Bolest kyčlí ve 2. trimestru

268
16.1.13 10:04

Bolest kyčlí ve 2. trimestru

Ahoj holky, jdu si pro radu. Jsem v 17. tt a už týden mě v noci nesnesitelně bolí jedna kyčel. Nemůžu se pořádně pohnout, pořád vzhůru, je to děs. A nejvíc se bojím co bude později, když teď už to takto bolí. U prvního těhotenství jsem to nezažila, tak se ptám, nevíte někdo co s tím? Jaké cvičení? Jestli má cenu jít k doktorovi? Popřípadě jestli můžu nějaký ty doplňky vitamínový na klouby?

Děkuji moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5842
16.1.13 10:12

Já to mívala u prvního taky a teď se mi to projevuje už od 12. týdne, pomáhá mi, když si dám mezi nohy hrubý polštář tak, aby od kyčle nesměřovala noha směrem dolů, ale pokračovala rovně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
16.1.13 10:22

Mám to stejný :roll: :roll: a je to opravdu otrava. se v noci stále budim. Občas si taky dám mezi nohy polštář, ale né vždy se mi uleví. Nejhorší je to spaní na boku no :nevim: na zádech mi to nejdem protože to se mi zvedá žaludek jak mě tlačí to břicho a má oblíbená poloha na břiše už vůbec :mrgreen: Holky po porodu se vše srovná :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
16.1.13 10:31

Taky mám, ale spíš nárazově než pravidelně, ono se to srovná, musí se to přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
16.1.13 10:54

Zazivam to iste, zacalo to po 25tt ked som zacala spat na boku. na jednej strane ma tlaci klb na bedre, cize kycel a ked sa pretocim na druhu stranu tam ma zasa tlaci kost na ramene. rovno lezat na chrbte to sa mi zdviha zaludok a tak ma to tlaci ze ledva dycham, a teraz ze vyberte si :? Ja som brucho spac! co teraz vobec nejde :,( a toto je pre mna riadny zaberak, tiez si hovorym zeto musim vydrzat, len keby to tak netlacilo.uz som skusala sa oblozit perinami aj poduskami, ale aj tak sa po 3 hodinach zobudim ze aaaaauuuuuu to boli! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
327
16.1.13 11:21

Já to měla taky, řekla jsem do MUDr. v poradně předepsal mi magnosolv - jak se Ti roztahuje pánev, tak to zřejmě tlačí na nějaký nerv či co, mě ten magnosolv pomohl, dřív jsem nebyla schopná ani vstát z postele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
chatwenna
16.1.13 12:13

Ahoj, bohuzel, jsem to mela taky… A pred porodem jsem nemohla ani vstanout z postele :) Pri porodu to bylo nejsilenejsi a po porodu taky… Ty priserne dratene postele z nemocnic patri vyhodit… A nepotesim te, obcas me boli ty kycle jeste dneska a maly ma temer pet mesicu. Proste se ty kosti roztahuji, no, musis vydrzet.. Spavala jsem „temer“ na brichu - mela jsem ho vystrcene bokem, ale spodni nohu jsem mela pod sebou a horni trosku vytocenou a skrcenou, pomahalo to :)

• Citovat
  • Upravit
268
16.1.13 13:25

Jaj, teda holky, to jste mě moc nepotěšily:) já myslela že si dám nějakej vitamín a bude dobře:)…tak díky za podělení se s vašimi zkušenostmi! Já zítra zkusím zajít do lékárny, třeba mi něco poradí, něco na klouby…a taky to cvičení si myslím, že by mělo pomáhat ne?

hekzej den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky