Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Nemůže být prochlazený, že by jo trápil močový měchýř a tudíž bolest při čůrání?
Tak doktori se vetsinou snazi pomoct a myslim, ze se ti i pokusi zodpovedet vsechny tyhle otazky a dokonce lepe nez my tady.
@Anonymní píše:
Prosím o radukluk 3roky přišel uplakany ze záchodu, když se vyčural, že ho bolí penis
už jedeme k doktorovi, ale ptám se co to je? Pomůžou mu? Kdy ucítí úlevu? Je mi ho tak líto
![]()
![]()
Ahojky, no tak záleží co mu je.. ten náš expert ( 2,5 roku ) si několikrát natrhl předkožku. A když to bylo naposledy tak si to přetáhl tak, že i pediatr říkal že to je teda hrůza..
dal nám na to nějakou vodičku. Doporučuji aby co nejvíce chodil nahatý. Nebo jako v dlouhém triku. My jsme to léčili měsíc ale cca za týden už říkal že ho to nebolí.
@Amy_Farrah_Fowler prochlazený není. Já nevím, co se stalo
@Rive ano, já vím, že doktor řekne, jen hledám asi útěchu
prostě raději bych se trápila tisíckrát já než moje dítě. A ještě teď čekat než přijdeme na řadu ![]()
A ma ho cervenyho? Syn mel takhle zanet zaludu. Kapala jsem mu do predkozky pamycon a hermanek.
@Anonymní píše:
Prosím o radukluk 3roky přišel uplakany ze záchodu, když se vyčural, že ho bolí penis
už jedeme k doktorovi, ale ptám se co to je? Pomůžou mu? Kdy ucítí úlevu? Je mi ho tak líto
![]()
![]()
Koukala jsi na barvu žaludu? Dr ti napíše framykoin a doporučí ti aby malý chodil čůrat do převařené vody tím se moč naředí a nebude ho to bolet, koupat taky v převařené vodě. Do pár dní bude mít klid hlavně dávejte pozor na hygienu po každém čůrání opláchnou čistou vodou, hlídat aby si na pindíka nesahal. Syn na to trpěl dost.
Jj, čeští experti si snaží pomoct a vydělat si na operacích. Více než 2× častěji než zemích, kde mají děti nějaká svá práva… Irsko, Dánsko atd. Záleží na koho narazíte, ale je pravděpodobné, že vám budou vnucovat chirurgickou léčbu na základě domnělé nezbytnosti zákroku. ![]()
Když si syn stěžoval, že ho bolí penis, tak měl natrženou předkožku a měl tam hnis. Takže jsme mu hnis dali pryč a namazali Betadine mastí. Mazali jsme cca 2 dny a pak se to zahojilo. Kdyby se mu to nelepšilo, tak bychom šli hned k Dr.
Prosím o radu
kluk 3roky přišel uplakany ze záchodu, když se vyčural, že ho bolí penis