Bolest krční mandle mám strach

Anonymní
17.7.18 08:23

Bolest krcni mandle strach :(

Ahoj mam cca 4 roky zvetsenou krcni mandli, mam v ni chronicky zanet, ted zacala bolet a nejak to neprestava ani pri atb, moc se bojim rakoviny :(histologii mi delali a byla v poradku ale je to uz dlouho :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12743
17.7.18 08:25

A co čekáš od diskuze?! Musis k lékaři

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15418
17.7.18 08:28
@Anonymní píše:
Ahoj mam cca 4 roky zvetsenou krcni mandli, mam v ni chronicky zanet, ted zacala bolet a nejak to neprestava ani pri atb, moc se bojim rakoviny :(histologii mi delali a byla v poradku ale je to uz dlouho :(

nebude to spíš absces? U mandle to není nic neobvyklého, v krajním případě je to potřeba řešit vytržením mandle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 08:30

Ja nevim jestli plasim jeste jsem nedobrala ani atb. Pak mam jit na odstraneni abcesu co se mi udelal pod uchem kde me boli ta mandle.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.7.18 08:33
@ivašot. píše:
nebude to spíš absces? U mandle to není nic neobvyklého, v krajním případě je to potřeba řešit vytržením mandle.

Ano abces se mi udelal pod uchem, ale neboli, boli me jen ta mandle.

• Citovat
  • Upravit
9023
17.7.18 08:58
@Anonymní píše:
Ano abces se mi udelal pod uchem, ale neboli, boli me jen ta mandle.

Tak je to zapouzdřené uvnitř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
802
17.7.18 09:31

Měla jsem něco podobného. Po letech mě neustále anginy a braní antibiotik přestaly bavit a mandle šly v listopadu pryč. A právě probíhá mě první léto bez anginy :pankac: jinak už bych ji dávno měla. Navíc se mi zlepšil imunitní systém, nebyla jsem přes zimu ani nastydlá. Ale moje mandle už dle několika doktorů neplnily svou funkci filtru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 10:32
@MyDestinka píše:
Měla jsem něco podobného. Po letech mě neustále anginy a braní antibiotik přestaly bavit a mandle šly v listopadu pryč. A právě probíhá mě první léto bez anginy :pankac: jinak už bych ji dávno měla. Navíc se mi zlepšil imunitní systém, nebyla jsem přes zimu ani nastydlá. Ale moje mandle už dle několika doktorů neplnily svou funkci filtru… [/citace
je to se máš, mě bolí jen jedna je i zvětšená, ale teplotu nemám no, snad to bude v pohodě, mám velký strach z rakoviny :-(
  • Citovat
  • Upravit
802
17.7.18 10:36

Nejjednodušší je si dojít na ORL ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.7.18 10:53
@MyDestinka píše:
Nejjednodušší je si dojít na ORL ;)

no už jsem tam byla 2× a dali mi atb a budou mi koncem měsíce odstraňovat bouli za uchem

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová