Vidíte něco?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3361
16.9.13 08:35

Já, když jsem chtěla být těhotná, tak jsem ji vždycky viděla, i když ji ostatní neviděli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
16.9.13 08:36

Já jí vidím tady :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 08:38

@maca36 Já si dělala jeden test v životě - a už jsem byla tak moc těhotná, že byly vedle sebe dvě stejně silné čárky, okamžitě po namočení.. Takže jsem nějaký šmouhy nestudovala. Nic ve zlém :kytka: Ale je to tu pořád dokola. Testování před MS, zklamání atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
16.9.13 08:39

Holky nasla jsem v mobilu svuj test, aby jsme zjistily, kde má ta druhá carka byt ;)

Když to tak sleduju pořádně, tak tam něco možná vidím :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maca36
16.9.13 08:49

@Sibyla0 přesně tak, nepochopím a přitom je to tu stále dokola v diskuzích, holky testují i 5 dnů po ovulaci a pak je zklamání

• Citovat
  • Upravit
12743
16.9.13 09:19
@Petruszka píše:
Já jí vidím tady :think:

tak tohle je fakt úlet :roll: duchařina jako prase. stejně i kdyby tam byla dálnice tak je to do ms 50:50

já měla hodně silnou čárku 11 DPO, ale byly to dvojky a stejně to nedopadlo

Příspěvek upraven 16.09.13 v 09:30

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.9.13 09:29

Nic tam není, přijde mi zbytečný těstovat takhle brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
16.9.13 09:31

Já jsem měla pozitivní test již 4dny před vynechanou menstruací-jen hodně slabá čárka, která se den za dnem ztmavovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
16.9.13 09:31

Nevidím zatím nic. Počkej 2 dny a testni znova, třeba se objeví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.9.13 09:35

Nedá mi to nereagovat, ale proboha ženský, no a co, že testuje přes MS? třeba prostě po tom dítěti touží a až na několik empatických jedinců jí tady spražíte pro nic za nic. ano, je to stále dokola, ale nikdo vám neříká, abyste na takový diskuze chodily! napíšu vidím, nevidím a je to! vzdyt ona to urcite vi, ze je brzo, ale právo dát sem příspěvek má jako kdokoli jiný. sorry, ale myslím, že emimino bylo primárně vymyšleno pro povzbuzení a podporu, nemělo by mít jiný smysl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
16.9.13 09:45

@Térouš Ale to není přece nic ve zlém. Prostě to tak příroda zařídila, spousta ženských otěhotní, ale prostě to není v pořádku, tak to odejde s následnou MS. To není žádný „spražování“. Tak prostě funguje ženské tělo. A já říkám, že jsou pak akorát zklamané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
16.9.13 09:45

@Térouš no dát fotku, kde není vidět pomalu ani test a ptát se jestli je vidět čárka mi fakt připadá jako úlet :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2170
16.9.13 10:11

@tatranka1 Já tam nevidím nic :nevim: Dělala jsem vždy test tak 6 dnů po oplodnění ( vždy jsem to věděla ) a pokaždé jsem měla dvě čárky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8743
16.9.13 10:14

@Sibyla0 ale tak samozřejmě, že je to přirozené, s tim souhlasím, ale to pisatelka ví. ono jde take o formu prispevku, pokud bych nic nevidela, napsala bych nic nevidim, ale pockjej par dni, ale dal uz netreba se rozepisovat, ze je to porad dokola. ano je, deti se take rodi porad dokola. je jasne, ze se tu prispevky a diskuze doubluji ci lisi jen malou odchylkou, ale stale je tu emimino pro podporu jinych. pokud si to nemyslela ve zlem, tak na me psanym slovem urcite alespon jeden z prispevku zle zapusobil, jinak bych tu nepsala
paola white- ja vidim ducha na obou testech, tak asi mame jine monitory nebo co. co z ducha bude a nebude je vec druha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5768
16.9.13 11:13

Povzbudim-já měla test 3 týdny po ms, která nepřišla, stále negativní. jsem v šestým týdnu pomalu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí