Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, dneska jsem byla na kontrole u urologa a řekl že mi vyšetří i močový měchýř. Nevím jestli to bylo cévkování, ale kontroloval mi trubici i močák. Bolelo to, ale jsou i horší věci. Říkal že mě to může dnes trošku štípat, s tím jsem počítala, ale jak jsem došla domů a šla na záchod tak jsem myslela, že se rozbrečím bolestí. Bolí to jak kdyby mě někdo řezal
nevím jestli to je kvůli toho, že jsem měla údajně trošku zúženou trubici a říkal že mi ji rozšířil, ale ta bolest je hrozná…měla jste to některá podobně? A jak dlouho to bude ještě bolet? ![]()
Já jsem byla na cevkovani a na steru. První močení mě bolelo pekelně. Ale postupně se to zlepsovalo. Ráno už to bylo dobré.
@Lucias241 no ja ted pujdu po 3 curat a po 2 me to bolelo furt stejne tak jsem zvedava co bude dal
Taky jsem na tom byla. Když jsem odešla z ordinace a nastoupila do auta, byla to taková bolest že jsem omdlela. Naštěstí řídil partner. Pak jsem si vzala 2 ibalginy a zaspala jsem to. Druhý den už bylo lépe.
@Jessica4 to je hrozné…
a mela si po tom trošku krve? Ja jsem ted byla na wc a na toaletaku to bylo takove naruzovele a v moci uplne lehounce…skoro neviditelne
Trochu krve je normální. Sestra mi to po vyšetření říkala. Taky jsem měla pak toaletní papír trochu naruzovely.
Me to delali pred lety (nicmene nepomohlo), curala jsem krev a byla to strasna bolest. Rano uz to bylo dobre
Druhý den už to bylo lepší. Za měsíc jsem šla znova a to už bolelo jen trochu.
@catherine99 píše:
@Jessica4 to je hrozné…a mela si po tom trošku krve? Ja jsem ted byla na wc a na toaletaku to bylo takove naruzovele a v moci uplne lehounce…skoro neviditelne
Ano i trochu krve bylo. Já jsem pak někde četla že by tohle vyšetření mohli dělat pod částečnou narkozou ale nikdo mi to nenabídl. Ale fakt hrozný zážitek.