Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, Dobrý večer všem
nyní jsem ve 28 tt a už třetí den mám silnější bolest v podbříšku, především když chodím, zvedám se nebo jen se otáčím na posteli…do ted jsem měla bolesti tu a tam a nějak mě to neomezovalo, ale ted pocituji nepříjemné bolesti, při té chůzi je to ošklivé…nemá některá z vás zkušenosti?
ahoj, taky mam bolesti, ale na prave ci leve strane, jako kdybych behala a spatne dychala, tak pak jak to v tom boku boli, tak takovou bolesti mam ted, jsem ve 28tt jako ty, vetsinou me to potka v noci, kdyz se chci otocit… ptala jsem se doktora a rikal, ze je to natahovanim-zvetsovanim delohy…
Proč nejdeš na pohotovost do porodnice, aby se doktoři mrkli co se děje? ![]()
Já tu bolest pociťuji právě uprostřed, pod pupíkem cca ke končí ochlupení ![]()
@Anonymní píše:
Já tu bolest pociťuji právě uprostřed, pod pupíkem cca ke končí ochlupení
pokud to neni nahodna bolest, ale opakujici se a treba i v nejakych intervalech, tak bych asi zajela na pohotovost…citis pohyby jak byva zvykem u tebe?
Pohyby jsou v pořádku nebolí mě to celý den, ale opakuje se to no
nevím právě, zda mám plašit, když se jinak zdá být vše v pořádku ![]()
No tak lepsi plasit, nez pak litovat…
pokud uz ne dnes vecer tak zitra bych zajela do nemocnice… jen pro ten klid ![]()
Mam ty same problemy uz druhy den, bolest nad ochlupenim, jakoby mimi kopalo, ale slnejsi, prijde to vzdycky vecer, rikam si, ze to mam mozna z toho, jak obcas pres den nosim malou,
jsem ve 26.tt
Taky to mám, před 2 dny jsem se ptala dr.- prý to nic není- vazy prý jak se natahují, pokud nešpiníš, mimi kope, tak bych to nehrotila
![]()
Holky, mám zkrácený čipek nevim jak moc, ale při chuzi citim jak se prcek tlači dolu, mam uplně tvrde břicho když chodim a když ležim tak ani moc ne, dneska mi tvrdlo břicho co 10 minut asi 3× za sebou a trvalo to asi necelou minutu.. dala jsem si sprchu a od te doby nic, ale začalo mě bolet šileně v křiži, jsem ve 28 tt.. diky za rady
Ahoj, Dobrý večer všem
nyní jsem ve 28 tt a už třetí den mám silnější bolest v podbříšku, především když chodím, zvedám se nebo jen se otáčím na posteli…do ted jsem měla bolesti tu a tam a nějak mě to neomezovalo, ale ted pocituji nepříjemné bolesti, při té chůzi je to ošklivé…nemá některá z vás zkušenosti?