Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ta fotka je uplně hrozná z toho nejde nic poznat… Zkus to vyfotit znovu ![]()
Je to nekvalitní ale je to líp vidět tady tedy jedna neupravená ale vidím to jen při naklonění monitoru dozadu..
@Petruszka koukam z ipadu a vidim jednu carku.kdy jsi mela dostat MS?
Já bych počkala a vydržela prostě až po termínu MS, zbytečně se trápíš. Buď to tam bude a nebo ne ![]()
Takže po milionté - netestuj před MS, budeš zbytečně zklamaná. I kdyby tam byl „dušík“ může to odejít s menstruací a bude to naprosto přirozené, ale ty se budeš trápit.
@tatranka1 jéé fakt to tam vidíš? takže nejsem uplnej blázen? ![]()
@tatranka1 píše:
@Petruszka vidím zřetelně na obou testech. druhá čárka je pěkně tlustá, i když ještě světlá, ale na ducha to nevypadá. zítra bude určitě lepší. držím palce
fakt?
tak to jsem uplne slepa. ![]()
Příspěvek upraven 16.09.13 v 08:12
Já tam tedy taky jasně vidím čárku, jenom je podle mě jinde, než by měla být, takže nevím, jestli to není špatný test ![]()
Jo
já vidím hodně tlustou a
zřetelnou druhou čárku, ale tu první ne a ne najít
ta první důležitá tam prostě není
@gerose píše:
Já tam tedy taky jasně vidím čárku, jenom je podle mě jinde, než by měla být, takže nevím, jestli to není špatný test
Tak jsem se podívala, máš pravdu, na začátku jedna je, ale tam být nemá, když už jsou, tak blíž u sebe.. ![]()
@Sibyla0 to ale není,,TA POTŘEBNÁ,,čárka, to je místo kde končí ta část testu kde se nasaje moč a tam se témeř vždy zjeví takový tenký zbarvený proužek