Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj .. chci se zeptat jestli je to normální kdyz me bolí na pravé strne podbrisku a v boku a chvili na levý ale jen chvíli … ![]()
Mikola píše:
Ahoj .. chci se zeptat jestli je to normální kdyz me bolí na pravé strne podbrisku a v boku a chvili na levý ale jen chvíli …
ahoj a jaka je ta bolest,zkus zakaslat,nebo do drepu a zpatky a pokud to boli,.muzet o byt na prave strane slepak,nebo vajecniky.treba nekdy pred ms,nebo mocak…zkus i jiny priznaky pozorovat,jako paleni,vytok,prujem teplota a tak.preju rychle uzdraveni ![]()
Mikolko, v diskusi ti nikdo nezaručí, že je vše v pořádku. Proto místo toho, abys každý den hledala odpovědi zde (v nové diskusi), zajdi v případě obtíží za svým gynekologem. Bolesti v těhotenství patří do určité míry, ale přez monitor počítače ti nikdo neřekne, že se nic neděje. To je patrné pouze podle ultrazvuku. ![]()
Ahoj, zkusím se poradit tady, třeba někdo budete tušit, co to může být. Už několik let mám čas od času bolesti na pravé straně břicha, spíš podbřišku. Vždy to trvá tak 2-3 dny a pak to přejde a vše je ok. Obvodní dr. ani gynekolog mi nic nezjistili. Teď jsem ve 20tém týdnu těhotenství a ta bolest se po dlouhé době ozvala zase
…Už to bolí asi pátý den..Není to bolest, že by to nedalo vydržet, nebo že bych se nemohla kvůli tomu pohnout, ale cítit je to dost a příjemné to rozhodně není. Horší je to při chůzi nebo pohybu, v klidu to cítím taky, ale trochu méně. Jinak žádné jiné příznaky nemám. Mám strach, aby to nebyl slepák, a nevím, jestli s tím mám jít k dr.- objednaná jsem na čtvrtek na kontrolu na GN, tak jestli to mám do té doby vydržet, což by se dalo zvládnout, a nebo jestli mám hysterčit a jet někam na pohotovost..?Nedokážu posoudit, jestli to není jen nějakej nataženej vaz, sval, prostě něco, s čím se do nemocnice fakt nechodí…
Díky předem za rady.