Bolest prsou

4
10.6.10 19:59

bolest prsou

Ahoj holky..jsem tu nová–doufám, že některá poradíte a předem moc děkuji :-)
S přítelem tomu necháváme volný průběh…před 7dmi dny jsem dostala poslední MS–teda spíš hnědý silný výtok– další den byl už jen růžový a slaboučký-pak už nic-občas nepatné špinění…dělala jsem si včera test, ale byl negativní. asi by mě to normálně tak neznérvóznilo, ale už 3 dny mě bolý strašně prsa..včetně bradavek, kterých se občas nemohu ani dotknout…je to divné, protože mě prsa nikdy nebolela.
Máte někdo podobnou zkušenost s touhle bolestí…vím, že na začátku těhotenství prsa pobolívají, ale není (v případě že bych vážně byla těhu) na to ještě brzy??
byla bych v 3TT.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
10.6.10 20:19

Jestli jsem to dobře pochopila, byla bys v 5.tt (počítá se od poslední MS). Špinění nemusela být MS a negativní test taky neznamená, že nejsi těhotná. Moje mamka mi říkala, že podle prsou poznala všechna tři těhotenství (tenkrát testy nebyly nebo ona si je prostě nedělala). Já jsem u prvního těhotenství jiný příznak skoro neměla (krom bolení prsou a vynechání MS). Já bych počkala ještě týden a kdyby i pak byl negativní, tak bych asi zašla za doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
10.6.10 20:31

jj..tak 5tt..máš pravdu :)
Ale v 5TT by to test už měl rozpoznat, ne? Ten výtok první den byl docela silný…pak se to změnilo na ten slabý růžový…nikdy jsem to před tím neměla.
Moje mamina, když čekala mě, tak měla menstruaci až do 3tího měsíce…slyšela jsem, že je to dědičné :)))

Tak hold vydržim a testnu za ten týden…
moc díky za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
10.6.10 20:31

Ahoj, me jednou zacaly bolet prsa a asi po 4 dnech mi pritel pripomnel, ze jsem to zrejme mela dostat, a ejhle..bylo to tam :-P takze jsem si nemusela delat ani test a vedela jsem to, jen jsem si pak dostal pro 100% jistotu na gyndu a tam mi potvrdili 5tt :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
10.6.10 20:42

Moje mamka dostala MS jednou a já to nezdědila :wink: . Já teda měla mnohem slabší poslední MS před prvním i druhým těhu (před třetím ne :lol: ), jako by už věděla, že příští měsíc to přijde. Tak budu držet pěstičky - pochopila jsem správně i to, že se o miminko snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6530
10.6.10 22:19

ahojky a nemohla si to špinění ovulovat? prostě až takto pozdě, mě po ovulaci bolí prsa ale uplně nehorázně. Taky těhu test je během ms a špinění většinou negativní a až to skončí tak vyskočí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.6.10 10:14

hkac: necháváme tomu volný průběh…mímo chceme, ale zatím se nijak nesnažíme…když to výjde tak to výjde. jinak právě minulou ovu to zrovna nějak vyšlo, že jsme byli dost aktivní :D
Tak uvidím
Nikollka: mě prsa nebolela nikdy…ani při menstruaci, ani po ovulaci…prostě nic.
zítra testnu a když bude neg. tak po víkendu tradá na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
30.4.14 08:10

BOLEST PRSOU

Ahojky holky..¨
Potřebuji poradit, vůbec nevím proč, ale od včerejška si vůbec nemůžu sáhnout na prsa, dnes bylo utrpení i nandat si podprsenku… :,( :,(

Neberete nějáká hormony? Může to být po nich?
Už je beru delší dobu, ale tohle mám až těď… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
30.4.14 09:10

A nejsi tehu? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6244
30.4.14 09:14

Mě bolí po ultrogestanu, ikdyž ne tolik jako tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
30.4.14 09:27

Jsi těhotná… :kytka: Brzo to není, mě bradavky příšerně bolely ještě než jsem měla dostat MS, byla to příšerná bolest, že to nešlo fakt vydržet. Ještě jsem říkala, jak mě to bolí, že to asi brzo dostanu, ale bylo mi to taky divné, protože se mi to nikdy nestalo, ale tak říkala jsem si, že to asi bude souviset s MS. No a pak jsem si udělala test a byla jsem v 5.tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
30.4.14 11:40

@sagittarius @Lilalu No to nevím, měla jsem MS 20.4, vyvolanou dodáváním hormonů, TT už jsem si ani nedělala… tak nevím… :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4553
30.4.14 12:20

Tak de treba o ovulaci? Nebo je to tema hormonama. Uvidis za par dni. A MS si mnela jak silnou? Pokud byla slaba, tak to tehu muze byt pravdepodobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1137
30.4.14 12:59

@Handulka14 Omlouvám se, já jsem reagovala na zakladatelku, zapomněla jsem ji v příspěvku zmínit, neviděla jsem, že jsi sem pak psala nějaký dotaz, omlouvám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
1.8.14 02:17

Ahoj, také mě pobolívaji prsa. Nejdřív to bylo asi před čtrnácti dny, bolest do dvou dnů přešla. Dnes bolest prsou pociťuji znova, ovšem né silnou bolest, jinak bych se obrátila na doktora. Myslíte, že to může být ovlivněno HA? :nevim: Už druhý měsíc beru nízkohormonální antikoncepci bez pauzy. Taky se mi začela více mastit pleť, což se mi stává před tim, než dostanu MS. Další příznaky jako je bolest v podbříšku, nadýmání nemám. Pilulky beru pravidelně, takže těhotná bych být neměla, ale předchozí příspěvky mě znejistily. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí