Bolest prsou

v-erunk-a
10.3.10 14:38

Nemůžu být těhotná?

Ahoj holky..chci se zeptat vás zkušenějších, jestli mohu být těhotná.. Předevčírem jsem zjistila, že když si zmáčknu bradavky, něco i z nich vytíká. Prsa mě bolí už asi týden.
Před nedávnem jsem měla potíže se střevy, bolest při vyprazdňování a nechutenství, vyšetřením nebylo nic zjištěno. Bylo mi řečeno, že je to ze stresu.
Beru Prosulpin na nervy. Menstruaci jsem měla už před měsícem velmi slabou, jen 3 dny a obvykle mívám tak sedm, teď mi skončila po 4 dnech, a převažoalo jen špinění. Těhotenský test mi vyšel negativní, ale přece jen, můžu být v tom? HA beru ale posledně sem brala prášky o pár hodin dýl, dvakrát sem si prášek vzala až další den.
Díky za rady a pěkný den. :mavam:

Příspěvek upraven 10.03.10 v 19:58

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
82
10.3.10 14:56

ahoj já třeba jsem po prvé otěhotněla přes prášky a nesnažíš se nějakou dobo o dítě můžeš to mít vsugerované pokud jsi byla na prohlídce a tam ti řekli že nejsi tak asi má praudu a jestli se mílí tak musí vrátit dyplom ale řekla bých že asi nejsi no těžko říct každý jr jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
v-erunk-a
10.3.10 15:18

U doktorky jsem ještě nebyla právě.

• Citovat
  • Upravit
l-a-u-r-a
4.4.10 18:55

těhu?

ahoj, mě doktor říkal, že pokud ti vyjde test negativní, s největší pravděpodobností těhotná nejsi. Ty testy jsou prý nastavený tak, že to poznají už velmi brzo.Tenkrát jsem měla zpoždění, první co bylo mi řekli že mám udělat test, ten vyšel neg. a pak následoval vylučovací UTZ. Takže jak jsem tu už četla - doktor to pozná a s nějvětší pravděpodobností nelže. A pokud nepozná, ať vrátí diplom.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.4.10 11:25

já teda nevim,ale i na testech se píše , že test může bejt ojediněle falešně negativní i falešně pozitivní.Doktor třeba nic vidět nemusí,protože to může bejt mladší na ultrazvuku snad vidí od hcg 1000 nebo od 6 týdnů.tak nevím :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1128
5.4.10 13:10

ahoj,jestli jsi těhotná,toť otázka,vše co je tu napsané je pravda,jsou testy,co ukazují falešné těhu i falešné netěhu,jen tě musím zklamat s těmi prsy,já to tipuju na zvýšený prolaktin amožná i FSH,ale to se ti může srovnat samo,páč můžeš být rozházená po anikoncepci,zkuse testovat až při týdenním zpoždění,protože to už může být něco vidět,a je dobré si zajít na krev-HCG,to ti určí,zda si těhu,když nebudeš,počkej,zda neotěhotníš do půl roka,a jestli budeš mít s menstruací a prsy stále problémy,nech si udělat hormonální profil,tak to vše,přji brzké těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
5.4.10 13:10

ahoj,jestli jsi těhotná,toť otázka,vše co je tu napsané je pravda,jsou testy,co ukazují falešné těhu i falešné netěhu,jen tě musím zklamat s těmi prsy,já to tipuju na zvýšený prolaktin amožná i FSH,ale to se ti může srovnat samo,páč můžeš být rozházená po anikoncepci,zkuse testovat až při týdenním zpoždění,protože to už může být něco vidět,a je dobré si zajít na krev-HCG,to ti určí,zda si těhu,když nebudeš,počkej,zda neotěhotníš do půl roka,a jestli budeš mít s menstruací a prsy stále problémy,nech si udělat hormonální profil,tak to vše,přji brzké těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
5.4.10 13:11

ježiš,jsem to odeslala dvakrát,pardon :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.10.15 07:53

Ahojky, prosim o radu :-(. Od vcera vecer me boli prso. Takova tupa bolest. Boli hlavne pri kojeni a na dotek. Zanet to neni, nic zarudleho ani teplota. Nevite co to muze byt, popripadne zda jet k doktorovy? Dekuji
P. S. Nemuze to byt treba nachlazene prso?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
8.10.17 15:09

Ahoj, strašně me boli prsa, vytika mi z bradavek telutina. Nevím co to muže byt, jelikož jsem před měsícem vyřadila ANtikoncepci a MS jsem stále nedostala, ale test negativní :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí