Bolest penisu u dítěte

Anonymní
25.5.18 12:03

Bolest penisu u dítěte

Prosím o radu :,( kluk 3roky přišel uplakany ze záchodu, když se vyčural, že ho bolí penis :,( už jedeme k doktorovi, ale ptám se co to je? Pomůžou mu? Kdy ucítí úlevu? Je mi ho tak líto :,( :,( :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25.5.18 12:06

Nemůže být prochlazený, že by jo trápil močový měchýř a tudíž bolest při čůrání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
25.5.18 12:06

Tak doktori se vetsinou snazi pomoct a myslim, ze se ti i pokusi zodpovedet vsechny tyhle otazky a dokonce lepe nez my tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Linamati
25.5.18 12:07
@Anonymní píše:
Prosím o radu :,( kluk 3roky přišel uplakany ze záchodu, když se vyčural, že ho bolí penis :,( už jedeme k doktorovi, ale ptám se co to je? Pomůžou mu? Kdy ucítí úlevu? Je mi ho tak líto :,( :,( :,(

Ahojky, no tak záleží co mu je.. ten náš expert ( 2,5 roku ) si několikrát natrhl předkožku. A když to bylo naposledy tak si to přetáhl tak, že i pediatr říkal že to je teda hrůza.. :roll: dal nám na to nějakou vodičku. Doporučuji aby co nejvíce chodil nahatý. Nebo jako v dlouhém triku. My jsme to léčili měsíc ale cca za týden už říkal že ho to nebolí.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.5.18 12:09

@Amy_Farrah_Fowler prochlazený není. Já nevím, co se stalo :( @Rive ano, já vím, že doktor řekne, jen hledám asi útěchu :nevim: :( prostě raději bych se trápila tisíckrát já než moje dítě. A ještě teď čekat než přijdeme na řadu :(

• Citovat
  • Upravit
4411
25.5.18 12:27

Divala ses mu na něj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
25.5.18 12:28

A ma ho cervenyho? Syn mel takhle zanet zaludu. Kapala jsem mu do predkozky pamycon a hermanek.

• Citovat
  • Upravit
Soňa Zacharová
25.5.18 12:53
@Anonymní píše:
Prosím o radu :,( kluk 3roky přišel uplakany ze záchodu, když se vyčural, že ho bolí penis :,( už jedeme k doktorovi, ale ptám se co to je? Pomůžou mu? Kdy ucítí úlevu? Je mi ho tak líto :,( :,( :,(

Koukala jsi na barvu žaludu? Dr ti napíše framykoin a doporučí ti aby malý chodil čůrat do převařené vody tím se moč naředí a nebude ho to bolet, koupat taky v převařené vodě. Do pár dní bude mít klid hlavně dávejte pozor na hygienu po každém čůrání opláchnou čistou vodou, hlídat aby si na pindíka nesahal. Syn na to trpěl dost.

• Citovat
  • Upravit
1878
25.5.18 12:56

Jj, čeští experti si snaží pomoct a vydělat si na operacích. Více než 2× častěji než zemích, kde mají děti nějaká svá práva… Irsko, Dánsko atd. Záleží na koho narazíte, ale je pravděpodobné, že vám budou vnucovat chirurgickou léčbu na základě domnělé nezbytnosti zákroku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
25.5.18 13:47

Když si syn stěžoval, že ho bolí penis, tak měl natrženou předkožku a měl tam hnis. Takže jsme mu hnis dali pryč a namazali Betadine mastí. Mazali jsme cca 2 dny a pak se to zahojilo. Kdyby se mu to nelepšilo, tak bychom šli hned k Dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí