Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
chci se zeptat, zda je možné, aby se panenská blána nikdy neprotrhla (při sexu)? Jestli jde, aby byla třeba tak pružná, a časem se stávala stále pružnější, že by zůstala v tom „původním stavu“? ![]()
Jde o to, že s přítelem jsme spolu poprvé spali (já úplně poprvé). Bolelo to fakt hodně, ale necítila bych, že by se mi dole něco protrhlo(měla bych?). Myslím, že ta bolest by byla ještě větší. Krev mi taky netekla. Proto mě zajímá, jestli je to možné.
Děkuji. ![]()
Spali jste spolu jen jednou?
Mně se to stalo, první sex, nejspíš se jen něco porušilo, malinko, ale spíš se jen zvětšil otvor. Dávali jsme dost pozor, krev skoro nebyla, bolest taky ne, nepamatuju si vůbec. Týden poté jsme spolu trávili víkend, a s tím že už nejsem panna jsme na to hupli s vervou, a to teprve byla krev. Takže myslím že k úplnému „odpanění“ (píšu jako bravíčko
) došlo později než při prvním styku.
anonym, je to intimní, díky
@terinaa píše:
Jo, jen jednou.dost mě strašíš…
Ale díky.
proč straším? Byl to šok, nečekala jsem to. Ale jinak vše ok a klapalo to nadále. ![]()
No tak já se asi odpaněná narodila, protože mě první sex nejenže nebolel, ale ani jsem nijak nešpinila, nekrvácela, nic…
A ne, nebylo by to malým údem partnera.
@terinaa píše:
Dost se toho bojím…:D jako té bolesti.
Neblbni. To není většinou žádná hrůza. Jsou horší věci. Já si žádnou bolest nepamatuju ani. Někdo ani nekrvácí. Tak třeba máš to samé. Na gyndu chodíš pravidelně? Když by sis nebyla jistá, tak se zeptej doktora. Ale to fakt přeháním. Neřeš to zbytečně a užívejte si to. ![]()
@Anonymní píše:
Spali jste spolu jen jednou?
Mně se to stalo, první sex, nejspíš se jen něco porušilo, malinko, ale spíš se jen zvětšil otvor. Dávali jsme dost pozor, krev skoro nebyla, bolest taky ne, nepamatuju si vůbec. Týden poté jsme spolu trávili víkend, a s tím že už nejsem panna jsme na to hupli s vervou, a to teprve byla krev. Takže myslím že k úplnému „odpanění“ (píšu jako bravíčko) došlo později než při prvním styku.
anonym, je to intimní, díky
Mela jsem to na chlup stejne.
@Patricia89 píše:
![]()
a co budes delat pri porodu? Pockas, az za tebe nekdo odrodi?
Ja teda u prvního sexu ani dlouho po něm o možné bolesti u porodu nemyslela
troufám si tvrdit že na to pomyslel málokdo ![]()
Me prvni sex vubec nebolel, az kdyz skoncil
bolely me jakoby brisni svaly. lupnuti jsem neslysela ani necitila a krev taky zadna
predtim jsem par let pouzivala tampony. a masturbovala velkyma vecma
ale nikdy zadna bolest ani krev ![]()
@Patricia89 píše:
![]()
treba nebude rodit vubec ne?
woe to je koment jak cyp
@Patricia89 píše:
![]()
Ježiši, tak se prostě bojí, co do toho pleteš porod?
To je zas chytrý koment tohle.. ![]()
@Patricia89 píše:
![]()
Není nad empatickou odpověď. ![]()
@Patricia89 píše:
![]()
Jee to je zase koment
To je jako rict tomu kdo se boji injekce apod.,pockej az si zlames nohu/ruku.. Za prve, rodit ani nemusi, to neni jasna vec a za druhy kazda bolest ma svoje.. U nekoho zuby, porod, ledvinova kolika…
Ahoj, možné to je. Mě se to stalo také, poprvé proběhlo a jakoby neproběhlo. Ale vzhledem k tomu, že při dalším styku s jiným partnerem po nějaké době už to podruhé bylo jako poprvé. Bylo to způsobeno menší velikostí přirození prvního. Bohužel opravdu ty proporce byly poměrně mrňavé.