Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Máte některá z vás zkušenost s poměrem na pracovišti - se šéfem?
U mě je situace taková, že se do mě šéf zakoukal, ale já ho odmítám, je ženatý.
Ale přiznávám, že si občas představuji, jake by to asi bylo, protože to je fakt sympaťák
ale pak si predstavím ty následky… zkrátka a dobře se chci zeptat na vaše zkušenosti, abych věděla jestli o něco přicházím
.
A teď si představ na kolik jiných podřízenách to už takhle zkusil.. Chceš být jen ta další?
to ti fakt imponuje ženatý chlap, který zkouší sbalit svojí podřízenou?
Jako jsem rozhodnuta, že s ním nic mít nebudu. O těch ostatních podrizenych jsem také přemýšlela. Dokonce i nad tím, jestli mě nevzal jen kvůli tomu… jen jsem si říkala, že by bylo zajímavé, znát zkušenosti ostatních.
Ahoj,no řeknu ti rovnou o co přijdeš.Pokud máš svědomí tak minimálně o výčitky,že jsi někomu rozbila vztah,vzala dětem tátu a manželce manžela.Pokud svědomí nemáš,tak možná prijdes o pár hezkých chvilek se šéfem,kdy ti bude nosit dárečky,lichotit než podlehnes a přestaneš ho bavit.Fakt stojíš o chlapa,který je ženatý a zkouší to na svou podřízenou?Vždyť je to tak trapné a otřepané.Jiste,může to mít i jiný konec,šéf se zamiluje,rozvede a vezme si Tebe.Pak si svůj scénář zopakuje a tentokrát to budeš Ty,koho bude podvádět.Zapoj rozum,kašli na něj a najdi si normálního chlapa do nepohody,o kterého se budeš moct opřít i když ti bude ouvej.Kazdopadne konečná volba je jen a jen na Tobě.
Což o to, že ti imponuje sympatický nadřízený se dá celkem snadno pochopit, ale mysli na kariéru, aférky na pracovišti jsou vždy hra s ohněm. ![]()
Asi nejsi ta anonymní od vedle, co má šéfa dobrýho kamaráda, kterej má momentálně naštvanou manželku a tři děti co ? ![]()
@Adana01 Upřímně, jedné mé stránce se líbí představa, že by se mi můj, pohledný a šarmantní šéf dvořil, vyzýval mě, sváděl, ale i kdybych byla svobodná a bez závazků, také bych do toho nešla a to přesně kvůli výše zmíněným důvodům a i dalším z rozumu vyplývajícím. Naprosto Tě chápu a i chápu, proč bys chtěla znát zkušenosti jiných, též by mě takové zkušenosti zajímaly. ![]()
A ženský, neříkejte, že jste nikdy takové nebo obdobné představy neměly.
A už vůbec nemoralizujte někoho, kdo moralizovat fakt nepotřebuje. ![]()
@Ms.Ragdoll píše:
Asi nejsi ta anonymní od vedle, co má šéfa dobrýho kamaráda, kterej má momentálně naštvanou manželku a tři děti co ?
Ne, to opravdu nebudu já ![]()
On asi původní příspěvek vyzněl tak, jako bych po něm nějak extra toužila, ale v těchto věcech mam naprosto jasno, nevěru neschvaluji, tak ji nebudu podporovat.
A rozhodně si taky nebudu nijak komplikovat práci ![]()
K tomu, že jsem si to občas představila, tak když v práci slýchám ty nabídky, tak jasně, že to ženskou dovede k tomu, aby si to představila ![]()
Jenom jsem prostě zvědavá ![]()
Já bych do toho nešla protože z 98% to smrdí ztrátou zaměstnání. Těžko si párkrát šťouchnete a jen tak si podáte ruku. Čím déle to potom trvá, tím víc komplikací to později znamená. Ale nemusí to být pravidlem, to je jasný. No a přicházíš asi o tolik, jako když stejně tak nemáš poměr s nějakým Jarmilem z Brna.
![]()
Snad si nemyslíš, ze se do tebe zakoukal… proste chce ošustit mladý maso a čeká, která naivka se na tu jeho moc nadřízeného chytne. Byl by to pro me důvod změnit práci.
@Adana01 píše:
Ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Máte některá z vás zkušenost s poměrem na pracovišti - se šéfem?
U mě je situace taková, že se do mě šéf zakoukal, ale já ho odmítám, je ženatý.
Ale přiznávám, že si občas představuji, jake by to asi bylo, protože to je fakt sympaťákale pak si predstavím ty následky… zkrátka a dobře se chci zeptat na vaše zkušenosti, abych věděla jestli o něco přicházím
.
Nechtěla bych být jednou z mnoha
Kdyby nebyl ženatý, měl by pár bodů navíc, ale stejně bych si říkala, s kterou mě pak zas v práci bude podvádět, až přijde jiná a neokoukaná.
@Moominka píše:
@Adana01 Upřímně, jedné mé stránce se líbí představa, že by se mi můj, pohledný a šarmantní šéf dvořil, vyzýval mě, sváděl, ale i kdybych byla svobodná a bez závazků, také bych do toho nešla a to přesně kvůli výše zmíněným důvodům a i dalším z rozumu vyplývajícím. Naprosto Tě chápu a i chápu, proč bys chtěla znát zkušenosti jiných, též by mě takové zkušenosti zajímaly.A ženský, neříkejte, že jste nikdy takové nebo obdobné představy neměly.
![]()
A už vůbec nemoralizujte někoho, kdo moralizovat fakt nepotřebuje.
Ne. Šéfovala mi žena a teď pán přes šedesát ![]()
A nepřej si slyšet ty drby, co chodí o jiných šéfech a jejich „chráněnkách“. Fakt by musel být hodně dobrý, abych to riskla. Nebo radši dala výpověď.
Nechoď do toho, je to osemetne. Já měla poměr se šéfem cca 3 roky, ano, bylo to krásné, nikdo nikdy na nic nepřišel. Já svobodná a bez závazků, on ženatý, 2 děti. Nikdy by rodinu neopustil a já to ani nikdy nechtěla. I když to bylo úžasné, sotva odejde domu, strašně se trapis a myslíš na něj. Byla to láska.