Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Myslíš kyčel????
![]()
Já to měla v těhu,nevím zda jsi ty těhu?
Bylo to jak se mi roztahovala pánev.Někdy mi kyčle i vrzaly
.Jestli nejsi těhu tak bych zašla na ortopedii,můžeš s ní něco mít ![]()
Jejda já zapoměla napsat,že jsem těhotná 25týden
tak to bude asi ono. ![]()
Jj,tak to bude ono.To samo časem zmizí až se pánev roztáhne a připraví,už si to bohužel nepamatuju jak dlouho to bolelo ![]()
Tak tedy kyčel, ale ta není v rozkroku
nebo stydká kost a to zas není kloub.. Ta stydká kost mě bolela ještě pár týdnů po porodu, žadný drama, ale cítit to bylo..
Jestli se jedná o kyčel, tak ty mně bolí jako prase (s prominutím, mírněji se to napsat nedá). Při prvním těhotenství to bylo stejné, začalo to v 3. trimestru a skončilo to možná tak týden až dva po porodu. Počítám, že teď u druhého těhotenství to bude stejné.
Nic s tím asi dělat nejde, k ortopedovi bych zašla, jen kdybych na to měla čas a náladu. To teď nemám, navíc už se blížím ke konci, ale ty máš před sebou ještě kus těhotenství, tak třeba by se to vyplatilo. Nicméně, mám takový pocit, že jakmile je ženská těhotná, tak to ostatní berou nějak jako „to holt musíte vydržet, to k těhotenství patří“ a nijak zvlášť se nesnaží ulevit ![]()
Asi to bude ta kyčel,nebolí to teda zatím hodně ale skoro každý den,trápí mě to už přes týden,asi to bude fakt to roztahování vazů,zeptám se tento týden doktora.Pěkný večer. ![]()
jsem 28tt a posledních pár dní mě ukrutně bolí stydká kost (ta spona), prostě se asi roztahujem do šířky. jen je to pocit jak po celonočním vášnivém sexu…
už se těším, až to přejde.. otázka je kdy to bude…?? ![]()
Holky,máte některá problém,že Vás bolí v rozkroku na pravé straně ten kloub,já někdy nemůžu ani jít,jakoby jsem měla vykloubenou nohu,jestli se to napínají ty vazy,někdy to mám méně někdy víc,je to pěkně nepříjemný.