Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Snad si nemyslíš, ze se do tebe zakoukal… proste chce ošustit mladý maso a čeká, která naivka se na tu jeho moc nadřízeného chytne. Byl by to pro me důvod změnit práci.
@Adana01 píše:
Ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Máte některá z vás zkušenost s poměrem na pracovišti - se šéfem?
U mě je situace taková, že se do mě šéf zakoukal, ale já ho odmítám, je ženatý.
Ale přiznávám, že si občas představuji, jake by to asi bylo, protože to je fakt sympaťákale pak si predstavím ty následky… zkrátka a dobře se chci zeptat na vaše zkušenosti, abych věděla jestli o něco přicházím
.
Nechtěla bych být jednou z mnoha
Kdyby nebyl ženatý, měl by pár bodů navíc, ale stejně bych si říkala, s kterou mě pak zas v práci bude podvádět, až přijde jiná a neokoukaná.
@Moominka píše:
@Adana01 Upřímně, jedné mé stránce se líbí představa, že by se mi můj, pohledný a šarmantní šéf dvořil, vyzýval mě, sváděl, ale i kdybych byla svobodná a bez závazků, také bych do toho nešla a to přesně kvůli výše zmíněným důvodům a i dalším z rozumu vyplývajícím. Naprosto Tě chápu a i chápu, proč bys chtěla znát zkušenosti jiných, též by mě takové zkušenosti zajímaly.A ženský, neříkejte, že jste nikdy takové nebo obdobné představy neměly.
![]()
A už vůbec nemoralizujte někoho, kdo moralizovat fakt nepotřebuje.
Ne. Šéfovala mi žena a teď pán přes šedesát ![]()
A nepřej si slyšet ty drby, co chodí o jiných šéfech a jejich „chráněnkách“. Fakt by musel být hodně dobrý, abych to riskla. Nebo radši dala výpověď.
Nechoď do toho, je to osemetne. Já měla poměr se šéfem cca 3 roky, ano, bylo to krásné, nikdo nikdy na nic nepřišel. Já svobodná a bez závazků, on ženatý, 2 děti. Nikdy by rodinu neopustil a já to ani nikdy nechtěla. I když to bylo úžasné, sotva odejde domu, strašně se trapis a myslíš na něj. Byla to láska.
@duhovymedvidek píše:
Ahoj,no řeknu ti rovnou o co přijdeš.Pokud máš svědomí tak minimálně o výčitky,že jsi někomu rozbila vztah,vzala dětem tátu a manželce manžela.Pokud svědomí nemáš,tak možná prijdes o pár hezkých chvilek se šéfem,kdy ti bude nosit dárečky,lichotit než podlehnes a přestaneš ho bavit.Fakt stojíš o chlapa,který je ženatý a zkouší to na svou podřízenou?Vždyť je to tak trapné a otřepané.Jiste,může to mít i jiný konec,šéf se zamiluje,rozvede a vezme si Tebe.Pak si svůj scénář zopakuje a tentokrát to budeš Ty,koho bude podvádět.Zapoj rozum,kašli na něj a najdi si normálního chlapa do nepohody,o kterého se budeš moct opřít i když ti bude ouvej.Kazdopadne konečná volba je jen a jen na Tobě.
To jsou zase scénáře
hned rozbíjení rodiny atd. To si myslíš, že když si párkrát záš.kají, tak je hned rodina v hajz.lu? ![]()
@Bandii píše:
To jsou zase scénářehned rozbíjení rodiny atd. To si myslíš, že když si párkrát záš.kají, tak je hned rodina v hajz.lu?
to je slovník… jsi chlap nebo taky milenka?
@Annne píše:
Jo, stalo se mi to a kdyz jsem ho odmitala, zacal byt hnusny. Takze jsem dala ve skusebce vypoved, odesla jsem ze den na den a vsem prekvapenym kolegum jsem rekla, proc odchazim, ze sef je uslintane, zakerne hovado a ja s takovym hajzlem nebudu dal pracovat.
to jsi udělala dobře
Já poměr se šéfem měla. On 40 cátník, já 20 létá. On tedy nebyl ženatý, ani neměl děti. Chvilku jsem to s ním táhla, měla v lecčem výhody oproti ostatním, to bylo fajn
ale pak se do mě zamiloval a nakonec jsem musela odejít, protože se to nedalo. Já proti poměru s nadřízeným nic nemám, ale ze ženatým!? Doufám, že zůstaneš jen u těch představ.
@Bandii píše:
To jsou zase scénářehned rozbíjení rodiny atd. To si myslíš, že když si párkrát záš.kají, tak je hned rodina v hajz.lu?
Co si myslím já,to je moje věc.Jestli si jiní,jako ty ,myslí,že je to tak v pořádku( a nazval si to hezky trefně,že si párkrát… .),je to zase vaše věc.Jestli si jeho žena bude myslet,že je to v pořádku,jistě není třeba myslet na rozbíjení rodiny,třeba si taky může najít milence a spokojeni budou všichni zúčastnění.Mame moderní dobu,kde se věrnost nenosí,zapomněla jsem,že jsem staromódní.Nazory nás dvou,na tuhle věc, se neshodnou,ale byl položen dotaz a každý máme právo se vyjádřit,což jsme udělali a tím to pro mě konci.
@Deja-vu píše:
to je slovník… jsi chlap nebo taky milenka?
Ani jedno ![]()
@Bandii píše:
Stačí, když milena zapomene antikoncepci. Pak už to trochu v toaletě je.