Bolest pod žebrem

Anonymní
19.1.23 19:30

Bolest pod žebrem

Ahoj holky. Mám takový problém, už přes týden mě píchá pod pravým žebrem. Byla jsem u doktora, vzal mi krev, moč a poslal mě na sono. Ale na sono jdu až příští týden ve středu. Jinak krev byla o. k. Říkal že to vypadá na žaludeční kameny. Neměl někdo něco podobného prosím? Jinak dneska celý den v pohodě, vůbec mě tam už nepíchá, tak mě napadlo zda to nemůže být něco jiného. Děkuji předem za všechny odpovědi :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7188
19.1.23 20:28

Já to měla nejspíš ze stresu, bolelo mě to před zkouškou asi dva dny. Asi i že jsem seděla skrčená, nevím. Ale tak tři hoďky po zkoušce to přešlo, zničehonic. Už jsem začínala vyšilovat, hledala jsem diagnózy, ale od tý doby klid. Občas mě někde taky něco píchne nebo tlačí, ale moc se nehejbu, tak se nedivím.

Edit - bolelo mě taky pod pravým žebrem, tam jak končí ty hmatatelný přední žebra. A hlavně při nádechu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.1.23 20:45

@Azeretereza Tak to bude snad dobré. Já se teď skoro týden nehýbala. Jinak ti děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
19.1.23 21:09
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Mám takový problém, už přes týden mě píchá pod pravým žebrem. Byla jsem u doktora, vzal mi krev, moč a poslal mě na sono. Ale na sono jdu až příští týden ve středu. Jinak krev byla o. k. Říkal že to vypadá na žaludeční kameny. Neměl někdo něco podobného prosím? Jinak dneska celý den v pohodě, vůbec mě tam už nepíchá, tak mě napadlo zda to nemůže být něco jiného. Děkuji předem za všechny odpovědi :srdce:

Asi jsi spis myslela zlucnikove kameny, ne? Mohl to byt podrazdeny zlucnik.

• Citovat
  • Upravit
1261
19.1.23 23:24

Nebo prdy v ohybu tlustého střeva…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.1.23 06:34

@Stará známá Jo promiň, žlučníkové kameny :D No ráno mě to zase chytlo kolem 3H. Tak uvidím co příští týden natom sonu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
20.1.23 06:35

@AnoNe To nevím. zvracela jsem i do toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie