Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry den.Mam už 6letého syna a už bych i chtěla druhé dítě ale jsem bez práce takže je to složitější.Tak bych se chtělě dozvědět,kdybych nastoupila do práce a otěhotněla ve zkušební době-můžou mě vyhodit?Děkuji moc všem za odpověd ![]()
pokud vím, tak na zkušební dobu se nevztahuje ochrana těhotných před výpovědí… nejlepší bude když se podíváš přímo do zákoníku práce. je poměrně přehledně napsaný, takže se v tom vyzná i laik ![]()
Na zkušební dobu se nevztahuje žádná ochrana, tudíž ani ochrana těhotných.
zrovna ja jsem byla ten pripad,otehotnela jsem ve zkusebni dobe a vyhodil me
Zuzlína píše:
zrovna ja jsem byla ten pripad,otehotnela jsem ve zkusebni dobe a vyhodil me
Tak zní to hnusně, ale ono je to logické, zkušební doba je pro obě strany na zjištění jestli je zaměstnanec přínosem a jestli zaměstnanci vyhovuje fungování ve firmě… A zaměstnankyně co otěhotní ve zkušební době většinou moc přínosem nebývá.
Ve zkušební době tě můžou vyhodit bz udání důvodu,tudíž i proto,že si těhotná.
Ja otehotnela 4. mesic, tedy akorat po zkusebce a hned sem sla na rizikovy, taky ze me nemeli radost ![]()
Ahoj,ja otehotnela ve zkusebni dobe,dostala jsem vypoved.Dr. mi napsal neschopenku,tudiz jsem marodila na zamestnavatele a pak mi vyplacel i pul roku materskou.
Ahoj.Takže kdybych otěhotněla v té zkušebce a šla hned marodit tak by mě po celou dobu těhotenství museli platit?No jo ale nejdřív se ta nějaká práce musí najít ![]()
rosna,ano musel.Ja jsem sla proste marodit,zamestnavatel mi poslal postou vypoved,ja ale nic nikde nepodepisovala,jen jsem obdrzela od neho dopis a marodila jsem na neho celou dobu tehotenstvi.
Po skonceni marodky mi dr. na gyn vystavil papir na nastup rodicaku,ten jsem odnesla ucetni a ta se podivala do zakoniku prace,zda mi oni budou platit materskou,kdyz jsem byla ve zkusebni dobe.
Neco zamumlala a rekla:Ano,platit vas budeme my,jste [nebo byla,ted nevim] v ochrane lhute.
Tak jsme od nich pobirala jeste pul roku materskou,pak jsem presla na socialku.
Ahoj holky,
jdu se poradit, obnovuji diskusi. Ptám se pouze teoreticky
Je mi jasné, že ve zkušební době nemá žena žádnou zákonnou ochranu před výpovědí, když by zjistili, že je žena těhotná. Ale v případě, že by donesla v průběhu zkušební doby neschopenku a byla na ni celé těhotenství, tak má nárok na mateřskou? Mám nemocná játra, takže když by se náhodou zadařilo, tak by to byl můj případ. Doktor mi to několikrát zmiňoval a kladl mi to na srdce.
Děkuji za odpovědi a zkušenosti ![]()
@majdulacek i ve zkusebce, pokud budes na neschopence, te muzou bohuzel vyhodit ![]()
Pokud ti během toho skončí pracovní poměr, musela by ses vejít do ochranné lhůty.
@Kukacka123 To ano, ale spíš mi šlo o tu mateřskou, zda bych měla nárok. ![]()
@majdulacek musíš splnit podmínku odpracovaných dni, plus ochranou lhůtu od ukončení zaměstnání. Tak si to spocitej
nejjednodušší bude proste počkat na skončení zkušební doby