Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj potřebovala bych poradit mam syna je mu 5 let a od patečního rána si stěžuje na bolest na leve straně pod žebrem plače mi že ho to strašně boli před měsice měl zanět hrtanu přelečen antibiotiki , pak pořad kašlal šli jsem k doktorce te se to nelibilo poslala nas na rtg a tam byxl nalez začinajici zapal plic zase antibiotika pak byl klid jenom že v patek mu vyskočili strašně výsoke horečky na pohotovosti nam řekli paralen jenom že v neděli se k tomu přidala bolest ucha leveho jeli jsem opět na pohotovost ucho mu propichli stim že je tam zanět mali začinajici tak pry budou stačit jen kapky tak faj jeli jsem domu jenomže syn ma stale velke horečky 39 a včera si začal stežovat na urputnou bolest na leve straně pod žebry nevite někdo co by to mohlo byt ja už jsem stoho na nervy nevím co mam dělat plače mi tu stale že ho to moc boli jo ještě jsem zapoměla doktorka mu ještě našla nalez v moči děkuji za radu jsem bezradna moc děkuji
šla bych k doktorce,nebo rovnou do nemocnice na detske,nenechala bych se odbýt!
Jela bych rovnou do nemocnice, sešlo se mu toho až dost naráz, kdoví kde má další zánět. A vzhledem k tomu, že má pořád teploty, tak bych neváhala. Jo a dělali mu kontrolní RTG těch plic? Jestli netrvá ten zápal plic?