Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak po vyšetření už mohu s klidem usínat, že budeme mít miminko ![]()
Nando, mooooooooc velká gratulace a hlavně pozitivně mysli. Tak jak budeš myslet, takové budeš mít těhotenství a porod. Posílám
tobě i miminku.
Ahoj všem, zatím opatrně se přidávám .. jsem měsíc po braní clostilu ( první miminko máme díky němu ); tři dny před MS mi začalo být zle jako obvykle, už jsem nedoufala a naděje pohasínala ALE včera a dnes pozitivní TT !!! zatím tedy jen tři dny zpoždění MS a je mi stále zle jako před MS … držte prosím pěsti - díky !
tak pěsti držím…!
přesně tak i u mě, bolesti začali 4 dny před MS - zrovna jsem seděla na promoci a začalo to, tak jsem si říkala, uf, zase se nezadařilo…ale pak… slabé špinění a test pozitivní … ![]()
xulvi píše:
Ahoj všem, zatím opatrně se přidávám .. jsem měsíc po braní clostilu ( první miminko máme díky němu ); tři dny před MS mi začalo být zle jako obvykle, už jsem nedoufala a naděje pohasínala ALE včera a dnes pozitivní TT !!! zatím tedy jen tři dny zpoždění MS a je mi stále zle jako před MS … držte prosím pěsti - díky !
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je normální, že mám MS bolesti, ale MS se zatím nedostavuje? Před 4 měsíci jsem vysadila antikoncepci a chtěla bych už mimi. Cyklus mívám tak po 30-35 dnech. Teď už je to 37 a malinko doufám, že už bych mohla být těhotná, ale matou mě ty MS bolesti, které trvají už minimálně týden. Nemáte někdo podobné zkušenosti? A jak dopadly?
Děkuji za pomoc.
Jooo tak já taky čekala menstruaci, jelikož jsem měla takové bolesti + mě hrozně bolela prsa a ono to už bylo mimi ![]()
tak to je přesně jako u mě, když jsem toto téma před 2lety zakládala…menstruační bolesti, trochu špinění…a pak // - no a ted je z toho 15měsíční šmudla ![]()
hodně štěstí, ať je to v co doufáš:-)
Petí26 píše:
Dobrý den, můžete mi prosím poradit, zda je normální, že mám MS bolesti, ale MS se zatím nedostavuje? Před 4 měsíci jsem vysadila antikoncepci a chtěla bych už mimi. Cyklus mívám tak po 30-35 dnech. Teď už je to 37 a malinko doufám, že už bych mohla být těhotná, ale matou mě ty MS bolesti, které trvají už minimálně týden. Nemáte někdo podobné zkušenosti? A jak dopadly?Děkuji za pomoc.
Těhu by si být mohla, já mám bolesti jako při MS taky a jsem už v sedmém týdnu a taky jsem si myslela, že to každou chvíli dostanu, ale že jsem těhotná jsem vubec nečekala ![]()
ahoj holky, myslíte že jsem těhu, když mě bolí prsa když si na ně zatlačím a špiním?? (teda už jsem měla kapičku krve v hlenu v pátek a pak nic) a dnes jako kdyby začínala MS?? ale tu mám mít až za 12 dní
testovat zatím nehcci, bojím se zklamání ![]()
Já měla bolesti podobné menstruačním asi 3 měsíce. Hodně štěstí ![]()
ivušx píše:
ahoj holky, myslíte že jsem těhu, když mě bolí prsa když si na ně zatlačím a špiním?? (teda už jsem měla kapičku krve v hlenu v pátek a pak nic) a dnes jako kdyby začínala MS?? ale tu mám mít až za 12 dnítestovat zatím nehcci, bojím se zklamání
MS máš mít až za 12dní a minulý měsíc si ji měla normálně?Při těhu se MS zpožduje, ne že je dřív, ale tak se testni, v tomhle ti nikdo bohužel neporadí ![]()
děkuji

určitě dám hned vědět, pokud bude tedy co
achich, do úterka je taková doba…
po tak dlouhé době snažení už jsem ani nedoufala, že to přijde samo…asi jen díky tomu, že odeznel stres, byl a dovolena…tak se jen modlim, abych nezacala menstruovat…preci jen je to kratoucka doba a neumim si predstavit to zklamani…