Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mám na bílém oblečení skvrny v podpaždí /speed-stick?/. Nevíte si s tím někdo rady?
zkus to před praním napatlat tekutým žlučovým mýdlem z DM a nechat chvilku působit. ty skvrny aspoň trošku vyblednou..
jinak já jednou za čas vezmu všechno bílé a kromě toho mýdla ještě do pračky naředím Savo perex.
nozu a pomaha to?
Se ptam bo chlap nosi pod kosile bile trika a od deodorantu,potu atd ma fleky ale ty nejdou nicim vyprat.
Jeho mati to minule dala do sava a nedokazes si predstavit ten smrad kdyz dosel a zacal se trochu potit..Fuj sem mu vyhodila i tu kosili.
jojo, pomáhá. U zažraných triček je to bohužel na několik aplikací. a pravda je, že pár bílých halenek jsem prostě vyhodila, protože to vyprat nešlo. ono i záleží na materiálu, já mám bílé halenky s příměsí uměliny, takže se to tam tak nedrží…
a teda s tím smradem po savu teda zírám… to muselo být namočené v koncentrátu…
Když jsem použila Savo perex naředěné do pračky, tak prádlo vůbec cítit nebylo.
hmmm tak to se nedivím, že to smrdělo
to chce to savo perex a ještě naředit podle návodu, jinak je oblečení na odpis.
a paní co mi chodí žehlit ještě strašně vychvaluje Ariel profesional na skvrny. ale ten zatím nemám otestovaný, takže z vlastní zkušenosti nevím…
Ariel profesional je hodně dobrý,ale úplně všechno taky nevypere.
Holky, jsem celkem naštvaná. Někdo mi strhnul prádlo ze šňůry a naházel na hromadu. A všechno se mi obarvilo. Byla tam růžová mikina, která má tmavě modrou kapucu a od ní se mi vše obarvilo. Mikina je nyní růžová s modrými fleky po všech stranách, všechno se mi od toho obarvilo. I podprsenka, spodní prádlo je s modrýma flekama. Čím to dostat dolů? Prádlo muselo být evidentně mokré, jinak by se to neobarvilo
. Má s tím někdo zkušenost?
@JanaKr amožná zkusit vyprat s odbarvovačem omylem obarveného prádla
@smudlinky tak jsem to vyprala odbarvovačem na omylem obarvené prádlo a nic. Nulové zlepšení, stejné jako to bylo
.
Ahoj, pokud někdo ještě bojujete se skvrnami a potřebujete poradit, přidejte se k nám do FB skupinky
https://www.facebook.com/…90593302862/?…
Voňavý úklid levou zadní ![]()