Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já to tak měla, bolelo mě břicho jako na MS a ta nakonec nepřišla, přišly // ![]()
už rok se snažíme a tak mám samozřejmě pochybnosti…když to nešo tak dlouho, tak že by njednou nyní, sice jsem si test udělala (dnes dokonce už 3), ale nechce se mi tomu pořád věřit, tak se zatím nechci ani radovat…
tak alespoň, že i někomu tak bylo…takže doufám… ![]()
Ja sem taky porad ocekavala menzes, bolesti v podbrisku tomu nasvedcovaly, a nakonec po tydnu zpozdeni mi test ukazal // ![]()
Nando to je úplně normální, taky jsem měla bolest jako při MS. Takže žádný strach
.
Nando, píšu to skoro v každé diskuzi na tato témata, už tím jsem asi pověstná
, dojdi si do laborky na test z krve, ten je spolehlivější. Není to nijak drahé a do hodiny to budeš mít potvrzené. Jak dlouho máš zpoždění? Doporučuje se dojít si na test až kolem 10 dnů zpoždění.
díky, díky
tak to jste me uklidnili, tak to ja jdu slavit, jupi budeme mit Bangkokčáčka ![]()
na úterý jsem se hned objednala ke gynekologovi, tak uvidíme… ![]()
já tomu taky nechtěla věřit,když jsem měla //.Taky jsem si udělala tři testy a dodnes je mám schované.Druhý den jsem zašla k MuDr. nabrali mi na HCG a bylo to.Držím palce ![]()
Nando, neboj, je to úplně normální. můj doktor teda říká, že do porodu není nic jisté, ale on je spíš skeptik. určitě bude všechno v pořádku a možná už uvidíte v úterý srdíčko ![]()
Myslím,že Ti můžu gratulovat,měla jsem úplně stejné příznaky jako před MS.Tak to oslav,ale raději už u limonády ![]()
diky,
tak to uvidime…
s alkoholem problem nemam, jen to koureni…boze, jak ja jen prestat? ![]()
Ahojky,gratuluju ti k těhotenství a přeju moc zdravíčka:). Jen bych dodala důvod,proč tě to bříško bolí,myslím,že to tu nezaznělo:). Je to tím,jak se roztahuje azvětšuje děloha. Ted se toho v bříšku děje tolik,juuu.. je to všechno zázrak, mám radost s těbou:)
at vidíte v úterý:)
hezké odpoledne,
ráda bych se zeptala, zda máte zkušenosti, že namísto, aby přišla menstruace, se ukáže pozitivní teest, ale bříško bolí stejně jako u menstruace…?
nemůže se dít něco špatně..?
děkuji