Krev po čůrání

891
22.5.17 18:18

krev po curani.

Chtela bych se zeptat jestli ste to nektera nemela jestli jit na gyndu, nebo urologii.jsem sedmy tyden po zt, jeste jsem nedostala menstruaci jen sem dva dny spinila, po kyretazi jsem tri tydni spinila. A ted treti den kdyz jdu curat tak jenom po curani kdyz se otru mam krev na papire a nekdy ji i curam.boli me podbrisek nevim jestli se mi rozjede menstruace nebo co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
22.5.17 18:26

No a není to zánět močového měchýře? Ta krev jde s pochvy nebo močové trubice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.5.17 18:27

To nevim odkud jde mam ji jenom po utreni. a nekdy i zaspinim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
22.5.17 18:30
@sabinka098 píše:
To nevim odkud jde mam ji jenom po utreni. a nekdy i zaspinim.

Pokud bych si nebyla jistá, tak bych se oplachla a pak bych strčila dovnitr prst, abych věděla, zda to jde z pochvy. Pokud by byl prst čistý, snažila bych se zachytit střední proud moči do čisté sklenicky a frcela na pohotovost, protože​ zánět močáku je humus a atb je potřeba nasadit co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.5.17 18:39

Ja jsem to bezela udelat jak pises a prst je cisty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
22.5.17 18:46
@sabinka098 píše:
Ja jsem to bezela udelat jak pises a prst je cisty.

Tak to bude zřejmě zánět, no můžeš počkat do rána a jít na urologii nebo jet hned na pohotovost. Každopádně déle jak do rána bych nečekala, moč s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
22.5.17 18:49

Dekuju zitra pudu na tu urologii poprvy tak sem zvedava co me tam ceka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
22.5.17 19:42

Na urologii asi budeš potřebovat objednat. Spíš bych zašla k praktikovi a nechala si vyšetřit moč. Antibiotika na zánět napíše i obvodní dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6664
22.5.17 23:16

@sabinka098

Se záněty močových cest mám bohužel bohaté zkušenosti…

Drž se v teple (hlavně ten podbřišek), hodně pij (klidně na litry, vodu nebo slabý ovocný čaj - ne urologický) a zítra ráno upaluj k obvoďákovi, který ti vyšetří moč a buď ti dá nějaká antibiotika první volby (pokud máš zánět poprvé), nebo tě pošle na uro…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
1.6.17 01:49

Ahoj tak jsem byla na urologii zanet nemam, ledviny a mocovy mechyr v poradku jen kdyz me cevkovali tak zjistily, ze mam zuuzenou mocovou trubici.Dal mi lek spasmed na tri mesice, dnes jsem si vzala prvni prasek a je mi po nom blbe.tak to spineni bude asi gynekologicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.12.19 21:45

Krev po curani

Zdravím, otevírám znovu diskuzi.
Jsem v 7tt v úterý jsem byla na prohlídce u své doktorky a vše proběhlo v pořádku. Dnes, když jsem se byla vycurat, tak jsem po curani na papíře měla krev. Byla to taková světla krev. Nevím co si o tom myslet? Nevím jestli zítra mám rovnou běžet ke své doktorce nebo tomu mám čas (nechci hned vypadat jak plasan)

• Citovat
  • Upravit
25179
19.12.19 21:46

A byla to krev z močové trubice? Nebyla z pochvy? Každopádně já bych k lékaři šla, v těhotenství není dobré ani jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
19.12.19 21:59

Určitě bych šla k lékaři. Pokud nemáš problémy při močení, tipla bych si, že je to pravděpodobně špinění z pochvy. Což v těhotenství může i nemusí nic znamenat. Takže, vyloučit infekci močových cest a zajít na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí