Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@14111995 Pravděpodobně tě prsa bolí z HA. Já ji kvůli tomu kdysi vysadila.
Ahoj holky,
Chci se zeptat, jestli když jste byly na počátku těhotenství ( ještě jste o tom třeba ani nevěděly) tak Vas bolela prsa.
Mela jsem s manželem nechráněný styk v neděli, v pondělí, úterý a ve stredu( minuly týden) dnes me hrozne bolí prsa jen jakoby z vnějších stran. Jako před MS nebo jako když si zmacknete modrinu tak taková je to bolest…
TT je negativní. Mohu i přes to byt těhotná??
je bolest prsou příznak těhotenství? ![]()
Menstruaci čekám cca za 14 dni.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Chci se zeptat, jestli když jste byly na počátku těhotenství ( ještě jste o tom třeba ani nevěděly) tak Vas bolela prsa.
Mela jsem s manželem nechráněný styk v neděli, v pondělí, úterý a ve stredu( minuly týden) dnes me hrozne bolí prsa jen jakoby z vnějších stran. Jako před MS nebo jako když si zmacknete modrinu tak taková je to bolest…TT je negativní. Mohu i přes to byt těhotná??
je bolest prsou příznak těhotenství?
Menstruaci čekám cca za 14 dni.
Těhotná být můžeš i když ti vyšel TT negativní. Ještě bych počkala do MS a pak udělala pro jistotu další. Bolest prsou nemusí být jen příznakem těhotenství. Může to být ovlivněno hormonama před MS nebo při ovulaci, může to značit onemocnění prsou i nemusí. Ale určitě bych o bolesti alespoň informovala obvodního lékaře či gynekologa.
Holky potřebovala bych radu. 26.9. jsem byla na kontrole u gynekologa a pan doktor mi řekl že pokud chceme miminko je ten správný den D. Tak k tomu došlo… Týden před MS mě začalo pobolivat v podbřišku a jak je kostrč. Už 8-9 dnů mám strašně bolestivá prsa 4 dny zpět jsem si dělala tehu test a negativní. Dneska mám 3 den MS a bolest prsou stále silná. Podotýkám že na bolest prsou jsem nikdy netrpěla. ![]()