Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ja vidim
a znam to blazneni, bych na testu udelala carku jen silou vule tenkrat ![]()
No jasně, že je tam. Měla jsem přesně takovou 10 DPO. Napiš zítra ráno, jestli je silnější.
Vypadá to, hodně nadějně ![]()
no mozna tam neco je nevim…
takhle jsem testy zkoumala ja,jak blazen po hodine vytahovala z kose,jestli tam nahodou neco neni.....
Drzim palecky,aby to vyslo
nechci být špatným prorokem, ale upřímně, vidím jen jednu čárku
ale třeba je to jen fotkou
![]()
Držím palce, aby se tam nakonec objevilo pěkně viditelně // ![]()
Mozna jsem tam takovou malou cmouhu zahledla
,ale nejsem si jista. Ale drzim palecky
![]()
želvička píše:
no mozna tam neco je nevim…takhle jsem testy zkoumala ja,jak blazen po hodine vytahovala z kose,jestli tam nahodou neco neni.....
Drzim palecky,aby to vyslo
Tak to děláme asi všechny
Viděla jsem,ale nebyla jsem
Měla jsem halucinace ![]()
tak koukám, že asi blbě koukám
když ostatní vidí, ale pravda, já moc zkušeností nemám
Vidím ducha
Nicméně zítra ráno testni znova, tohle ještě nemusí nic znamenat. Držím palce ať čárka sílí ![]()
Příspěvek upraven 14.01.11 v 20:55
Jo, tyhle duchy jsem vidívala taky. A nikdy jsem pak nebyla, jedině až tam byla pořádná čárka.
Já si to vysvětluju následovně: aby se tam objevila druhá čárka, tak v tom testu musí být proužek nějaké reakční látky. Když se to namočí, tak i když to nezareaguje (není těhotenství), tak je ten test v tom místě prostě silnější, takže proto tam můžeme vidět ty duchy…
Ale třeba se mýlím a čárka ti bude postupně sílit. Všechno je možný…
Hledali jsme i s manželem, ale spíše se nám zdá, že je to spíš ten „vyhrazený pruh“ pro případnou druhou čárku. Ale třeba za pár dnů bude vidět dálnice ![]()
Jestli si přeješ, aby tam byla, tak moc držím palečky, aby jen sílila. ![]()
No nevím, myslíte, že by už ráno měla být silnější? Dělala jsem si test dnes odpoledne. MS měla být buď včera, nebo dnes. Déle jsem s testem ale nevydržela. Asi to znáte
Miminko bych si určitě přála, o jedno jsem přišla koncem roku v 10 týdnu. ![]()
ahoj já tam teda taky nic moc nevidím,a le ráno určitě máš moč víc koncentrovanou takže by to mělo být vidět lépe než odpoledne.Snad se tam objeví.
Jinak já měla duch až někdy týden po termínu MS a pak trošku zesílil, ale nikdy jsem dálnice neměla takže třeba to bude v pohodě. ![]()
Ja tam druhou taky vidim, presne takoveto testy jsem mela ja..drzim pesticky ![]()
Dobrý den,
potřebovala bych poradit. Dělala jsem si test a zdá se mi, že vidím náznak druhé čárky. Bohužel nevím, jestli už neblázním. Ale když jsem si test prohlížela, opravdu jsem něco zahlédla. Vidíte to někdo také?
Předem děkuji za reakce.
https://www.emimino.cz/detail-fotky/?…