Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidím, určitě ![]()
Ještě to testni znova, ale připadá mi to hoooodně nadějné! ![]()
Vidim vidim
Zku za par dni se znovu testnout
Preju hodne stesti ![]()
Takhle jsem to měla já. testovala jsem přesně jako ty, odpoledne, ráno jsem dělala druhý test, byl negativní a večer jsem to dostala…bohužel…ale snad to je u tebe těhotenství!! Držím pěsti!
Tak jsem tu chvili kroutila s monitorem a myslim si, ze kazda tlustice nekdy na zacatku musela vypadat nejak takhle ![]()
když nakloním notebook tak tam je
já měla přesně takovou 10DPO cca… tak hlavně ať sílí, držím palce! ![]()
Tak bohužel, dnes jsem začla špinit, jako před MS.
Každopádně moc děkuji za názory, čárku jsme si tam asi všichni pomyslně představovali ![]()
nene, verono, byla tam, buď špinění nic neznamená anebo se špatně zavrtal. ![]()
Držím palce, ať si to ms rozmyslí…
Já teda nic nevidím…tak jdu kouknout ještě jednou a natočit monitor ![]()
Takovou čárku jsem měla na 3 testech a nechtělo se mi věřit,že jsem těhotná.Jo a byla ![]()
verona píše:
Tak bohužel, dnes jsem začla špinit, jako před MS.Každopádně moc děkuji za názory, čárku jsme si tam asi všichni pomyslně představovali
já špinila v 7.tt a to byl šupec mazec na pohotovost.Uvidíš,co se z toho vyklube.
Vidim ji tam taky. Kdyz jsem mela test negativni, tak tam nebylo nic - ani zadny „duch“. A spineni nemusi nutne znamenat konec tehotenstvi. Drzim palce a preju trpelivost!
Už se MS rozjela v celé své kráse. Přítel tomu pořád nechtěl věřit, že by to nevyšlo a trval na tom, že si udělám ještě jeden test až mi MS skončí. Já si řekla, že už je to zbytečné, ale z krabičky mi ještě jeden zbyl tak jsem ho použila a byl úplně bílý. Každopádně moc děkuji za odpovědi a přeji Vám všem ať se daří.