Bolest prsou - help me !! :D

Anonymní
17.8.13 20:59

Bolest prsou - help me !! :D

Ahoj holky, taková ta klasika, jsem 6 den od et, beru estrofem, agolutin, listovku..
Ne, nemám ducha ani příznaky.. :mrgreen:
Jen mě děsně bolí prsa, momentálně je mi jedno z čeho to je nebo není, ale proboha co mám dělat, neudělám krok bez bolesti, bolí mě podprsenka, bolí mě to bez ní jak si tam plandají jen tak :mrgreen: nemůžu na sobě mít přejížděcí triko natož peřinu..
Dotyk nehrozí, krém jsem zkoušela - obyč. tělový mlíko, no jasně že bez výsledku, umírám už 2 dny :mrgreen:

Děkuju, snad nejsem jediná.
A taky díky za pochopení anonymity :andel: :oops: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6437
17.8.13 23:18

Ahoj, mám to podobně..měla jsme to vždy před mesntruací a teď v těhotenství téměř pořád..jediné, co na chvilku pomáhá je studená sprcha(na prsa) a košilka střížená pod prsy..nejsou úplně stažené, ale ani celkem navolno..jinak nejhorší to bylo hned na začátku těhotenství a teď tak od 10tt, to jsme se občas i budila bolestí..mezitím jsme o nich věděla, ale šlo to..moc jsme asi nepotěšila, ale aspoň v tom nejsi sama:-)
Ať ET dopadne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
17.8.13 23:18

Zkusila bych chladit jako při náběhu laktace po porodu :) Cokoli z mrazáku obalte lehce ručníkem či látkovou plenou, počet vrstev dle potřeby, aby to moc nestudilo, ale zároven aby to vůbec bylo cítit.. a položte na prsa. klidně s tím můžete i usnout. Good night, sleep tight :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
17.8.13 23:20

@nikitomi tak to se rady vcelku shodují, já chladila studenou vodou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
336
17.8.13 23:45

@lentilka248 jj no já v porodnici byla ráda, že ležím a můžu spat :D Sestry ještě říkaly „a neusněte s tím, at nemáte omrzliny!“ A ja jo jo :D Zabalila jsem to do plinky a bylo to uuuuzasny. U prvniho syna jsem v porodnici přikladala mokrou plinu, ale to je desny, kazdych par minut jsem to musela znovu namacet ve studene vode, hned se mi to na tech prsou zahralo :zed: Tak to ledování se mi moc osvedcilo.. Myslim, ze zakladatelce by to taky mohlo pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.13 08:01

Holky děkuju, dneska něco vyzkouším.
Jedem na návštěvu k přítelové rodině, tak se trošku s bublinkou provětráme. Prý se po et má dělat vše normálně, jen s klidovějším režimem, ten dodržuju, neběhám, nesportuju, občas se jdu projít, někam posedět.. No snad se jí u mě líbí :)

• Citovat
  • Upravit
6437
18.8.13 08:06
@Anonymní píše:
Holky děkuju, dneska něco vyzkouším.
Jedem na návštěvu k přítelové rodině, tak se trošku s bublinkou provětráme. Prý se po et má dělat vše normálně, jen s klidovějším režimem, ten dodržuju, neběhám, nesportuju, občas se jdu projít, někam posedět.. No snad se jí u mě líbí :)

Já tedy s ET osobní zkušenost nemám, ale jistá paralela se s přirozeným početím tam bude :mrgreen:..nejlepší, co můžeš udělat, je poslouchat své tělo..když ti něco nebude příjemné, tak to nedělej..mě třeba začátkem 5.týdne bylo nepříjemné jezdit v aute, hrozně mě bolelo břicho, zlobilo i při zvedání věcí, delší chůzi..tak jsem to na cca 3 týdny omezila a pak už to bylo v poho..tak ať bublinka hezky roste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.13 08:07

@lentilka248 mě bohužel nic jiného nezbývá, než jezdit autem - jezdím do CARu na injekci, a nic mi na to dr. neřekli..
Ikdyž to břicho nebylo taky „nej“ no uvidíme :)

• Citovat
  • Upravit
6437
18.8.13 08:11
@Anonymní píše:
@lentilka248 mě bohužel nic jiného nezbývá, než jezdit autem - jezdím do CARu na injekci, a nic mi na to dr. neřekli..
Ikdyž to břicho nebylo taky „nej“ no uvidíme :)

tak jestli nejedeš x hodin, tak je to v poho..já jezdím do práce mhd hodinu a to šlo, vadilo mi konkrétně auto a konkrétně určité části D1..omezovala jsme spíš větší výlety, jednou jsem jela 8h z dovolené a to bylo fakt nepříjemný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.8.13 08:15

Tahle bolest je po hormonech úplně normální. Já při užívání estrofemu v podprdě i spala a běda, když se jich něco dotklo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.8.13 08:18
@Anonymní píše:
Ikdyž to břicho nebylo taky „nej“ no uvidíme :)

vůbec se tím nestresuj a dělej vše na co jsi zvyklá. Já do car jezdila tam i nazpátek přes 500km. Pokud to tam má být tak to tam bude a určitě to neovlivní jak cesta tak posezení v restauraci. Naopak člověk na to nemyslí a to je myslím to nejlepší co se může udělat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6437
18.8.13 08:36

@denisa 76 jj, já ale nikde nepsala, že se to nesmí, já psala, ať poslouchá, co ji tělo říká, a nedělá, co jí není příjemné..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
18.8.13 09:03

@lentilka248 já jsem tvůj příspěvek vůbec nečetla. Jenom jsem si vzpomněla na tankodrom našich dálnic a co všechno museli moje vaječníky přežít :mrgreen: :mrgreen:
Jinak je to tak jak píšeš..tělo se má poslouchat a každý at si dělá jak to uzná za vhodné :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí