Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky chci se zeptat, uz diva dny me boli pravy vajecnik, citim jako by mel prasknout at si sednu lehnu tak citim ten tlak uplne, nevite co to muze byt?? Navic jsem to mela 18teho dostat a nic.ale od porodu (13m)mam rozhazenou menstruaci skoro kazdy mesic mam zppzdeni, ale tu bolest mam az ted.. Pri curani me nic neboli nepali
nevite come to muze bejt? Jeste me napadla cysta.. Tu jsem uz dvakrat mela ale je to uz fakt davno…dekuji za kazdou pomoc ![]()
A nemuže to být spíš než vaječník třeba slepé střevo? Nejsem doktor, ale tohle mě napadlo.
@annyska No cysta to být může, ta by se ti i ukázala na těhotenském testu, jako pozitivní test - tak můžeš zkusit i testnout.
A jinak mě bolí takhle vaječníky při ovulaci, tak je možné že i probíhá ovulace právě
Kolikrát ta bolest při ovu trvá i několik dní, ale zase máš zpožděnou MS, tak to už asi ovu těžko ![]()
Jinak pak už nevím, leda zajít k doktoru pro jistotu.
Test ukáže jen určitý druh cysty, takže na to bych moc nespolehala - ja mam po porodu takto bolestivou ovulaci a úplně rozhozeny cyklus
asi bych pockala týden a pal skakla k dr. Těhotná nejsi?
@Tichošlápek no prave ze test jsem si jeste nedelala.. Prave me nekdy boli bricho jako kdyz to mam distant a nic
a na testu vim ze nic nebude jako kazdy mesic, ovulace me taky napadla i pri utreni mam nevim jak to popsat divnej vytok ![]()
@Eví2 no test jsem si nedelala a take me napadla ovulace ale zase mi prijde divne ze by byla tak pozde?
jinak jsem ted zaznamenala divnej vytok nevim jak to popsat takovej slizkej
![]()
Může to být cysta u té jsem měla zpoždění vždy a nebo prasklá cystta to jsme taky měla a taky mě pěkně bolelo břicho..Test nemusí ukázat cystu není tomu tak vždy mě neukázal ani jednou… A nebo to může být těhotenství?
Ahoj holky, prosím o radu..
uz delsi dobu cca 3 týdny, me pri sexu strastne boli pravy vajecnik, je to takova bodava bolest a ikdyz s partnerem zmenime polohu, bolest neustoupi.
Neni to jen pri tom, ale obcas i pri chuzi a dosedani na zidli, zacla jsem na sobe pocitovat i mensi zmeny co se jedna v obliceji, prsa a brisko. V obliceji mam akne vice nez kdyz bych mela dostat mentruaci, zvetsili se mi prsa a narostlo trochu brisko. Ale kdyz jsem se vazila tak jsem nepribrala ani kg.. Jsem spise hodne nafoukla. Na gyndu jsem se jeste neobjednavála, protoze muj doktor ma hodne lidi a musela bych cekat tak mesic, napadlo me se nejdriv zeptat tady a pak kdyztak jit brzo rano na akutni aby me vzali hned. Prosim kdo ma s timhle taky zkusenost, napiste mi. Mockrat dekuji
Denisa
@DenisaSl Udělat si test.. může to být třeba cysta… Tak jako já jsem v 7 měsíci a břicho mám od začátku začalo mi růst už tak v 7tt by to rodina poznala ale začala jsme přibírat až za poslední měsíc 4,55 kg nahoru do té doby nic a břicho mám velký takže přibírat nemusíte..
Tak jsem si delala test a vysel pozitivni
tak v pondeli jdu na gyndu
@Kajka9 jela jsem na gyndu hned vcera rano na akutni, protoze me vecer bolel ten vajecnik hodne moc. Doktor me vysetril nasel mi 4mm cystu na tom pravem vajecniku a poslal ihned do nemocnice a jeste vcera me operovali, mysleli si ze jsem mimodelozne tehotna coz mi rekli kdyz jsem se probudila z narkozy ze jen propuchli tu cystu a ze mimodelozne jsem nebyla a zitra mi budou delat jeste ACG nebo tak nejak to rikali nejakej test z krve jestli jsem tehotna nebo ne ![]()