Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
verono, nevěš hlavu, ja to takhle mela 2× po sobe, taky jsem testik zkumala temer pod lupou. na potreti nam to s manzelem vyslo. Držím pěstičky pro štěstí!!!!
verono, to je mi líto, tak držím palečky, ať se dočkáš pořádných // ![]()
takovou druhou // mám ted já! normálně není vidět jen pod světlem! ms. mám dostat až 25.3 tak nevím jestli není fakt brzo aby se mi tam vubec něco ukázalo!
dělala jsem si mamatest!! tak uvidíme jestli to dostanu nebo ne!! tobě držím palečky aby se zadařilo brzo ![]()
Prý jde vidět slaboulinká i před termínem MS. Držím palce ať to aspoň tobě vyjde ![]()
ahojky verono, tak já tomu moc nevěřím že by mi to vyšlo! ani mi už nic není jen mám trochu nateklá prsa a bolí mě! no a sem tam mě zabolí břicho ale jako by jinak tak čekám na ms. a co ty ještě se snažíte??
Ahojda, chodím na tyto stránky krátce. ke tvému testíku, když se hodně zakoukám, tak náznak vidím, ale na první pohlen je testík negativní. Promiň. H.
Neztrácej naději! Mě třeba zezačátku vůbec nic nebylo. Až tak od 2. měsíce mi bylo pořád špatně. Vlastně dnes už je 26. tak jak jsi dopadla?
Nechci zakládat novou diskusi tak to zkusim tady.. Dnes jsem 10 DPO 3 dny do MS a dnes jsem zkoušela testík.. Myslím že tam je takový malinkatý pidi mini dušík tak jsem upravila fotku aby to bylo líp vidět ikdyž je to i tak dost slaboučký a nevím jestli tam ten náznak druhé čárky vidím je já.. Děkuji za názory ![]()
Ta fotka je uplně hrozná z toho nejde nic poznat… Zkus to vyfotit znovu ![]()
Je to nekvalitní ale je to líp vidět tady tedy jedna neupravená ale vidím to jen při naklonění monitoru dozadu..
@Petruszka koukam z ipadu a vidim jednu carku.kdy jsi mela dostat MS?