Někdo, kdo pracuje na gynekologii? Krvácím 23 dní

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4172
1.11.13 19:29
@Sandra752 píše:
@Nikaa88 MĚ NE, ALE DOKTOROVI ANO :lol: :zed:

Tak od něj utíkej mílovými kroky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85490
1.11.13 19:30

@Sandra752 tak si prosim ted najdi kontakt na jine gynekology v okoli a hned rano si u nich domluv termin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.13 19:30

Jak už tu někdo psal, tak já měla MS celý měsíc, když jsem začala brát antikoncepci. Pokud to je slabší krvácení nebo špinění, tak se to v tomhle případě dá vydržet. Poporodní zkušenosti nemám, možná to může být i tím. Ale pokud krvácíš silněji, nebo nemáš tušení, čím to může být způsobené, utíkej na gyndu!! A nenechej se odbýt, nebo změň doktora ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.13 19:33

@blumen Opravdu jsi lékařka? A v jakém oboru?? Já bych potřebovala poradit s intimním problémem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.11.13 19:37
@Anonymní píše:
Ahojda, PROSÍM O ZACHOVÁNÍ ANONYMITY, nutně bych potřebovala radu, od někoho zkušeného. Je normální, když krvácím 23 dní? :zed: :(

není, osobně mám rekord 67 dní v kuse - i přes léčení u dr. Ten nademnou jen kroutil hlavou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
1.11.13 19:44

Normální to určitě není, a pro mého doktora teda určitě ne. Nejspíše jde o hormonální poruchu. Trpím tím stejným. Jako možná léčba se nabízí antikoncepce, a pokud plánuješ dítě, což plánuješ, tak Utrogestan nebo Duphaston. Bylo by na místě změnit doktora. A rozhodně to nepodceňovat. V minulosti jsme kvůli tomu, ještě u jiného gynekologa, byla i na kyretáži, bo se mi strašně nahromadila sliznice. Teď mě nový dr. hezky hlídá. Pokud to tvému dr. přijde normální, tak by si měl nechat vyšetřit „hlavu“? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
1.11.13 19:44

@martina.se To by mě s prominutím je*lo.. :roll:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
1.11.13 19:45

@Petule030 Jenže já HA neberu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
1.11.13 19:46

@sad 1 Kdybych po něm chtěla ty dvě léčiva, co jsi napsala, tak by mi je nepředepsal ani omylem..u něj si vše upraví tělo…

• Citovat
  • Upravit
sad 1
1.11.13 19:47
@Sandra752 píše:
@Petule030 Jenže já HA neberu.. :nevim:

To je právě ono. Na tenhle problém právě pomáhá HA nebo utrogestan. Jde prostě o hormonální poruchu. Krom toho, že s tímhle máš mizivou pravděpodobnbost otěhotnět, je nepřípustné tak dlouho krvácet. Já bez HA nebo utrog. mám přesně taky krvácení 23 dní. Proto beru HA, pak jak budu chtít mimi, tak utroš, a pak mi byla doporučena Mirena.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
1.11.13 19:47
@Sandra752 píše:
@sad 1 Kdybych po něm chtěla ty dvě léčiva, co jsi napsala, tak by mi je nepředepsal ani omylem..u něj si vše upraví tělo…

kdyby tohle tvrdil můj doktor, tak ještě nejsem ani těhotná :roll: :roll: :roll: Tohle pro mě není doktor, promiň :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
1.11.13 19:51

@sad 1 Já právě tu HA nechci brát, jak mi říkal DR. ke kterému jdu, tak po vysazení bych to měla takhle zblblé znova…chce mě podrobně vyšetřit… :think:

• Citovat
  • Upravit
72725
1.11.13 19:51
@Sandra752 píše:
@martina.se To by mě s prominutím je*lo.. :roll:
:mrgreen: mi málem taky a dr taktéž.. pořád se nedařilo přijít na problém.. ale nakonec jo ;) ale byly to asi nejdelší 2 měsíce mého života…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
1.11.13 19:52
@sad 1 píše:
To je právě ono. Na tenhle problém právě pomáhá HA nebo utrogestan. Jde prostě o hormonální poruchu. Krom toho, že s tímhle máš mizivou pravděpodobnbost otěhotnět, je nepřípustné tak dlouho krvácet. Já bez HA nebo utrog. mám přesně taky krvácení 23 dní. Proto beru HA, pak jak budu chtít mimi, tak utroš, a pak mi byla doporučena Mirena.

Takže když beru HA, tak nejde poznat, jestli mám nebo nemám horm. poruchu, že? Ale jak to poznám? Dřív jsem mívala hodně dlouhou a nepravidelnou MS i po pěti letech. Potom mi cyklus upravila HA, ale trochu mám strach, že až jednou budu chtít mít mimi, tak to bude problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
1.11.13 19:52

@martina.se Se ti nedivím a já tu šílím s 23 dni..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa