Bolest prsa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.2.13 02:36

Ještě bych chtěla dodat že po sundání podprsenky rozbolelo ještě více

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.10.14 18:18

Ahoj chtěla bych poprosit o radu. Jsem 16 měsíců po porodu a poslední 4 měsíce mě vždycky při menstruaci bolí pravé prso na pravé straně až do podpaží. Říkala jsem si jestli to není namožený sval jak se pořád tahám se synem, ale začne to vždycky při menses. Vždycky jsem měla citlivější prsa při menstruaci, ale tohle mě docela trápí nemůžu pravou rukou pořádně zabrat a něco zvednou jak mě to zabolí.. :nevim: Máte s tím někdo zkušenosti? Děkuji za rady. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
292
13.10.15 16:21

Ahojky, prosim o radu :-(. Od vcera vecer me boli prso. Takova tupa bolest. Boli hlavne pri kojeni a na dotek. Zanet to neni, nic zarudleho ani teplota. Nevite co to muze byt, popripadne zda jet k doktorovy? Dekuji
P. S. Nemuze to byt treba nachlazene prso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
13.10.15 17:39

Cysta?

• Citovat
  • Upravit
292
13.10.15 17:44

@KayaRepublic To nezní moc dobře…a nemůže to být ucpaný mlékovod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.10.15 17:56

@Ester588
Muzou to byt zdurele mlecne žlázy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.10.15 18:09

@Mazlucha A co se s tím dá dělat? :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
13.10.15 18:48

@Ester588
Nevim, nahrat, masaz? Ja to mela v tehotenstvi a odeznelo to samo. Zanet to byt muze, i kdyz to neni zarudly. Doktora bych navstivila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
13.10.15 18:55
@Ester588 píše:
@KayaRepublic To nezní moc dobře…a nemůže to být ucpaný mlékovod?

No nezni ale vetsinou to nic neni. Ja mam cyst nekolik od puberty a pravidelne me sleduji SONEM. No pravidelne (jednou za dva roky:-). Pri kojeni muze cysta bolet. Po tricitce ma vetsina zen cysty, to je naprosto normalni. Chvili boli, pak to prejde. Ja nevim, co to je, jen hazu napady.

• Citovat
  • Upravit
292
13.10.15 19:30

@Mazlucha @KayaRepublic Děkuji za nápady. Zítra zavolám k doktorovi a půjdu k němu na kontrolu :). Tohle asi spadá pod gynekologii, že? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
14.10.15 15:27
@Ester588 píše:
@Mazlucha @KayaRepublic Děkuji za nápady. Zítra zavolám k doktorovi a půjdu k němu na kontrolu :). Tohle asi spadá pod gynekologii, že? :)

Nemas vubec zac…Ty jo, to vubec nevim. Ja s prsy chodim na mamologii, ale asi je potreba mit zadanku od praktickeho, ci gynekologa?

• Citovat
  • Upravit
292
14.10.15 18:17

@KayaRepublic Už jsem volala na gynekologii a zítra se jdu ukázat :) snad mi od toho pomůžou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Republic
25.10.15 20:30
@Ester588 píše:
@KayaRepublic Už jsem volala na gynekologii a zítra se jdu ukázat :) snad mi od toho pomůžou :D

Kocko, jak to dopadlo? V pohode?

• Citovat
  • Upravit
292
26.10.15 19:45

@KayaRepublic Na gynekologii jsem jela ve čtvrtek, když mě to už skoro nebolelo :D ale radši jsem jela, a doktor mě pochválil, že si s tím nezahrávat a prostě jet :). Ale byl to asi ten mlékovod, on už nic nenahmatal, ale já den předtím nahřívala a masírovala a malá má super tah :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.2.16 12:50

Muzete mi poradit? Uz treti den me boli leve prso, jakoby uvnitr. Nekojim, nejsem tehotna, nemam MS. Myslite, ze by to mohlo byt z namozeni zad? Boli me totiz i i zada u leve lopatky. To mam asi namozene, jak taham syna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex