Bolest po antibiotikách

Anonymní
25.3.25 05:59

Bolest po antibiotikach

Ahoj, teď jsem 7 dní brala Dalacin C. Má se brát s jídlem, včera už jsem byla v práci a nějak jsem se nestihla najist. Odpoledne po poslední tabletě mi začalo být strasne. Bolest od hrudníku až do zad. Přišlo mi to podobný kontrakcim. :lol: Takove krece. Špatně od žaludku…najedla jsem se, napila. Sedet jsem nemohla neboť to bylo horší. Doma se to k večeru trochu zlepšilo. Porad mam ale nutkání „říhat“. Bolest mi vystreluje mezi lopatky. Jakmile se napiju…cítím to až v zadech. Je možné že mám nejak podrážděny žaludek? :nevim:
@Doctus

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9743
25.3.25 06:13

Raději bych skočil k lékaři, od podrážděného žaludku to není úplně typické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5657
25.3.25 06:17

Taky si myslím, že to není ok.
Dalacin jsem kdysi brala, občas se stalo, že jsem si ho dala bez jídla, možná nějaké pobolívání břicha tam bylo, ale ne to, co ty popisuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4496
25.3.25 07:37

Takové problémy po antibiotikách nejsou v pořádku, i kdyby se vzaly nalačno. Problém bude asi někde jinde. Řešila bych s lékařem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 18:25
@Doctus píše: Více

Prý je to podrazdeny jicen. Léčba téměř žádná. :roll: Všechno co sním, cítím v hrudní kosti a na zádech. Brala jsem teď týden v kuse ibumax, paren, nimesil… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
9743
25.3.25 19:43
@Anonymní píše: Více

Snad tedy dali nějaký omeprazol apod. Pokud ne, ať vám jej napíše PL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.25 20:01
@Doctus píše: Více

1× denne omeprazol, že mám jist po malých porcich. :nevim: No nijak mi zatím nepomohl…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex