Patní ostruha?

2527
19.1.23 16:05

Patni ostruha nebo neco jineho?

Ahoj,

V posledni dobe me boli na obou nohou paty, bodava bolest, ale na leve noze me to boli spise na strane plosky nohy, viz obrazek..

Ta bolest je bodava, sotva chodim, spis uz kulham, jak se snazim nedoslapovat. Praktik mi k tomu nic moc nerekl, jen poslal na rtg a orto, ale tam mam termin az za dlouho..

Casto to v tom miste, kde to boli je i natekle, vidim tam otok, ale picha me i v pate trochu

Nasla jsem na youtube jak masirovat patni ostruhu a presne v tom miste viz obrazek to boli a je natekle, masirovat to nejde, kdyz zatlacim jen lehce boli to dost. Mazu to voltarenem gelem..

Nemate nekdo zkusenost, co na to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5391
19.1.23 16:07
@PAN66 píše:
Ahoj,

V posledni dobe me boli na obou nohou paty, bodava bolest, ale na leve noze me to boli spise na strane plosky nohy, viz obrazek..

Ta bolest je bodava, sotva chodim, spis uz kulham, jak se snazim nedoslapovat. Praktik mi k tomu nic moc nerekl, jen poslal na rtg a orto, ale tam mam termin az za dlouho..

Casto to v tom miste, kde to boli je i natekle, vidim tam otok, ale picha me i v pate trochu

Nasla jsem na youtube jak masirovat patni ostruhu a presne v tom miste viz obrazek to boli a je natekle, masirovat to nejde, kdyz zatlacim jen lehce boli to dost. Mazu to voltarenem gelem..

Snížit váhu, zlepšit boty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65418
19.1.23 16:15
@PAN66 píše:
Ahoj,

ortoped, udělá rentgen a pozná to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
19.1.23 16:31
@Takco píše:
Snížit váhu, zlepšit boty?

Vahi mam dost ok, sportuji, nosi kvalitni boty i na behani, ale joy muze to byt i z toho.

Spis jestli ta ostruha boli jen na pate..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
19.1.23 16:32

Ahoj taky mě bolí plošky obě, ale nějak celé, musím se taky objednat k ortopedovi, každopádně mi strašně pomohly ortopedické vložky Medicovi první týden jsem teda trpěla jak pes, ale teď už bez nich nemůžu být, neskutečná úleva. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
19.1.23 16:42

Zkus si koupit podpatenku pro patni ostruhu do bot, v lékárně objednej nebo na netu.. Např. Dr grepl. No a ten voltaren co mazes je fajn, když to nebudeš moct vydrzet tak asi to bude chtít i léky od bolesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
21.1.23 05:58
@Aletta80 píše:
Zkus si koupit podpatenku pro patni ostruhu do bot, v lékárně objednej nebo na netu.. Např. Dr grepl. No a ten voltaren co mazes je fajn, když to nebudeš moct vydrzet tak asi to bude chtít i léky od bolesti…

Me podpatenky nepomohly, az orthoped a pak nekolikrat opakovana razova vlna a mam pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.1.23 08:23
@Petája píše:
Me podpatenky nepomohly, az orthoped a pak nekolikrat opakovana razova vlna a mam pokoj…

Jenže paní psala, že má termín u ortopeda až zadlouho, tak jsem přemýšlela nad dočasnou malou pomocí, aby se toho terminu dožila :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1637
21.1.23 11:25
@Aletta80 píše:
Jenže paní psala, že má termín u ortopeda až zadlouho, tak jsem přemýšlela nad dočasnou malou pomocí, aby se toho terminu dožila :kytka:

A tak jasně, jako dočasné řešení super :), ale asi bych šla osobně škemrat k ortopedovi pro dřívější termín, dlouho se to nedá vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.7.23 18:34

Ahoj, mne ostruha bolely asi půl roku, zkoušela jsem na ni všechno možné, nakonec mi zabrala magnetoterapie. Chce to ale magnetovat každý den aspoň 20 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí