Poměr se šéfem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1957
15.7.18 11:41

Snad si nemyslíš, ze se do tebe zakoukal… proste chce ošustit mladý maso a čeká, která naivka se na tu jeho moc nadřízeného chytne. Byl by to pro me důvod změnit práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.7.18 11:48
@Adana01 píše:
Ahoj holky, mám na vás takový dotaz. Máte některá z vás zkušenost s poměrem na pracovišti - se šéfem?
U mě je situace taková, že se do mě šéf zakoukal, ale já ho odmítám, je ženatý.
Ale přiznávám, že si občas představuji, jake by to asi bylo, protože to je fakt sympaťák :mrgreen: ale pak si predstavím ty následky… zkrátka a dobře se chci zeptat na vaše zkušenosti, abych věděla jestli o něco přicházím :).

Nechtěla bych být jednou z mnoha :zed: Kdyby nebyl ženatý, měl by pár bodů navíc, ale stejně bych si říkala, s kterou mě pak zas v práci bude podvádět, až přijde jiná a neokoukaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.7.18 11:49
@Moominka píše:
@Adana01 Upřímně, jedné mé stránce se líbí představa, že by se mi můj, pohledný a šarmantní šéf dvořil, vyzýval mě, sváděl, ale i kdybych byla svobodná a bez závazků, také bych do toho nešla a to přesně kvůli výše zmíněným důvodům a i dalším z rozumu vyplývajícím. Naprosto Tě chápu a i chápu, proč bys chtěla znát zkušenosti jiných, též by mě takové zkušenosti zajímaly. :lol:A ženský, neříkejte, že jste nikdy takové nebo obdobné představy neměly. :mrgreen: :mrgreen: A už vůbec nemoralizujte někoho, kdo moralizovat fakt nepotřebuje. :palec:

Ne. Šéfovala mi žena a teď pán přes šedesát :P
A nepřej si slyšet ty drby, co chodí o jiných šéfech a jejich „chráněnkách“. Fakt by musel být hodně dobrý, abych to riskla. Nebo radši dala výpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.18 11:53

Nechoď do toho, je to osemetne. Já měla poměr se šéfem cca 3 roky, ano, bylo to krásné, nikdo nikdy na nic nepřišel. Já svobodná a bez závazků, on ženatý, 2 děti. Nikdy by rodinu neopustil a já to ani nikdy nechtěla. I když to bylo úžasné, sotva odejde domu, strašně se trapis a myslíš na něj. Byla to láska.

• Citovat
  • Upravit
2474
15.7.18 12:14
@duhovymedvidek píše:
Ahoj,no řeknu ti rovnou o co přijdeš.Pokud máš svědomí tak minimálně o výčitky,že jsi někomu rozbila vztah,vzala dětem tátu a manželce manžela.Pokud svědomí nemáš,tak možná prijdes o pár hezkých chvilek se šéfem,kdy ti bude nosit dárečky,lichotit než podlehnes a přestaneš ho bavit.Fakt stojíš o chlapa,který je ženatý a zkouší to na svou podřízenou?Vždyť je to tak trapné a otřepané.Jiste,může to mít i jiný konec,šéf se zamiluje,rozvede a vezme si Tebe.Pak si svůj scénář zopakuje a tentokrát to budeš Ty,koho bude podvádět.Zapoj rozum,kašli na něj a najdi si normálního chlapa do nepohody,o kterého se budeš moct opřít i když ti bude ouvej.Kazdopadne konečná volba je jen a jen na Tobě.

To jsou zase scénáře :roll: hned rozbíjení rodiny atd. To si myslíš, že když si párkrát záš.kají, tak je hned rodina v hajz.lu? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Deja-vu
15.7.18 12:23
@Bandii píše:
To jsou zase scénáře :roll: hned rozbíjení rodiny atd. To si myslíš, že když si párkrát záš.kají, tak je hned rodina v hajz.lu? :roll:

to je slovník… jsi chlap nebo taky milenka?

• Citovat
  • Upravit
Deja-vu
15.7.18 12:24
@Annne píše:
Jo, stalo se mi to a kdyz jsem ho odmitala, zacal byt hnusny. Takze jsem dala ve skusebce vypoved, odesla jsem ze den na den a vsem prekvapenym kolegum jsem rekla, proc odchazim, ze sef je uslintane, zakerne hovado a ja s takovym hajzlem nebudu dal pracovat.

to jsi udělala dobře

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.18 12:26

Já poměr se šéfem měla. On 40 cátník, já 20 létá. On tedy nebyl ženatý, ani neměl děti. Chvilku jsem to s ním táhla, měla v lecčem výhody oproti ostatním, to bylo fajn :lol: ale pak se do mě zamiloval a nakonec jsem musela odejít, protože se to nedalo. Já proti poměru s nadřízeným nic nemám, ale ze ženatým!? Doufám, že zůstaneš jen u těch představ.

• Citovat
  • Upravit
1337
15.7.18 12:28

@Moominka Hezky jsi to napsala. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.7.18 12:43
@Bandii píše:
To jsou zase scénáře :roll: hned rozbíjení rodiny atd. To si myslíš, že když si párkrát záš.kají, tak je hned rodina v hajz.lu? :roll:

Co si myslím já,to je moje věc.Jestli si jiní,jako ty ,myslí,že je to tak v pořádku( a nazval si to hezky trefně,že si párkrát… .),je to zase vaše věc.Jestli si jeho žena bude myslet,že je to v pořádku,jistě není třeba myslet na rozbíjení rodiny,třeba si taky může najít milence a spokojeni budou všichni zúčastnění.Mame moderní dobu,kde se věrnost nenosí,zapomněla jsem,že jsem staromódní.Nazory nás dvou,na tuhle věc, se neshodnou,ale byl položen dotaz a každý máme právo se vyjádřit,což jsme udělali a tím to pro mě konci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2474
15.7.18 13:42
@Deja-vu píše:
to je slovník… jsi chlap nebo taky milenka?

Ani jedno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.7.18 14:33
@Bandii píše:

Stačí, když milena zapomene antikoncepci. Pak už to trochu v toaletě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.7.18 19:52

@Russet Jestli nějaký máš, tak sem s nimi! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
16.7.18 19:53
@tzipora píše: