla a s partnerem jsme měli poslední dobou hodně sexu a občas mě to pobolívalo, tak jestli to není z toho? Je to možné? Pokud to nepřejde do pár dnů jako mé přítelkyni, tak se hned objednám na gynekologii. Děkuji za vaše zkušenosti a jakékoliv odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
75923
27.5.17 15:10

@Eliška553 nejspíš to bude zánět močových cest, hodně pij, kup si nějaké brusinky v tabletách, bolavé místo můžeš zkusit potřít dětským olejem a zatím nesexovat, když to nepomůže, tak asi na gyndu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75923
27.5.17 15:11

@Eliška553 i zánět močových cest může být ze sexu, partner ať se před důkladněji myje i ruce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
27.5.17 15:11

To budou beztak kvasinky. Mela jsem to taky po antibiotikach…jinak nastesti ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
27.5.17 15:12

@Eliška553 na gynekologii bych šla, ono být výtok ani nemusí, ale tohle vypadá na zánět, kvasinky nebo tak něco. Pálení normální není a ty hrudky by odpovídaly kvasinkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
27.5.17 15:14

Já bych řekla, že odřené a dostali se ti do toho kvasinky. Doporučuji koupit si Lactacid či jiný kyselý mycí gel. Teď to oplachuj čistou vodou a jako první pomoc bys mohla naředit vodu s citronem či octem, jen slabounce, dát do pet láhve a po čůrání si tam vždy trochu nalít, může to štípat, ale kvasinky kyselé nerady a zítra už by to mohlo být lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
27.5.17 15:17

To jsou kvasinky, kup se Gyno Pevaryl kombi, pouzij jak krem, tak zavadeci globule. A parner nebo partnerka nebo jak to mas, at se taky preleci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
27.5.17 15:17

Dole natekly, svedeni, cosi bileho… dostanes na gynde cipky a masticku. Neni to nic vazneho..v pochve jsou prirozene bakterie (prirozene prostredi) pokud se toto prostredi narusi, jednech bakterii je vic nez druhych stane se toto.. sama se toho ale nezbavis a je potreba lecit oba partnery nebo si to budete porad predavat dokola mezi sebou..lecba je na mesic. Me se ty bakterie rozladili po antibiotikach..byla sem docela prekvapena :lol: ale nic to neni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
27.5.17 15:19

Na gynde ti udelaji ster a poradi jak pouzivat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
27.5.17 15:24

Rekla bych, ze nejake kvasinky. Canestenem mazat a globule i dovnitr

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.17 18:26

Ja mela takto genitalni opar, taky me bolel klitoris, ale fakt hodne a na gyn rikala, ze je to opar, pritom ja zrcatkem nic nevidela. Pozor, je prenosny. Mazala jsem herpesin a jeste nejake kortikoidy.

• Citovat
  • Upravit
93
28.5.17 09:05

Deěkuji moc za odpovědi. Taky jsem to asi viděla na ty kvasinky, ale dnes ráno jsem se probudila a zda se mi, že bolest ustupuje..Ze je to lepší. Tak přemýšlím jestli to přejde, mám se objednat? spis asi ano, pro klid v hlavě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí