Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jdu si pro radu. Jsem v 17. tt a už týden mě v noci nesnesitelně bolí jedna kyčel. Nemůžu se pořádně pohnout, pořád vzhůru, je to děs. A nejvíc se bojím co bude později, když teď už to takto bolí. U prvního těhotenství jsem to nezažila, tak se ptám, nevíte někdo co s tím? Jaké cvičení? Jestli má cenu jít k doktorovi? Popřípadě jestli můžu nějaký ty doplňky vitamínový na klouby?
Děkuji moc!!!
Já to mívala u prvního taky a teď se mi to projevuje už od 12. týdne, pomáhá mi, když si dám mezi nohy hrubý polštář tak, aby od kyčle nesměřovala noha směrem dolů, ale pokračovala rovně.
Mám to stejný
a je to opravdu otrava. se v noci stále budim. Občas si taky dám mezi nohy polštář, ale né vždy se mi uleví. Nejhorší je to spaní na boku no
na zádech mi to nejdem protože to se mi zvedá žaludek jak mě tlačí to břicho a má oblíbená poloha na břiše už vůbec
Holky po porodu se vše srovná ![]()
Taky mám, ale spíš nárazově než pravidelně, ono se to srovná, musí se to přežít
Zazivam to iste, zacalo to po 25tt ked som zacala spat na boku. na jednej strane ma tlaci klb na bedre, cize kycel a ked sa pretocim na druhu stranu tam ma zasa tlaci kost na ramene. rovno lezat na chrbte to sa mi zdviha zaludok a tak ma to tlaci ze ledva dycham, a teraz ze vyberte si
Ja som brucho spac! co teraz vobec nejde
a toto je pre mna riadny zaberak, tiez si hovorym zeto musim vydrzat, len keby to tak netlacilo.uz som skusala sa oblozit perinami aj poduskami, ale aj tak sa po 3 hodinach zobudim ze aaaaauuuuuu to boli! ![]()
Já to měla taky, řekla jsem do MUDr. v poradně předepsal mi magnosolv - jak se Ti roztahuje pánev, tak to zřejmě tlačí na nějaký nerv či co, mě ten magnosolv pomohl, dřív jsem nebyla schopná ani vstát z postele…
Ahoj, bohuzel, jsem to mela taky… A pred porodem jsem nemohla ani vstanout z postele
Pri porodu to bylo nejsilenejsi a po porodu taky… Ty priserne dratene postele z nemocnic patri vyhodit… A nepotesim te, obcas me boli ty kycle jeste dneska a maly ma temer pet mesicu. Proste se ty kosti roztahuji, no, musis vydrzet.. Spavala jsem „temer“ na brichu - mela jsem ho vystrcene bokem, ale spodni nohu jsem mela pod sebou a horni trosku vytocenou a skrcenou, pomahalo to ![]()
Jaj, teda holky, to jste mě moc nepotěšily:) já myslela že si dám nějakej vitamín a bude dobře:)…tak díky za podělení se s vašimi zkušenostmi! Já zítra zkusím zajít do lékárny, třeba mi něco poradí, něco na klouby…a taky to cvičení si myslím, že by mělo pomáhat ne?
hekzej den!