Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
od středy beru zaváděcí bobule Macmiror. Dnes jsem dostala MS. Nevíte jak je to teď s jejich užíváním? Mám je zavádět dál nebo ne?
Díky
@Jahudka84 kdyz jsem je mela ja, dr. Mi rekla, ze prvnich par dni pockat a kdyz uz nebude MS tak silna, spis uz jen spineni, tak muzu pokracovat. ![]()
No to mám radost
A kdo to má jako přežít? Docela mě překvapuje, že to bude mít efekt, když se to na x dní přeruší. Chápu, že takhle se to zase vyplavuje, tak je to asi taky na prd… ![]()
@Jahudka84 Ono by se to stejně vyplavilo. Taky jsem to tak měla, léčbu bylo nutné přerušit.
@Jahudka84 ja s lecbou zacinala vzdy az po menses, abych to neprerusovala, ale doktorka mi to rikala stejne jako u Lucsynky
@Jahudka84 ja myslim, ze to nevadi, ze to prerusis, jinak by to netvrdilo vic doktoru:-) tak brzke uzdraveni
Ahoj holky, užívám tyto čipky ted taky a mám zpoždění už 6 dní. Chtěla jsem to užívat dokud jako nepříjde, abych to mohla pak přerušita pokračovat dál a ona furt nikde… myslíte, že za to mužou ty čipky?
Díky moc
Ne jsou to jen atb. Ale pokud máš antikoncepci a pravidelný sex, tak můžeš byt tehotna, protoze atb. rusi účinky antikoncepce.
Panebože to by bylo skvělé! Díky holky ![]()
Mám zkusit test az to dojedu?
Zkus a dej vědět, držím palce ať to dopadne podle tvých představ:-)