Pozitivní test a menstruační bolest - mám se bát?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.3.12 22:03

Ahojky,
my jsme se snažili dva roky a při posledním pokusu před laparoskopií mně takhle asi týden po ovulaci šťochlo v podbříšku, takov= divné píchnutí (bylo to v práci, tak si to dodnes pamatuji), testovala jsem 27DC a byly tam //, ale když jsem byla poprvé těhu (spont. potrat v 8tt, tak jsem měla také menstruační bolesti a prsa tak citlivá, že jsem si na ně nemohla ani sáhnout… v druhém těhu nic takového… Takže si myslím, že možný je opravdu jakýkoli příznak. Hlavu vzhůru, určitě se to povede :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.12 07:05

ahoj..jsem tu od rána nová…no.minulou sobotu mi skončili měsíčky.večer a v neděli jsme tam par plaváčku poslali..přez tyden mi bylo blbě,bolelo břicho jako před mns.. a dnes jsem si dělala pro srandu test a ejhle…je tam.............. :D :D jen trochu špiním.od tehle soboty. :mavam: :mavam: .jen na papíře..ne na vložce..tak snad to nic není..doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8428
14.3.12 12:25
beeruska36 píše:
ahoj..jsem tu od rána nová…no.minulou sobotu mi skončili měsíčky.večer a v neděli jsme tam par plaváčku poslali..přez tyden mi bylo blbě,bolelo břicho jako před mns.. a dnes jsem si dělala pro srandu test a ejhle…je tam.............. :D :D jen trochu špiním.od tehle soboty. :mavam: :mavam: .jen na papíře..ne na vložce..tak snad to nic není..doufám…

Ahooj, velká gratulace :hug: toho špinění se neboj, je to normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petí26
14.3.12 13:21

Prosím o radu, kdy by bylo vhodné si udělat test - mám 38. DC a stále mám menstr. bolesti, které trvají více než týden a stále nic. Přála bych si pozitivní test, ale bojím se zklamání, tak to nechci uspěchat. Díky za radu.

• Citovat
  • Upravit
2351
14.3.12 13:23

Testy se dají dělat už od druhého dne po vynechání MS,ale jsou testy i takové,že můžeš testnout už od 10 DPO..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.12 17:24
beeruska36 píše:

tak to jsme na tom stejně, jen to testování nechci uspěchat :think: dnes jsem si chtěla koupit test, ale měli zavřeno, tak zítra asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.12 17:24
Gabčulinda píše:
Testy se dají dělat už od druhého dne po vynechání MS,ale jsou testy i takové,že můžeš testnout už od 10 DPO..

a nevíš jak se ty testy jmenují? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.12 17:27
Sasanka30 píše:
Nesmíš na to tolik myslet, to je i kamen urazu, pokud jste oba zdraví…známá se snažila skoro dva roky, pak začala myslim chodit do nějakýho kurzu myslim že jazykovýho, chodila domu vyčerpaná, takže na nějaký snažení ani nemyslela, už na to neskákali tak často a za dva měsíce byla těhu, mozek dělá hodně :hug:

zdraví jsme, oba :dance: možná až moc :dance: skákali jsme teď každý den, tak už se snad třeba dočkáme, moc bych si to přála, švagrová ve čtvrtek porodila Jiříka, no je krásnej :) tak abysme chodily na procházky spolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 18:39

Třeba GS Mamatest už při těhu ukáže ducha 10 DPO… Jiný mě teď opravdu nenapadá :D . Hcg se začíná do moči vylučovat někdy cca 8-9 den po oplodnění..Ale není to pravidlo.U někoho třeba ani Hcg detekovat nejde,ale to je spíš výjimka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.12 18:43
Gabčulinda píše:
Třeba GS Mamatest už při těhu ukáže ducha 10 DPO… Jiný mě teď opravdu nenapadá :D . Hcg se začíná do moči vylučovat někdy cca 8-9 den po oplodnění..Ale není to pravidlo.U někoho třeba ani Hcg detekovat nejde,ale to je spíš výjimka :D

jj, ten si kupuji :palec: ale myslela jsem, že funguje až první den při zpoždění :) když já nevím, s těmi duchy :D já jsem ho tam viděla už tolikrát, že to spíš asi byla vidina né čárka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 18:59

Joo to znám :oops: ..Na těch citlivějších testech je napsáno myslím 10 mlU,nebo něco takovýho ..Teď si nemůžu vzpomenout.. :zed: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1873
14.3.12 19:05
Gabčulinda píše:
Testy se dají dětalat už od druhého dne po vynechání MS,ale jsou testy i takové,že můžeš testnout už od 10 DPO..

Tak tak,souhlasim…
Ja si delala Mammatest10,protoze mi poradili,ze je citlivejsi nez ta 25tka…
Drzim pesti,protoze menstruacni bolesti jsem mela vic jak mesic a to se pry roztahuje deloha na mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.12 19:06
Gabčulinda píše:
Joo to znám :oops: ..Na těch citlivějších testech je napsáno myslím 10 mlU,nebo něco takovýho ..Teď si nemůžu vzpomenout.. :zed: :D

a to 10 mlU je jako počet dní? takže kdyby tam bylo 15mlU tak j e to za 15 dni?
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
14.3.12 19:09
ledulaz píše:
Gabčulinda píše:
Testy se dají dětalat už od druhého dne po vynechání MS,ale jsou testy i takové,že můžeš testnout už od 10 DPO..
Tak tak,souhlasim…
Ja si delala Mammatest10,protoze mi poradili,ze je citlivejsi nez ta 25tka…
Drzim pesti,protoze menstruacni bolesti jsem mela vic jak mesic a to se pry roztahuje deloha na mimi

jenže já ani negvím,. co menstruační bolesti jsou, já jsem vždycky měla MS úplně v pohodě, takže nevím nu, až mě začne bolet břicho, tak to asi bude ono :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2351
14.3.12 19:16

Fůůůů,to je podle mě ta hladina hcg,kterou už ten testík dokáže zjistit…Teda nejspíš :D . A že nevíš,co jsou MS bolesti? Šťastná to žena..Já trpím při každé MSi při OVU :roll: … A kolikátý DC jsi teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí