Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A spíš jsem dlouho čekala, jestli ms přijde. je to podle mě lepší, nejsem zastánce nějakýho brzkýho testování…první jsem si udělala, až když to bylo 14 dní a ms nikde.
@Térouš ![]()
Já tam nic nevidím, ale ono přes pc je to vidět blbě, i když je tam pididuch.. zkus testnout zítra a hoď nám to sem
já měla vidět slaboulinkatou čárku 12. den..
@gabousek no ja netestuji, jen jsem se zastala testujici pani ![]()
@Térouš já vím, jen ten její nick byl už moc stránek zpět, tak se mi ho nechtělo dohledávat..
tobě jsem dala palec nahoru jako že souhlasím se zastáním se dotyčné ![]()
Tak jsem dnes testovala znovu myslím že dušík zesílil mírně když se na to zadívám trošku z dálky vidím krásnou tlustou růžovou čárku ale pořád strašně slaboučkou.. co vy vidíte něco?
Já tam taky nic nevidím…a fakt je zbytečný takto testovat, zabav se něčím jiným na pár dní, nebo si z toho stresu ještě MS oddálíš…
Vydržet se to dá, já testovala až po 5 dnech co měla MS přijít, prostě bud to tam bude nebo ne…
@Petruszka ja teda vidim a to jsem koukala pouze pres mob.,snad ti bude silit ![]()
@agne24 aspon někdo ![]()
já to teda dnes vidim bez naklánění stačí se podívat z dálky a chvíli na to soustředěně koukat a je tam krásně vidět takový slabý stín.. tady ho vidím já
A nepamatuješ si jak to bylo u prvního? Kdy byla vidět čárka?? Mě přijde že den před MS už by měla být vidět více, ale možná jsi měla prostě později ovulaci…
@Petruszka vypada to nadejne, taky jsem s takovym zacinala
a vim navic, jak spatne dusiky berou fotaky
ja ho treba mela uz normalne koukatelny, ale na fotce to vypadalo slaboucce. Ale na tom tvem testiku z 11dpo je to videt pekne, je i hezky tlusta, ale slabounka. ![]()
U dcerky jsem měla 12 DPO dálnici ale to jsem věděla ovu podle BT.. ted jsem měřila BT dva cykli a ovu byla 16 DC (tak to bylo i předtim u dcerky) a ted třetí měsíc jsem se na měření vyprdla a brala to jen podle hlenu a podle něj byla ovu 15 DC.. ale je možné že hlen byl posunutý ale ovu mohla být až 16 DC jako v předchozích cyklech a to bych byla dnes teprve 10 DPO..
@Petruszka píše:
Tak jsem dnes testovala znovu myslím že dušík zesílil mírně když se na to zadívám trošku z dálky vidím krásnou tlustou růžovou čárku ale pořád strašně slaboučkou.. co vy vidíte něco?
tohle jsou klasické falešné čárky, prostě jen rozpitá barva, pokud je to skutečný duch tak je po zadchnutí zřetelný, snadno vyfotitelný a nemusíš ho hledat z dálky, z dálky je totiž na každém testu „něco“ ![]()