Užíváte si snažení o miminko?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
13.8.13 11:51

@LociNN my jsme si „vyrobu“ taky neuzili. V zime, pri planovani letni dovolene jsme se dohodli, ze prave na te dovolene se zacneme snazit o miminko - do te doby byl pouze „trening“ :)
Zdarilo se hned pri druhem nebo tretim treningu :mrgreen:
Tehotenstvi jsem si moc neuzila - chodila jsem az do konce do prace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 11:54

Tak mě právě koní mateřská příští rok v červenci, takže by se mi to krásně krylo a také bych si to užívala v klidu doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 11:54

Pěkný že vám to vyšlo takhle rychle, co ybch za to dala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
13.8.13 12:05

Prej užít… :mrgreen: má toho už plné zuby :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
joaska
13.8.13 12:52

Zrovna teď jsem dokoukala dokument zázrak zrození. :lol: tvl to je tak složitá záležitost. 8o absolutně nechápu, že první jsme se snažili měsíc (ale fakt 30 dní vkuse :lol: ) a druhý je neplánovaný, jeden rádoby přerušovaný styk v měsíci :D snažilky odpustí. měla jsem štěstí :kytka:

• Citovat
  • Upravit
444
13.8.13 13:09

Já si to užívám až tedka, co jsem zjistila, že budeme mít mimi, povedlo se nám to takřka ze dne na den a bylo to fajn, první týden jsem byla lehce v šoku a myslela si, že jsem ten testík udělala špatně a až potom co jsem zasněně koukala na ultrazvuk a paní doktorka povídá:vidím tam jedno miminko :lol:

Ovšem předtím jsem tak trošku strádala, v práci to bylo pořád to samé, už pět let a doma občas něco milého proběhlo, ale měla jsem pocit, že se na mě tak trošku všecko valí.. 8o Až tedka si uvědomuju, že jsem podvědomě moc chtěla pečovat o nějakého drobečka, asi proto, že jsem celý život nepoznala co je to mít brášku nebo sestru, tolik jsem těm dětem záviděla, že si mají s kým hrát, mě zbyly jenom oči pro pláč :,( Tedka je to všecko jinak, mám milujícího muže, který se těší na drobečka a jsou pro mě celým světem, vším :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
264
13.8.13 13:19

Moc krásný :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
444
13.8.13 13:25
@joaska píše:
Zrovna teď jsem dokoukala dokument zázrak zrození. :lol: tvl to je tak složitá záležitost. 8o absolutně nechápu, že první jsme se snažili měsíc (ale fakt 30 dní vkuse :lol: ) a druhý je neplánovaný, jeden rádoby přerušovaný styk v měsíci :D snažilky odpustí. měla jsem štěstí :kytka:

taky jsem na to koukala a čímdál víc mi z toho dochází jak je miminko propojeno s maminkou..slyší její hlas a může si pamatovat hudbu, co mu pouští a to nemluvím o pohlazení bříška a dalších, je to nádhera :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2746
13.8.13 13:31

O syna jsme se snažili docela dlouho a abych pravdu řekla, to „snažení“ už mě přestávalo bavit a bylo to jen cílené na miminko :). Těhotenství jsem si krásně užila, bylo to krásných 9 měsíců (když pominu nevolnosti cca 3 měsíce).
U dcerky těhotenství tak nějak přišlo samo, ale pořád jsem běhala kolem syna, veškerou péči jsem plně věnovala jemu a na sebe neměla pořádně čas, nic moc jsem nepřibrala, bříško šlo vidět až v 6. měsíci, navíc jsem porodila v 35+6, takže teď zpětně mám pocit, že to druhé těhotenství jsem si vůbec neužila a je mi tak nějak smutno, když už vím, že další nebude :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.13 19:08

Ne, ne a ne :hug:, od tý doby, co jsme se začali snažit, tak jsem spíš nešťastná, než abych si to užívala, řeším jen a jen to, že nám to nejde. Jak zlepšit manželovi spermio atd. Je to nejhorší období mýho života a to bych měla být rok po svatbě, šťastná novomanželka. Jediný, co mě těší je můj milovanej manžel!

• Citovat
  • Upravit
2041
15.8.13 19:09

@siamka7 přesně tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
15.8.13 19:37
@Macik84 píše:
@siamka7 přesně tak :)