Užíváte si snažení o miminko?

264
13.8.13 11:20

Užíváte si?

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat a obohatit se o nějaké zkušenosti. Také jste měli pevní mimčo tak rychle že jste si to nestačily užít, jak snažení se přijít do jiného stavu tak i těhotenství? S manželem se snažíme o druhé, strašně moc si to užívám, první bylo tak rychlé že jsem to ani nepostřehla :nevim: :lol:…dělám vše co se dá dělat, vše si pročítám a ze všeho blázním :roll: :D…jak jste na tom vy děvčata :)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23847
13.8.13 11:23

Muehehe, tak to snažení jsem si teda moc neužila, to je pravda. Vždycky to jak na potvoru vyšlo do dvou měsíců :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 11:24

Tak to máš krásný, nám první vyšla na poprvé a teď se snažíme první měsíc, tak sjme zvědavá kdy se zadaří :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
13.8.13 11:28

Já si snažení neužila, první a třetí neplánovaně a druhej trval pár měsíců:)a až bude čtvrté bude to bez tak zas jedna náhoda stylem jednou se nic nestane :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 11:31

Pěkný styl :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052

Já jsem si teda čekání na druhé neužívala čekala jsem na druhou dceru 4 roky. Ale zas si užívám to mimčo daleko víc než starší, mám vše vyřešeno už hodně věcí neřeším a nestresuju se tak si říkám kéž by mněla moje starší takovou pohodářku jako jsem teď :mrgreen: hold starší projdou nejedním expedimentem v dobrém úmyslu matky prvorodičky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264

Pěkně řečeno :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
13.8.13 11:33

@LociNN Moje prvni těhotenství vyšlo první měsíc snažení, druhé (to nakonec nedopadlo) druhý měsíc snažení, třetí vyšlo opět v prvním měsíci. Takže o jakém užívání si mluvíš? :mrgreen:

Co se týká těhotenství, tak první jsem si užívala tak nějak normálně, hodně jsem studovala v knížkách, na netu míň, emimino jsem ještě neznala :P. Druhé už jsem tolik nestudovala, protože jsem tak nějak věděla, do čeho jdu, takže jsem akorát každý týden v knížce pročítala, jak se miminko vyvíjí atp. V prvním těhotenství jsem neměla žádné problémy, nebylo mi špatně, břicho bylo sotva znatelné, žádné neduhy jsem nepoznala a že budu rodit jsem poznala jen tak, že mi praskla voda. Ve druhém těhotenství mi bylo špatně od objevení // na testu do zjištění, že je konec (a i pak). Třetí těhotenství jsem prozvracela od 4. týdne do 39. týdne, takže tam o nějakém užívání si řeč být nemohla. Navíc po zkušenosti z předchozího těhotenství jsem byla celou dobu v napětí, jestli to tentokrát vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6284
13.8.13 11:38

:mrgreen: já si snažení taky neužila (zaplaťpánbů, protože sex obden třeba po dobu půl roku - myšleno v období kolem ovulace - by mi zničil :lol: ). První sice trvalo, ale protože jsme to moc neřešili, jak jsme se rozhodli, že teď už teda jo, tak to bylo napoprvý. Podruhý to bylo druhý měsíc, bohužel jsme o miminko přišli, tak teď podruhé podruhé to bylo zas druhý měsíc snažení ;) Ale prví těhu jsem si užila skvěle, bylo mi suprově, teď je mi taky dobře, ale první trimestr byl zkažený obavami z dalšího zamlklého těhu a teď už to nějak moc utíká (jsem skoro v půlce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
13.8.13 11:39

:lol: :lol: :lol: no ještě, že jsem z ničeho nebláznila, nic nečetla, nedělala z početí divadýlko. Asi proto mám všechny děti napoprvé. Sex jako sex, já ho beru pro potěšení :lol:
Ale jinak ano - u druhého už je mamina tak nějak moudřejší, plno věcí neřeší, nechá plout, víc si toho miminkovství a mateřství užívá. To je v tom to krásné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
13.8.13 11:39

Poprvé jsem otěhotněla přes HA, takže o snažení nemůže být řeč. Těhu jsem neprožívala, neměla jsem doma net, takže jsem si totálně nepřipouštěla žádné komplikace. Samozřejmě jsem nějaké informae měla, ale prostě jsem to neřešila. Porod sice dlouhý, ale v pohodě.
O druhé jsme se snažili přes půl roku, popravdě jsem si to moc neužívala, ani nevím proč. No a těhotenství? Taky si moc neužívám, už se těším, až v termínu porodím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
13.8.13 11:40

@LociNN no j á teda mám pocit, že se všechno hrozně vleče :( Snažili jsme se přes dva roky a teď jsem ve 12tt a přijde mi, že už jsem těhotná půl roku :mrgreen: Ale užívám si to, to jo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 11:42

Jo když jsem byla těhotná s první tak se mi to taky strašně vleklo, hlavně ten poslední měsíc a to jsem ještě 10 dní přenášela :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 11:44

Mě u první dcerky, vůbec nic nebylo, ale problémy byly zase jiné, takže jem si to vůbec neužila, tak s emoc těším na druhé :),kdyby to vyšlo na poprvé, nebyla bych proti :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10566
13.8.13 11:47

@LociNN no, mě vůbec nic není, normálně chodím do práce a právě tady se mi ten čas šíleně vleče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí