Poměr se šéfem

4
15.7.18 10:52

Poměr se šéfem

Ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Máte některá z vás zkušenost s poměrem na pracovišti - se šéfem?
U mě je situace taková, že se do mě šéf zakoukal, ale já ho odmítám, je ženatý.
Ale přiznávám, že si občas představuji, jake by to asi bylo, protože to je fakt sympaťák :mrgreen: ale pak si predstavím ty následky… zkrátka a dobře se chci zeptat na vaše zkušenosti, abych věděla jestli o něco přicházím :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35762
15.7.18 10:53

A teď si představ na kolik jiných podřízenách to už takhle zkusil.. Chceš být jen ta další?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deja-vu
15.7.18 10:57

to ti fakt imponuje ženatý chlap, který zkouší sbalit svojí podřízenou?

• Citovat
  • Upravit
4
15.7.18 11:04

Jako jsem rozhodnuta, že s ním nic mít nebudu. O těch ostatních podrizenych jsem také přemýšlela. Dokonce i nad tím, jestli mě nevzal jen kvůli tomu… jen jsem si říkala, že by bylo zajímavé, znát zkušenosti ostatních.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 11:08

Ahoj,no řeknu ti rovnou o co přijdeš.Pokud máš svědomí tak minimálně o výčitky,že jsi někomu rozbila vztah,vzala dětem tátu a manželce manžela.Pokud svědomí nemáš,tak možná prijdes o pár hezkých chvilek se šéfem,kdy ti bude nosit dárečky,lichotit než podlehnes a přestaneš ho bavit.Fakt stojíš o chlapa,který je ženatý a zkouší to na svou podřízenou?Vždyť je to tak trapné a otřepané.Jiste,může to mít i jiný konec,šéf se zamiluje,rozvede a vezme si Tebe.Pak si svůj scénář zopakuje a tentokrát to budeš Ty,koho bude podvádět.Zapoj rozum,kašli na něj a najdi si normálního chlapa do nepohody,o kterého se budeš moct opřít i když ti bude ouvej.Kazdopadne konečná volba je jen a jen na Tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nmdl
15.7.18 11:08

Což o to, že ti imponuje sympatický nadřízený se dá celkem snadno pochopit, ale mysli na kariéru, aférky na pracovišti jsou vždy hra s ohněm. :)

• Citovat
  • Upravit
5640
15.7.18 11:13

Asi nejsi ta anonymní od vedle, co má šéfa dobrýho kamaráda, kterej má momentálně naštvanou manželku a tři děti co ? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.7.18 11:14

@Adana01 Upřímně, jedné mé stránce se líbí představa, že by se mi můj, pohledný a šarmantní šéf dvořil, vyzýval mě, sváděl, ale i kdybych byla svobodná a bez závazků, také bych do toho nešla a to přesně kvůli výše zmíněným důvodům a i dalším z rozumu vyplývajícím. Naprosto Tě chápu a i chápu, proč bys chtěla znát zkušenosti jiných, též by mě takové zkušenosti zajímaly. :lol:

A ženský, neříkejte, že jste nikdy takové nebo obdobné představy neměly. :mrgreen: :mrgreen: A už vůbec nemoralizujte někoho, kdo moralizovat fakt nepotřebuje. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.18 11:23
@Ms.Ragdoll píše:
Asi nejsi ta anonymní od vedle, co má šéfa dobrýho kamaráda, kterej má momentálně naštvanou manželku a tři děti co ? :mrgreen:

Ne, to opravdu nebudu já :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.18 11:28

On asi původní příspěvek vyzněl tak, jako bych po něm nějak extra toužila, ale v těchto věcech mam naprosto jasno, nevěru neschvaluji, tak ji nebudu podporovat.
A rozhodně si taky nebudu nijak komplikovat práci :D
K tomu, že jsem si to občas představila, tak když v práci slýchám ty nabídky, tak jasně, že to ženskou dovede k tomu, aby si to představila :D
Jenom jsem prostě zvědavá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
998
15.7.18 11:41

Já bych do toho nešla protože z 98% to smrdí ztrátou zaměstnání. Těžko si párkrát šťouchnete a jen tak si podáte ruku. Čím déle to potom trvá, tím víc komplikací to později znamená. Ale nemusí to být pravidlem, to je jasný. No a přicházíš asi o tolik, jako když stejně tak nemáš poměr s nějakým Jarmilem z Brna. :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1957
15.7.18 11:41

Snad si nemyslíš, ze se do tebe zakoukal… proste chce ošustit mladý maso a čeká, která naivka se na tu jeho moc nadřízeného chytne. Byl by to pro me důvod změnit práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.7.18 11:48
@Adana01 píše:
Ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Máte některá z vás zkušenost s poměrem na pracovišti - se šéfem?
U mě je situace taková, že se do mě šéf zakoukal, ale já ho odmítám, je ženatý.
Ale přiznávám, že si občas představuji, jake by to asi bylo, protože to je fakt sympaťák :mrgreen: ale pak si predstavím ty následky… zkrátka a dobře se chci zeptat na vaše zkušenosti, abych věděla jestli o něco přicházím :).

Nechtěla bych být jednou z mnoha :zed: Kdyby nebyl ženatý, měl by pár bodů navíc, ale stejně bych si říkala, s kterou mě pak zas v práci bude podvádět, až přijde jiná a neokoukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.7.18 11:49
@Moominka píše:
@Adana01 Upřímně, jedné mé stránce se líbí představa, že by se mi můj, pohledný a šarmantní šéf dvořil, vyzýval mě, sváděl, ale i kdybych byla svobodná a bez závazků, také bych do toho nešla a to přesně kvůli výše zmíněným důvodům a i dalším z rozumu vyplývajícím. Naprosto Tě chápu a i chápu, proč bys chtěla znát zkušenosti jiných, též by mě takové zkušenosti zajímaly. :lol:A ženský, neříkejte, že jste nikdy takové nebo obdobné představy neměly. :mrgreen: :mrgreen: A už vůbec nemoralizujte někoho, kdo moralizovat fakt nepotřebuje. :palec:

Ne. Šéfovala mi žena a teď pán přes šedesát :P
A nepřej si slyšet ty drby, co chodí o jiných šéfech a jejich „chráněnkách“. Fakt by musel být hodně dobrý, abych to riskla. Nebo radši dala výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.18 11:53

Nechoď do toho, je to osemetne. Já měla poměr se šéfem cca 3 roky, ano, bylo to krásné, nikdo nikdy na nic nepřišel. Já svobodná a bez závazků, on ženatý, 2 děti. Nikdy by rodinu neopustil a já to ani nikdy nechtěla. I když to bylo úžasné, sotva odejde domu, strašně se trapis a myslíš na něj. Byla to láska.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová