Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj mam cca 4 roky zvetsenou krcni mandli, mam v ni chronicky zanet, ted zacala bolet a nejak to neprestava ani pri atb, moc se bojim rakovinyhistologii mi delali a byla v poradku ale je to uz dlouho
nebude to spíš absces? U mandle to není nic neobvyklého, v krajním případě je to potřeba řešit vytržením mandle.
Ja nevim jestli plasim jeste jsem nedobrala ani atb. Pak mam jit na odstraneni abcesu co se mi udelal pod uchem kde me boli ta mandle.
@ivašot. píše:
nebude to spíš absces? U mandle to není nic neobvyklého, v krajním případě je to potřeba řešit vytržením mandle.
Ano abces se mi udelal pod uchem, ale neboli, boli me jen ta mandle.
@Anonymní píše:
Ano abces se mi udelal pod uchem, ale neboli, boli me jen ta mandle.
Tak je to zapouzdřené uvnitř.
Měla jsem něco podobného. Po letech mě neustále anginy a braní antibiotik přestaly bavit a mandle šly v listopadu pryč. A právě probíhá mě první léto bez anginy
jinak už bych ji dávno měla. Navíc se mi zlepšil imunitní systém, nebyla jsem přes zimu ani nastydlá. Ale moje mandle už dle několika doktorů neplnily svou funkci filtru…
@MyDestinka píše:
Měla jsem něco podobného. Po letech mě neustále anginy a braní antibiotik přestaly bavit a mandle šly v listopadu pryč. A právě probíhá mě první léto bez anginyjinak už bych ji dávno měla. Navíc se mi zlepšil imunitní systém, nebyla jsem přes zimu ani nastydlá. Ale moje mandle už dle několika doktorů neplnily svou funkci filtru… [/citace
je to se máš, mě bolí jen jedna je i zvětšená, ale teplotu nemám no, snad to bude v pohodě, mám velký strach z rakoviny
@MyDestinka píše:
Nejjednodušší je si dojít na ORL
no už jsem tam byla 2× a dali mi atb a budou mi koncem měsíce odstraňovat bouli za uchem
Ahoj mam cca 4 roky zvetsenou krcni mandli, mam v ni chronicky zanet, ted zacala bolet a nejak to neprestava ani pri atb, moc se bojim rakoviny
histologii mi delali a byla v poradku ale je to uz dlouho