Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Není, můj rekord je 18 dní, ale k dr jsem nešla
a je to krvácení jako opravdu krev nebo jen špinění… máš to mít jako normální MS nebo to jsou čistky? Každopádně bych šla k dr. Mohla by jsi ztratit dost krve…
@mejdylko Porodila jsem v říjnu 2012. A v červnu jsem vysadila HA, snažíme se o druhé. Mám třevba 23 dní MS KREV, pak týden klid, pak 23 dní MS, PAK 22 dní klid, pak 23 dní ms a 2 dny klid..ted jsem jí měla 5 dní, ted jsem bez ms, ale nevím zas kdy jí dostanu. Doktor mi řekl, JE TO NORMÁLNÍ..ale jemu příjde normální i hnisající jizva po CS a 40-ky horečky..
Ahaa… mě tohle dělala antikoncepce, ale pokud jí teda nebereš. No hele prý se tělo dává do kupy až rok a půl po porodu co se týče MS. Já jsem byla 4 měsíce bez antika a zas mám jinou a zase mi to blbne. Sice nemám MS 20 dní, ale zas mi to mešká a to je pak na psotník. Být tebou zašla bych jinam na genykologii jestli máš kam… tohle by se mi nelíbilo. Kdyby se to dělo jednou, ale takhle často… ![]()
Změň doktora, protože mě to tedy normální opravdu nepřijde. Dělal ti aspoň nějaká vyšetření?
Kolikrát jen příjdu a ani mě nevyšetří, jen mi odpoví a když vyšetří, tak za 5 sekund jsem hotová…a nic mě neřekne… ![]()
Pokud si začla brát antinu tak to normální je
já krvácela měsíc v kuse pak přestávka a pak zas měsíc takže jsem to vysadila a mám pokoj
ale pokud antinu nebereš tak to normální moc není ![]()
@Nicolink píše:
Pokud si začla brát antinu tak to normální jejá krvácela měsíc v kuse pak přestávka a pak zas měsíc takže jsem to vysadila a mám pokoj
ale pokud antinu nebereš tak to normální moc není
nebere jí od června ![]()
@Anonymní píše:
Ahojda, PROSÍM O ZACHOVÁNÍ ANONYMITY, nutně bych potřebovala radu, od někoho zkušeného. Je normální, když krvácím 23 dní?![]()
Jako doktor rikam, normalni to neni, nehlede na to, ze bys z toho mohla mit anemii. Rychle zmen doktora a nech se vysetrit, i pohmatem i ultrazvukem. Nech si vzit krevni obraz.
@Sandra752 píše:
@mejdylko Porodila jsem v říjnu 2012. A v červnu jsem vysadila HA, snažíme se o druhé. Mám třevba 23 dní MS KREV, pak týden klid, pak 23 dní MS, PAK 22 dní klid, pak 23 dní ms a 2 dny klid..ted jsem jí měla 5 dní, ted jsem bez ms, ale nevím zas kdy jí dostanu. Doktor mi řekl, JE TO NORMÁLNÍ..ale jemu příjde normální i hnisající jizva po CS a 40-ky horečky..
Koukni se na to cos napsala a odpověz si, přijde ti to normální? ![]()
Ahojda, PROSÍM O ZACHOVÁNÍ ANONYMITY, nutně bych potřebovala radu, od někoho zkušeného. Je normální, když krvácím 23 dní?