Bolest prsou - proč?

297
4.11.13 14:29

bolest prsou proč?

Ahoj ženy, beru antikoncepci Minisiston, podotýkám, že pravidelně ve stejnou dobu a nikdy se mi nestalo, že bych zapomněla. (s přítelem praktikujeme to, že nevyvrcholý do mě nikdy). MS jsem měla 11.10. Teď mě už týden bolí prsa řekla bych že jsou taková zvětšená. Dostat to mám v pátek 8.11. Někde jsem četla, že je to normální, ale mně se to ještě nikdy nestalo. Měla jsme strach a tak jsem si dělala test - 2× negativní. U doktorky jsem byla, dělala mi ultrazvuk a těhotenství vyloučila. Furt mám tak nějak strach z toho těhotenství, protože mě znervózňuje ta bolest prsou, ale když beru prášky pravidělně a přítel se do mě nedělá… Poraďte mi někdo prosím. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2962
4.11.13 14:39

Kdyz to vyloucila lekarka i test, urcite tehotna nebudes, bolest prsou muze byt vedlejsi ucinek antikoncepce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.11.13 14:41

@teriiiy a kolik ti je?.. :think: přemýšlím, zda to nemůže být nějakou hormonální změnou (jsou puberta, přechod atd..).. nebo ti tikají biologický hodiny a tělo by už třeba chtělo :jazyk:.. myslím, že je to normální… taky jsem to měla po třech letech braní antiko yaz.. do té doby v pohodě… a pak najednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1174
4.11.13 14:42

Bolest prsou může být, i když nejsi těhotná. Nic to neznamená. Moji kamarádku bolela prsa pred každou menstruaci. Nekdo to má tak pravidelně, někdo občas a někdo výjimečně. Me samotnou ta prsa bolela opravdu spíš velmi výjimečně a nikdy to neznamenalo těhotenství. Věř doktorce a nepanikar.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.11.13 14:43
@Terulisekk píše:
@teriiiy a kolik ti je?.. :think: přemýšlím, zda to nemůže být nějakou hormonální změnou (jsou puberta, přechod atd..).. nebo ti tikají biologický hodiny a tělo by už třeba chtělo :jazyk:.. myslím, že je to normální… taky jsem to měla po třech letech braní antiko yaz.. do té doby v pohodě… a pak najednou :)

je mi teprve 19. antikoncepci beru od 17 a nikdy jsem takový problém neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
4.11.13 14:43

Já to u minisistonu to měla taky, brala jsem ho před těhu 5 let a naprostá spokojenost, teď jsem ho měla 4 m a nesnesu ho (bohužel žádnou ha :( ) prostě i když to bereš dlouho a vše je ok tak to někdy může začít zlobit. Buď se to spraví, nebo si zvykneš nebo výměna ha - já jsem po monisistonu měnila na diane a pak už jsem nesnesla nic (migrény, neustálé nevyzpytatelné špinění, nevolnost) těhotná fakt nejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.11.13 14:49

@teriiiy hele..:) mě je teď 20 ( v květnu 21).. antiko jsem brala od 16-ti (hned na začátku 16tých narozenin:D).. a po třech letech najednou bolest prsou :nevim: do té doby nic..(naposledy ve 12-ti kdy mi začali růst:D)..
navíc ještě to může být i z toho, že ti můžou růst stále (ještě stále máš na to věk- spíš konec růstu, ale může to být i tím)
Jinak já vysadila antiko minulý rok v prosinci s tím, že chcem mimčo.. (teď jsem v 5 měsíci těhotenství a bolest prsou vůůbec žádná :jazyk: ostatní těhule se mi diví :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
4.11.13 14:56

@teriiiy hormonalni zmena. Mozna ti ta antikoncepce prestala sedet a bude treba zmena :mavam:
S tehotenstvim nepanikar, to je opravdu jen malo pravdepodobne, i kdyz pokud ke styku dochazi i kdyz prerusovanemu tak samozrejme realne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
4.11.13 15:00

@quinny ale zas když byla u doktora a ten to vyloučil, tak bych se s tím nestresovala :)

taky si myslím, že to je hormonální změnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
297
4.11.13 15:21

Já se z toho nervuju právě proto, že se mi to ještě nikdy nestalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
4.11.13 15:26

@teriiiy kdyz jsem brala HA, tak me taky bolely prsa, ne kazdy cyklus, ale sem tam jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
4.11.13 15:40

Ja bych ti doporučovala zapsat si, které dny v cyklu te prsa bolely.
Je to úplne normální, některé ženy to mají před kazdou ms někdo jen někdy. Neplas prosímte:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
517
4.11.13 17:05

Bolest prsou před mensesem je normální průvodní jev, i když na to netrpí každá z nás. Taky to tak mám, ale ne pravidelně, před každým cyklem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí