bolest při vzrušení

3.4.10 08:53

bolest při vzrušení

ahojky chtěla jsem se zeptat jestli je normální když mě bolí v podbřišku při vzrušení ale k samotnému sexu nedojde?Právě proto že mě začne bolet v pobřišku jsem ve 20tt a sex tatím nebyl.ted když to chceme zkusit tak máme zase takovouhle překážku…moc se bojím o malého abychom mu tím neublížili…Asi mi poradíte at to vzdělím doktorce ale nejprve žádám o radu vás protože moje doktorka je na :pocitac: :mrgreen: snad některá zvás má stím zkušenosti…pupííííček :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1446
3.4.10 09:40

Ahoj,
pokud nemáš rizikové těhotenství a sexík zakázaný od doktora…tak nevidím problém proč se „netulit“.Jen s chutí do toho a neboj se…mě také vždycky při vzrušení trochu pobolívá podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.4.10 09:43

Mě se to občas v těhu stávalo…buď jsem to překonala a muž se v té situaci taky přizpůsobil nebo jsme prostě drželi celibát. Ale čím víc jsem se blížila k porodu, tím méně jsme se milovali - nebylo to mnody pro mě pohodlné a od 20tt to je fakt obtížné.

Já bych zkusila relaxaci, před vzrušením. Třeba hodinku poležet v koupeli a třeba masáž od muže/přítele a hlavně, aby odvedl myšlenky někam jinam, než že to zase začne bolet.

Pokud nemáš rizikový nebo jiné trable a doktorka ti sex nezakázala, tak buď v pohodě. Ale jestli ti tvrdne bříško, tak šukpy na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.10 09:48
te.ss píše:
Ahoj,
pokud nemáš rizikové těhotenství a sexík zakázaný od doktora…tak nevidím problém proč se „netulit“.Jen s chutí do toho a neboj se…mě také vždycky při vzrušení trochu pobolívá podbřišek.

tady jde spíš o to jestli to nevadí miminku…asi jen tak pro nic za nic ten podbřišek nebolí že?takže já nevím…snad to není nic vážného…nerada bych aby se něco v tom bříšku stalo… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.10 09:49

a proč to vlastně tedy bolí??to je záhada

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4957
3.4.10 10:06

Miminku by to určitě nemělo vadit. Mnohdy jsme četla, že naopak je to pro něj příjemné, že se mamka s taťou mají rádi. Kdyby to mimískovi hodně vadilo, tak začne silně kopat - jako by říkal: ¨mamčo uklidni se¨:palec:

Asi to bolí protože v podbřišku se odahrává za poslední dobu(v těhu) spousta změn a hormony mohou v tom podbřišku takhle reagovat.

Mě se kolikrát stalo před MS, jak jsem byla celá nafouklá, že když jsem se vzrušila, že mě bolel podbřišek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6336
3.4.10 10:18

Ahojky, jestli je to v podbrisku neco mezi tupou a mirne ostrou bolesti, tak je to v podstate normalni u toho vzruseni se… stahuje se deloha … takze to jakoby tlaci pri vzruseni a pak pri vyvrcholeni… nebo teda aspon ja to takhle mam … :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.10 11:25

tak to je paráda akorád se ještě optám tej doktorky akorád nevím jak bude reagovat..je trochu divná no každej má nějáký neduh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.10 11:27
pupííííček píše:
tak to je paráda akorád se ještě optám tej doktorky akorád nevím jak bude reagovat..je trochu divná no každej má nějáký neduh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

hlavně i přemžšlím o změně doktorky,,,tahle je docela i nepříjemná a pár lidiček si i stěžovalo na špatnou hygienu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2832
3.4.10 11:45

Ahoj měla jsem to stejné tak 3 měsíce před porodem, trvalo to asi měsíc a pak to přešlo. A neboj miminku to neublíží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
867
3.4.10 12:29

Ahoj - já už jsem dva roky po porodu a mívám tu bolest v podbříšku pořád… :)
Miminku neublížíš - pokud nejsi na riziku, nebo z jiného důvodu máš sexování zakázané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.10 19:32

ufff to jsem si oddychla…takže dnes večer zkouška :oops: :srdce: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
3.4.10 20:40

Hele, cim vetsi deloha, tim vic je to intenzivnejsi ten pocit a ten orgasmus…ach. Musi to byt znat, vem si jak je deloha normalne malinka a jaka je v devatem mesici:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.4.10 20:42
MadGirlNancy píše:
Hele, cim vetsi deloha, tim vic je to intenzivnejsi ten pocit a ten orgasmus…ach. Musi to byt znat, vem si jak je deloha normalne malinka a jaka je v devatem mesici:-)
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
3.4.10 20:50

Pupíčku, ty se nějak moc pozoruješ. HLAVNĚ KLID!!!!!! Užívej si, dokud můžeš. :mrgreen: Až budeš mít panděro a pak malý mimčo, nebude to žádnej hit :wink: Jak už bylo řečeno, pokud je to jen lehký tlak, nejspíš se jen stahuje děloha, což se děje vždy při vzrušení a orgasmu, těhule netěhule. Akorát to teď můžeš víc cítit, jak děloha roste. Pokud budeš mít prudkou, bodavou nebo jinak zásadní bolest, tak to pak řeš. Jinak nato vlítněte, protože jak se říká: mimčo se musí dodělat :mrgreen: :wink: A pokud těhotenství probíhá normálně a s přibývajícím břichem uzpůsobíte výběr polohy, není jediný důvod, proč by to mělo mimču ublížit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí