Bolest předního zubu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
14.7.16 22:41

bolest předního zubu

Zdravím, v sobotu ráno jsem se probudila s neuvěřitelnou bolestí předního zubu na kterou mi nepomáhali ani léky, v pondělí jsem šla k zubaři a ten mi dal injekci, vyvrtal a několikrát vyčistil kanálek a dal tu „neúplnou“ plombu, že si mám přijít až 2. září na dodělání, dnes mě ten samý zub začal zase bolet stejně jako bolel před opravou. nemáte někdo podobnou zkušenost? Nevím co s tím :roll: :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7527
14.7.16 23:01

Že by znova k zubaři?? No ono pokud ti čistil kanálky, tak se mohlo stát, že je buď nevyčistil pořádně, nebo se tam pod tu „neúplnou“ plombu něco dostalo a dostalo se ti to zase do těch otevřených kanálků, předpokládám že ti prozatím nezadělával

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4396
14.7.16 23:19

No, jedině k zubaři znova. Mi tak dělal 6 dole a říkal, že to může pobolívat tak 2 dny než se ty účinné látky z umrtvující vložky dostanou do zubu. Ale že kdyby to bolelo moc, tak volat. Naštěstí už je to 14 a dobrý :)
Jen tak pro zajímavost, jak se vrtá přední zub až do kanálků? U stoliček je to jasné, ale přední jsem neměla. To jako zepředu do něho udělá díru nebo jak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
15.7.16 06:20

Stalo se mi to samé, zub v léčení a po čištění kanálků mě začal bolet na Štědrý den ráno. Šlajsem na pohotovost, doktor pročistil ucpaný kanálek a ulevilo se mi. Zajdi si znovu k doktorovi, asi se ti to ucpalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
15.7.16 07:44

Jdi znova k zubaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
15.7.16 11:01

Budu muset vydržet stejně do pondělí, mám doma měsíčního syna pro kterého bych dnes nesehnala hlídání :roll:
@sarink No vyvrtal mi ho jakoby zevnitř aby to navenek něšlo vidět a kanálky pročistil několikrát ;) dnes už mě to nebolí, ale i přesto si s tím v pondělí radši zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna dentální hygienistky

Ikona - Pavla Pilneyová

Pavla Pilneyová DiS.