Pozitivní test a menstruační bolest - mám se bát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Nanda
4.4.10 15:55

děkuji :-)
určitě dám hned vědět, pokud bude tedy co :-)
achich, do úterka je taková doba…
po tak dlouhé době snažení už jsem ani nedoufala, že to přijde samo…asi jen díky tomu, že odeznel stres, byl a dovolena…tak se jen modlim, abych nezacala menstruovat…preci jen je to kratoucka doba a neumim si predstavit to zklamani…

Lakynka píše:
Ahojky,gratuluju ti k těhotenství a přeju moc zdravíčka:). Jen bych dodala důvod,proč tě to bříško bolí,myslím,že to tu nezaznělo:). Je to tím,jak se roztahuje azvětšuje děloha. Ted se toho v bříšku děje tolik,juuu.. je to všechno zázrak, mám radost s těbou:) :srdce: at vidíte v úterý:)
  • Citovat
  • Upravit
17050
4.4.10 16:05

víš co, jo??? :wink: … myslet pozitivně… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nanda
6.4.10 22:48

tak po vyšetření už mohu s klidem usínat, že budeme mít miminko :-)

• Citovat
  • Upravit
17050
7.4.10 08:41

jéééé tak ofiko gratulujuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
7.4.10 11:28

Nando, mooooooooc velká gratulace a hlavně pozitivně mysli. Tak jak budeš myslet, takové budeš mít těhotenství a porod. Posílám :kytka: tobě i miminku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nanda
7.4.10 17:34

děkuji vám všem… :-) jsem šťastná jako…no však to znáte :-)

• Citovat
  • Upravit
xulvi
9.4.10 14:13

Ahoj všem, zatím opatrně se přidávám .. jsem měsíc po braní clostilu ( první miminko máme díky němu ); tři dny před MS mi začalo být zle jako obvykle, už jsem nedoufala a naděje pohasínala ALE včera a dnes pozitivní TT !!! zatím tedy jen tři dny zpoždění MS a je mi stále zle jako před MS … držte prosím pěsti - díky !

• Citovat
  • Upravit
Nanda
9.4.10 16:25

tak pěsti držím…!
přesně tak i u mě, bolesti začali 4 dny před MS - zrovna jsem seděla na promoci a začalo to, tak jsem si říkala, uf, zase se nezadařilo…ale pak… slabé špinění a test pozitivní … :-)

xulvi píše:
Ahoj všem, zatím opatrně se přidávám .. jsem měsíc po braní clostilu ( první miminko máme díky němu ); tři dny před MS mi začalo být zle jako obvykle, už jsem nedoufala a naděje pohasínala ALE včera a dnes pozitivní TT !!! zatím tedy jen tři dny zpoždění MS a je mi stále zle jako před MS … držte prosím pěsti - díky !
  • Citovat
  • Upravit
Petí26
13.3.12 19:31

Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je normální, že mám MS bolesti, ale MS se zatím nedostavuje? Před 4 měsíci jsem vysadila antikoncepci a chtěla bych už mimi. Cyklus mívám tak po 30-35 dnech. Teď už je to 37 a malinko doufám, že už bych mohla být těhotná, ale matou mě ty MS bolesti, které trvají už minimálně týden. Nemáte někdo podobné zkušenosti? A jak dopadly? :-) Děkuji za pomoc.

• Citovat
  • Upravit
3248
13.3.12 19:33

Jooo tak já taky čekala menstruaci, jelikož jsem měla takové bolesti + mě hrozně bolela prsa a ono to už bylo mimi :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6572
13.3.12 19:39

tak to je přesně jako u mě, když jsem toto téma před 2lety zakládala…menstruační bolesti, trochu špinění…a pak // - no a ted je z toho 15měsíční šmudla :-)
hodně štěstí, ať je to v co doufáš:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 19:42
Petí26 píše:
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je normální, že mám MS bolesti, ale MS se zatím nedostavuje? Před 4 měsíci jsem vysadila antikoncepci a chtěla bych už mimi. Cyklus mívám tak po 30-35 dnech. Teď už je to 37 a malinko doufám, že už bych mohla být těhotná, ale matou mě ty MS bolesti, které trvají už minimálně týden. Nemáte někdo podobné zkušenosti? A jak dopadly? :-) Děkuji za pomoc.

Těhu by si být mohla, já mám bolesti jako při MS taky a jsem už v sedmém týdnu a taky jsem si myslela, že to každou chvíli dostanu, ale že jsem těhotná jsem vubec nečekala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivušx
13.3.12 19:45

ahoj holky, myslíte že jsem těhu, když mě bolí prsa když si na ně zatlačím a špiním?? (teda už jsem měla kapičku krve v hlenu v pátek a pak nic) a dnes jako kdyby začínala MS?? ale tu mám mít až za 12 dní :think: testovat zatím nehcci, bojím se zklamání 8o

• Citovat
  • Upravit
25186
13.3.12 19:58

Já měla bolesti podobné menstruačním asi 3 měsíce. Hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
13.3.12 20:00
ivušx píše:
ahoj holky, myslíte že jsem těhu, když mě bolí prsa když si na ně zatlačím a špiním?? (teda už jsem měla kapičku krve v hlenu v pátek a pak nic) a dnes jako kdyby začínala MS?? ale tu mám mít až za 12 dní :think: testovat zatím nehcci, bojím se zklamání 8o

MS máš mít až za 12dní a minulý měsíc si ji měla normálně?Při těhu se MS zpožduje, ne že je dřív, ale tak se testni, v tomhle ti nikdo bohužel neporadí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí