Bolest na vaječníku - co by to mohlo být?

Anonymní
26.10.18 19:59

Bolest na vaječníku

Ahoj holky,
začala mi před pár dny MS, trochu opožděně (asi o pět dní) ale dost mi od té doby bolí na pravém vaječníku. Řešila jsem asi měsíc zpět problém s cystou, ale nikdy to nebyla taková konstantní bolest, jako nyní. Cítím neustálý tlak, tupou bolest a když uělám nějaký prudší pohyb, začne mi tam dost píchat. Hlavně vždy, když jsem měla cystu, MS jsem vůbec nedostala. :nevim: Nemáte s tím nějaká prosím kušenost, nebo tip, co by to mohlo být? Jinak si samozřejmě zajdu k doktroce, až mi skončí MS.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14047
26.10.18 20:01

Klidně další cysta. Uz jsem měla menses a cystu z předchozího cyklu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.10.18 09:47

@jizvíková Dobře, moc děkuji za odpověď. :-)

• Citovat
  • Upravit
18.2.19 17:56

Bolest na právém vaječníku

Zdravím všechny :)
Sedm měsíců se s manželem snažíme o miminko,zatím bezúspěšně. Od listopadu mě navíc trápila cysta na právem vaječníku,ta už ale naštěstí praskla a ve středu před 14 dny jsem byla svým gynekologem prohlášena za zdravou.Je to ale asi třetí den,kdy se opět ozvala bolest na pravé straně,do toho mám takové nepříjemné tlaky v podbříšku. Navíc mám od minulého týdne zvýšenou teplotu (37-37,3). Jsem 30. den cyklu. Test jsem si zkoušela dělat a je tam velmi slabá druhá čárka. Mohla bych být těhotná nebo to spíš opět ukazuje na cystu?Budu ráda za jakékoliv rady🙂Děkuji 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
18.2.19 18:12

@SimonaCha. Těhotná nejspíše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.19 18:59
@Térouš píše:
@SimonaCha. Těhotná nejspíše :palec: